Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה אלכם יש לי רעש שהמרעכת עובדת גם שאוטו מונע וגם שהוא כבוי הרעש הוא לא חזק אבל מעצבן(הרעש הוא פפפששש) וזה לא היללה של האלטרנטור כי זה קורה גם שאוטו כבוי מה זה יכול להיות .וגם הוא לא עולה עם הטורים ,אחד המתקינים אמר לי זה בגלל שאולי האר סי אי שלי נוגע בגוף של האוטו שהוא מינוס ובגלל זה הרעשים של החשמל שבאוטו משפיעים על זה . מה אני יכול לעשות כדי לבדוק שזה הבעיה ועם יש פיתרון.(האוטו הוא פיאט אונו)

Guest תמיר .א.
פורסם

זה רעש מהטויטרים. זה תדר גבוה. זה רעש לבן נקרא. זה בגלל שהטוטרים שלך מאוד נצילים.

בדרך כלל שומעים ככה מהטויטרים של ה19.90 של שקונים ב ACE "קח וברח" באוטודיפו שמה.

הם בנויים בצורה כזו שהם מאוד מאוד נצילים, אבל האיכות על הפנים. או שפשוט הגיין של המגבר שלך גבוה. אז שאין מוזיקה הוא יגביר גם את הרעש המאוד חלש של המכשיר שלך.

פשוט מאוד.

תמיר

פורסם

הרמקולים שיש לי מקדימה הם קומפוננט של מורל פולס (ולא של 15 שקל) זה לא נראה לי הבעיה . מכן יכולה להיות הבעיה והם לא כל כך נצילים.

פורסם

חברה רציתי לשאול עוד פעם מי מה יכולים להיות הרעשים שיש לי באוטו . יכול להיות בגלל האר סי אי שיש לי באוטו שקניתי אוטו מערכה שלמה של 8gיחסית פשוטה ויכול להיות שהוא לא מסוכך . אני כבר נוסע שבועים עם הבעיה אז בבקשה עם משהוא יכול לעזור לי אז תודה.

פורסם

תחבר מקור סיגנל חיצוני, ותבדוק אם הרעש נעלם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שאלה ראשונה. מה זה אומר קבל (מינוס) לא טוב יכול להיות שהוא יותר מידי ארוך ולכן יש רעשים?.ושאלה שנייה עם שאני יחבר מקור סינגל חיצוני כמו מיני דיסק הוא דיסקמן אז אני יוכל לראות עם הקבל אר סי אי שלי לא טוב .תודה רבה לכול העוזרים והעונים.

פורסם

תחבר מקור חיצוני ותיתן לנו תוצאות..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

התוצאות הם שהיה רעשים גם ששמתי דיסק מן ועכשיו יש גם רעשים חדשים שיש בווליום נמוך מה של היה מיקודם ואני לא יודע עכשיו מה הבעיה עם תוכלו לענות לי הודה לכם מאוד.

פורסם

המקור חובר כשהוא נמצא בבאגז מאחורה ?

או ששלפת את הפאנל שלך וחיברת אותו במקום הRCA של הפאנל ?

עוד שאלה, האם אתה שומע את הרעש גם מ R וגם מ L ? (שני הערוצים ?) או רק מערוץ אחד?

באיזה מגבר מדובר?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

המקור חובר למפצלים שלי ואז העברתי את הקבל שמתחבר לדיסק מן והוא היה בחלל האוטו ולגבי השאלה השניה חברתי אותו גם ישירות ליציאות של המגבר ועדין היו רעשים ולגבי השאלה השלישית המגבר שלי הוא המגבר של לוגיק מהדיוטי פרי. ויש רעש משני הערוצים גן מהשמאלי וגם מימני. אז עכשיו אני לא יודע מה הבעיה. אז תודה רבה לכול העוזרים.

פורסם

הגיין נמצא 2\5 הוא לא גבוה בכלל וגם את זה ניסיתי וזה לא פותר את הבעיה.ישל לכם עוד פתרונות שיעזור לפתור את הבעיה עם כן השמח מאוד.תודה רבה לכול העונים.

• תוכן חדש...