Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוב רשלנותי נשרו כמה טיפות מהדבק שבכותרת על הריפוד ( קטיפה ) ויצרו כתמים לבנים מכוערים. טיפול אכזרי בטרנפנטין לא עזר. למישהו יש רעיון, בלי לפגוע בריפוד כמובן?

פורסם

אין דרך להמיס את זה, בפרט את זה ולא את הריפוד, אולי לצבוע אותו כמה שיותר דומה לריפוד(אבל אז זה אולי עלול "לעקוץ" נוסעים עדיין), או לחתוך אם זה לא חדר עמוק.

פורסם

לפני משהו כמו ~ 15 שנה הייתי משוגע על הניית מטוסים להרכבה. פעם אחת מתוך קלות דעת בניתי מטוס תוך ישיבה על הספה בסלון. זה נגמר במספר טיפות סופר גלו על הספה.

קיים חומר ממיס ל"סופר גלו" זה חומר מתוצרת לוקטייט. הבעיה היא שהחומר הזה אגרסיבי באופן קיצוני והוא השמיד את הספה, פשוט עשה חור.

אתה יכול לנסות אותו על פינה נסתרת בריפוד אבל קשה לי להאמין שזה ממש יעזור.

מה עושים? נזהרים יותר בפעם הבאה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

נסה להעזר באציטון.

קח מעט צמר גפן ותתחיל להספיג את האציטון אל תוך הדבק שבריפוד בעזרת הצמר גפן, הפעל מעט לחץ ונסה לשפשף.

אצטון ממיס ומפרק את הדבק בצורה טובה, מנסיון.

אך נסה קודם בפינה נסתרת של הבד לראות כי האציטון לא "מפרק" לך גם את הריפוד...

פורסם
נסה להקפיא ואז לפורר החומר עם תרסיס של חנקן נוזלי. חסרונות:

אין לי מושג איפה משיגים זאת.

כנראה גם יקפיא את ריפוד הכורסא.

טוב שלא שלחת אותו לקנות פלזמה דו חנקתית מועשרת באורניום מדולל במעט מים כבדים...

wako1.gif

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...