Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שום לנסר לא תגיע ל 240 אולי אם תזרוק אותה מעזריאלי למטה. :twisted:

אלא אם כן היא evo ואז היא אפילו תעבור קצת אם ה 240...

לא נכון.

גוף נורמלי בנפילה חופשית מגיע עד למהירות 200 קמ"ש ושם חיכוך הרוח שוו ל G ...

נ.ב במקרה גם ניסיתי את זה בשבת לפני שבועיים :-)

פורסם
גם מיצובישי סופר לאנסר סטנדרתית מגיעה למהירויות האלה ויותר (240 ליתר דיוק), ולא המד לא זייף.
אפילו לנסר החדשה הסטנדרטית לא עוברת 190:) בטח ובטח שלא "סופר" לנסר!!!

Zoom-Zoom...

פורסם
ושפוי מי ששילם על קולט מחיר של ראלי+10000 מעל , ועוד קולט יותר ישנה מאותה ראלי??? לא

ושפוי מי ששילם על RSI מחיר שלראלי+10K?? לא

ושפוי מי ששילם על הונדה 3דלתות 6 מעל? לא

ושפוי מי ששילם על פיאט קופה 10K מעל?? כן

ושפוי מי ששילם על פונטו GT 8 מעל?? לא

ושפוי מי ששילם על 205 ראלי 40 % מעל המחירון? כמעט

ושפוי מי ששילם על מיאטה 5K מעל?? כן!

ושפוי מי ששילם על ZX16V 35% מעל?? כן!

וכו'...

נ.ב.

למכירה 309 משופרת מחירון + 13K

פורסם
אם היה אפשר לקחת מכונת זמן ולחנוק את תומר הדר כשהוא היה קטן היה נחסך מאיתנו כל הריטואל הזה...
:idea: לפחות תנצל את המכונת זמן כמו שצריך, ותגרום לו לנהוג בלנצ'יה בטא במקום 106 ראלי.

התשואה מובטחת :lol:

No worries 8)

פורסם
מיניוואנים הם מכוניות מירוץ
אני מחכה לצ'ק:wink:

ולענייננו, לא פעם נפתחה הודעה שכזו וכל פעם מחדש נאמרים באופן זה או אחר אותם הדברים (עם זאת התגובה של אישפוז לעניין תומר היא חדשה ועל אף קיצוניותה היא די משעשעת בקונטקסט שלה) וניתן להריץ על כך חיפוש בפורום. ה106 הספורטיביות אכן מעניקות תמורה נאה למי שתקציבו דל ורוצה לטעום ולהריח ניחוח ספורטיבי ולכן בהחלט יש מקום להללה וזאת כל עוד שזה נעשה בפרופורציה.

נ.ב.

קונדסון. ה106 שמחבקת אותך בלילות גם עירומה :-) (בייחוד אם היא "ראלי")

פורסם
אפילו לנסר החדשה הסטנדרטית לא עוברת 190:) בטח ובטח שלא "סופר" לנסר!!!

לא אני אמרתי את זה... לא אני ניסיתי את זה.... (בכל מקרה, אני לא ארשום את זה כהודאה כתובה ;-)) אך לפני משהו כמו 7-8 שנים, סופר-לנסר רגילה ומסוימת הראתה על מד המהירות 210..... בירידה מסויימת מעיר בירה מסויימת עם נהג מסויים....:wink:

בכל מקרה, אותו נהג מסויים השכיל לא להגיע למהירויות כאלו בכבישים "רגילים" עם צ'יקמוקים יפניים ;-)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
לא אני אמרתי את זה... לא אני ניסיתי את זה.... (בכל מקרה, אני לא ארשום את זה כהודאה כתובה ;-)) אך לפני משהו כמו 7-8 שנים, סופר-לנסר רגילה ומסוימת הראתה על מד המהירות 210..... בירידה מסויימת מעיר בירה מסויימת עם נהג מסויים....:wink:

בכל מקרה, אותו נהג מסויים השכיל לא להגיע למהירויות כאלו בכבישים "רגילים" עם צ'יקמוקים יפניים ;-)

ליאור.

רק השבוע אנשים מסויימים בדקו את הלנסר החדשה בירידות מסוימות בדרום ובקושי גירדו 190 .אולי בגלל שיש עליה רק 5000 ק"מ?יכול להיות:) אבל 240 זה כבר מהעולם אחר...

Zoom-Zoom...

פורסם
אי אי אי.

אם היה אפשר לקחת מכונת זמן ולחנוק את תומר הדר כשהוא היה קטן היה נחסך מאיתנו כל הריטואל הזה...

...

....

נ.ב. - ההודעה על הלאנסר הסטנדרטית שמגיעה ל-240 לא נמחקה פשוט כי היא מצחיקה מדי.

:roflmao: :roflmao:

רק בריאות....

איפה באמת תומר?השרשור הזה במיוחד בשבילו...

שלד

פורסם

ליאור.

הסקאלות מזייפות במהירויות האלו

גם הבעלים הקודמים של הרכב הנוכחי שלי הדגיש את העובדה שהאוטו גירד את ה-240 קמ"ש

לא שניסיתי את זה אישית אבל....אני נוטה להאמין שהוא הפריז קצת, לנוכח הנתונים היבשים של הרכב

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

טוב בסדר, הסירות מפרש האמריקאיות עם המנועים של המשאיות שיש בהן מסווגות כמכוניות "ספורט" :hihi: ,הסירות האלו חוץ מלשרוף צמיגים לא עושות כלום.

אדון מוטי,למה אתה חושב שרכב קטן הנעה קדמית לא יכול להיות ספורטיבי/בנוי למירוץ?!

כולנו ראינו מה הגולף האדומה עשתה בסירטון.

תאמין לי שאם מוסיפים קצת כוח כבר קרובים למכוניות מסלול,למכוניות הקטנות האלו יש משקל נמוך יחסית ובסיס גלגלים קצר,ככה שיש בהן פוטנציאל.

צירפתי תמונות של מכונית ראלי ומכוניות מירוץ כביש,שתיהם מהסוג של הרכב שלי "רנו 5 GT טורבו",כולן עם מנוע מקורי רק הרימו את הboost.

(תמונה ראשונה-רכב ראלי,תמונה שניה-רכבי מירוץ)

41.jpeg

jimjnr4.jpeg

פורסם
טוב בסדר, הסירות מפרש האמריקאיות עם המנועים של המשאיות שיש בהן מסווגות כמכוניות "ספורט" :hihi: ,הסירות האלו חוץ מלשרוף צמיגים לא עושות כלום.

עזבו רגע את ה-106, יש הסכמה לגביה... עדיין יש כאלו שמצטער, לא מבינים הרבה מעבר לשוק הישראלי ובכך "משמיצים" שווקים אחרים ומכוניות אחרות, בלי שהם בכלל נהגו עליהן מעולם...

בלי להתנשא או להשוויץ, נסעתי על המון סוגי מכוניות, מחיפושית ועד פרארי, ממיני מיינור ועד למבורגיני, מהפשוטות ביותר ועד למטורפות ביותר. לרבות רנו 5 טורבו עם מנוע קדמי או מנוע שחימם לי את עמוד השדרה, לרבות 106 ראלי או 106 ראלי לשטח, לרבות עוד הרבה דוגמאות שבכלל אל בא לי להכנס אליהם, אני יודע על מה אני מדבר.

אגב, ברור שרכב עם הנעה קדמית יכול להיות בנוי למרוץ, כמו רכב עם הנאה אחורית, כמו שכל רכב אחר, בקטגוריה המתאימה לו. כשעושים השוואה, יש להשוות בין קטגוריות מקבילות, בין סוגי הנעה דומים או ייעוד שונה. לא חוכמה להשוות לדוגמה רפליקת WRC למכונית צרפתית קטנה עם שלדה מטורפת, אף אחד מהיצרנים בכלל לא חשב על ההשוואה, זה שכאן הראש המעוות של מישהו גרם לו להשוות ביניהן, זאת כבר בעייה אחרת. שלנו או של היצע המכוניות העלוב שלנו.

ברור לי שאת הדוגמאות שאני נותן כסף ישראלי לא יכול לקנות (למרות שגם את הוויפר החדשה וגם את הקורבט החדשה ניתן לייבא בייבוא אישי, הוייפר קיבלה תקינה אירופאית).

הקורבט החדשה יודעת רק לשרוף צמיגים? נהגת עליה פעם? אני כן. תראה לי כמה אירופאיות יש עם Skidpad של 0.95 G, מהירות סלאלום של 105.2 קמ"ש, רבע מייל ב-12.7 שניות ו4.3 שניות למאה. אני יכול להתווכח איתך על זה. משווים אותה ללמבורגיני מרצ'ליאגו...כן, הקורבט, החרא האמריקאי הזה... תציץ בלינק למטה. מכונת נהיגה מדהימה, אחיזה מדהימה, אין הרבה אירופאיות סטנדרטיות עם אחיזה כזו (כמובן למעט בימרים, מוניות AMG, אקזוטיות ודומותיהן).

C6ZPHOTOSHOP-11-10-04.jpg

הדודג' וויפר, SRT-10, גם היא יודעת רק לשרוף צמיגים? נהגת עליה פעם? אני כן. תלחץ על הקישור הבא, תראה את הנתונים, תבין שהיא ואמריקאיות דומות לה "נתנו בראש" ללא מעט אקזוטיות, יפניות ודומותיהן בראש:

http://motortrend.com/roadtests/coupe/112_0306_spdtest_totalper_z.jpg

20050108-06_viper_debut.jpg

אם תבקשו, אני אתן דוגמאות לאמריקאיות פשוטות וזולות בהרבה, שכל הנתונים שלהם, לרבות נתוני מסלול, G, סלאלום, האצה, בלימה וכו' טובים יותר מכל מקבילה אירופאית באותו טווח מחיר וקטגוריה.

אז בבקשה, צאו כבר מהסטיגמה המפגרת שאמריקאיות יודעות לנסוע רק ישר ושורפות צמיגים (אז מה אם יש להם 500 כ"ס), האמירה הזו הייתה נכונה לפני למעלה מעשור או שניים, כיום, יש מכוניות שבהחלט מהוות תחרות לאירופאיות/יפניות וכו'.

ליאור, בלי שום קשר לאמריקאית שלי.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אדון מוטי,למה אתה חושב שרכב קטן הנעה קדמית לא יכול להיות ספורטיבי/בנוי למירוץ?!

כולנו ראינו מה הגולף האדומה עשתה בסירטון.

תאמין לי שאם מוסיפים קצת כוח כבר קרובים למכוניות מסלול,למכוניות הקטנות האלו יש משקל נמוך יחסית ובסיס גלגלים קצר,ככה שיש בהן פוטנציאל.

צירפתי תמונות של מכונית ראלי ומכוניות מירוץ כביש,שתיהם מהסוג של הרכב שלי "רנו 5 GT טורבו",כולן עם מנוע מקורי רק הרימו את הboost.

(תמונה ראשונה-רכב ראלי,תמונה שניה-רכבי מירוץ)

איפה בדיוק ראית שמוטי אמר שרכב הנעה קדמית לא יכול להיות רכב מרוץ???????!!!

הוא טוען שההתיחסות למכוניות הספורט הקטנות בארץ כ"מכוניות מרוץ חוקית לכביש" היא אמרה מופרזת קצת.

יש הרבה מאוד מכוניות הנעה קדמית בעלות יכולת גבוהה על המסלול אין בזה ספק בכלל וגם מוטי יודע את זה.

חברה לקרוא לפני שמגיבים, לא להתעצבן, בואו ננסה להיות אוביקטיבים ולהשכיל אחד מהשני.

פורסם

ליאור צודק במאה אחוז! עוד דוגמא זה הפרק האחרון של TOP GEAR שאפילו קלארקסון שונא האמריקאיות המושבע נהג על הקאדילק CTS-V הדגם ספורט סלון והוא מדבר בהתחלה כמה אמריקאיות לא מתנהגות וכמה בררה הם ואז הוא נכנס לעשות סיבוב עליה והוא נדהם... האוטו נוסע מצויין ומתנהג עוד יותר טוב מזה.

ככה שהדעות הקדומות של אנשים חסרי ידע פה שאמריקאיות לא מתנהגות ול106 יש שילדה מטורפת :wink:

אמריקאיות מכוניות מדהימות במחירים מצחיקים אתה יכול לשבת ולהשוות את הקורבט לכל המכוניות המקבילות אבל כאשר אתה מסתכל על תג המחיר אתה רואה שהם זולות ברמות שקשה להאמין!

תמורה למחיר גבוהה בעשרות מונים לעומת האירופאיות.

פורסם
אי אי אי.

מוטי - דע לך שיש פרות קדושות בפורום שאסור אפילו לדבר עליהן. זה פוגע ברגשות המאמינים.

אחרת, אני לא מבין למה קבוצת פרארי הסתבכה השנה עם בניית מכונית פורמולה 1 שלמה במקום לקנות 106 ראלי שנת 95 יד 17 עם אגזוז לחץ ולצבוע אותה באדום.

נ.ב. - ההודעה על הלאנסר הסטנדרטית שמגיעה ל-240 לא נמחקה פשוט כי היא מצחיקה מדי.

:lol: :lol: :lol: :lol:

ענק !!!!

ואתה אמרת שהתגובה שלי על האימפרזה היתה מצחיקה ????

בגללך עפו לי הסתימות מהשיניים !!!!

וד"א ,

ולגבי המהירות הסופית של הסופר לאנסר :

אני מאמין לו , אני אישית ראיתי בפורד אסקורט שנת 89' את המחוג חוצה את קו ה 220 ומתחיל לרוץ לכיוון ה 265 פלוס מינוס , ככה שזה די הגיוני שעם אוטו יותר חדש ויותר חזק הוא יגיע למהירות כזו !

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...