Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרו קארטינג ברחובות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא בולשיט לדעתי, תסתכל בהודעה מעליך איך אנשים נוהגים ותבין למה מגבילים אותם

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישראלים , התנהגות מגעילה לפי דעתי .

אבל עזוב זה מקרה חגיר , אם לך היו מגבילים את הקארט תאמין לי שלא היית נהנה אחרי ששילמת 45 ש"ח ורצית להנות מהמקצה.

פורסם

המסלול ברחובות מאוד מהנה, כייפי ואף פעם לא הייתה בעיה עם המרשלים.

המסלול כפי שציינו מאוד טכני.

תהנו, ואגב לרדת את ה27 ש' זה לא מסובך מידי 8) .

יום טוב,

Chimpo.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

זה לא חריג, אני רואה הרבה אנשים שנוהגים ככה בכבישי ישראל, למה שינהגו אחרת בקארטינג?

אני גר בצד השני של הכביש של הקרטינג ברחובות ואף פעם לא היתי שם, אבל אני כמעט בטוח שביום מגיעים מלא צעירים שמשתוללים ככה וזה לא חריג בכלל.

היתי מתבאס אם היו מגבילים אותי כן, מצד שני אני שמח שמגבילים גם את אלה שלידי ומשתוללים כי מניסיון שלי (קרטינג בסופרלנד) היו הרבה תאונות ולא במהירויות גבוהות בכלל.

לדעתי אם תגיע לשם פעם בשבוע קבוע ותנהג כמו בנאדם אז בשלב מסויים יכירו אותך ויתנו לך קרט פתוח באופן קבוע

עוד תוספת קטנה

אני במקומך היתי נוסע רגוע וחכם גם כדי שיראו שאתה לא משתולל אלא נוהג חכם וגם כדי להכיר את המסלול. גם בפורמולה עושים בהתחלה סיבובי חימום כדי להכיר את המסלול, תעשה ככה ואני כמעט בטוח שתהנה יותר עם הקרט הפתוח שתקבל בהמשך

in the face

with a chair

פורסם

אני לא נוסע עם אנשים אחרים , אני עושה מקצע סגור ביחד עם עוד כמה חברים .

ביקשנו בפירוש בהתחלה ואמרנו שלא נשתולל וכולנו באנו להנות מהמקסימום ניצול של הקארט כדי לנסות לרדת מה 29 שניות שעשיתי (עם קארט סגור).

הוא אמר שהם פתוחים , וכולנו שמנו לב שיש שינוי משמעותי בין הפעם הראשונה לשניה .

אחרי כמה זמן עלו אנשים במקצע האחר וראיתי שהבחור פתח קארט אחד .

לגבי הנהיגה , אין מה לעשות זה הנהיגה והתרבות של הישראלים ,וזה לא רק בכביש זה בהרבה תחומים .

אבל שידע למי לפתוח ולמי לא , אם צריך אז שיעצור אנשים ויוציא אותם החוצה במידה והם משתוללים .

פורסם

אני מבין שאתה מדבר על איך שאני והקבוצה שלי נוהגת, אז אני מבקש ממך לא לדבר שטויות אם אתה לא יודע כלום.

דבר ראשון אחנו באים קבוצה וסוגרים את המסלול, כך שאנחנו לא מסכנים אף אחד חוץ מאותנו, (המרשלים, מאחורי הצמיגים)

כולנו מודעים לאיך שאחרים נוהגים, אנחנו ממש לא נוהגים באגרסיביות, אלא נהנים, אנחנו נוהגים על קארטים פתוחים, וגם כל האנשים, חוץ ממני שאני בן 16, הם מעל גיל 25, בעלי רישיון ורובם בעלי ניסיון מוטורי רב מאוד.

מה שדיברתי שאתה כניראה חושב שעשינו שטויות במסלול שאח שלי ניסה להבהיל את המרשל, דבר ראשון, מרשל לא אמור ליהיות על המסלול, הוא אמור ליהיות מאחורי הצמיגים, אלא אם הוא מסמן בדגל צהוב וגורם לשאר הקארטים להאיט וכך הוא יכול לעבור את המסלול.

וחוץ מזה, אין לי מה להסביר לך ממש, המרשלים הרסו את המרוץ וממש לא היה כייף,

ואם אתה חושב שמה שעשינו גורם לתאונות בקארטים ובגלל זה מגבילים את הקארטים, יבושם לך, שתראה אנשים עפים פיזית מקארטים, גם בקארטים סגורים ונפצעים ותראה גם את הסיבות, תחזור אלי, כי אני ראיתי, ולא פעם ולא פעמיים, ואפילו חבר שלי שבר פעמיים את הצלעות בגלל דבר כזה.

פורסם

שאלה טיפשית

אם אתה נוהג להנאתך ופתאום קופץ ילד לכביש, מה תגיד לשופט? הוא היה צריך להיות על המדרכה אלא אם הוא סימן לי שהוא עומד לקפוץ? מה השטות הזאת? זה שקרטינג מסלול סגור לא אומר שלא צריך להסתכל לאן נוסעים.

מבחינתי מה שחבר שלך עשה ולא משנה מאיזו סיבה, היה טיפשי מטומטם וילדותי מאוד. כשאני לא נהנה משירות במסעדה אני לא מעיף שולחנות וסכום על המלצר, אני פשוט לא חוזר לשם או שמתלונן בהנהלה. אני במקום הקרטינג לא היתי מכניס אותכם בכלל גם לא כדי להסתכל. ואם אנשים בני 25 נוהגים ככה אז לא פלא שהמשטרה פה אגרסיבית מאוד. בושה שאתה עוד מתלונן

in the face

with a chair

פורסם

דבר ראשון, מי אתה שתגיד שהשאלה שלי טיפשית, במיוחד שאתה עושה השוואה שכזאת,

אל תעז אפילו להשוות מסלול סגור בזמן תחרות לכביש פתוח לכלל הציבור.

במסלול סגור, אף אחד, אבל אף אחד! לא מורשה לעלות על הכביש, גם למרשלים אסור, אלא אם כן הם חייבים, והם רואים שיש להם אפשרות לסיים את המעבר, וגם אז, חייבים לנופף בדגל צהוב, בתור מרשל במספר אירועים, אני יכול להגיד לך שזה החוקים.

ובלי שום קשר, במירוץ, אתה מתרכז במסלול שלפניך, ומסתכל אך ורק בטווח הראייה שלך, לפי החוקים של הקארטינג, אם אתה לא רוצה שום קארט בטווח הראיה שלך כאשר אתה מסתכל קדימה (זאת אומנת, שהאף של הקארט שמאחריך מגיע לאמצע הקארט שלך, משמע איפה שאתה יושב) אז אין לו יתרון ואתה ממשיך במסלול שלך,

עוד משהו, שום דבר לא אמור להסיט את הריכוז שלך מהמרוץ, מה שיוביל בסופו של דבר לתאונה.

ואתה מתכוון אח שלי, לא חבר שלי, תקרא.

ואולי מה שהוא עשה דבילי, אבל בתור מישהו שלא מכיר אותו אפילו אין לך שום זכות לשפוט אותו.

במיוחד לא שהיתנהגות היא משהו מאוד אינדיבידואלי, וכל אחד מגיב בדרך אחרת, זה שאתה עושה משהו אחד, לא אומר שכל האחרים טועים אם הם לא עושים אותו.

פורסם

אני אומנם גדול ממך בכמה שנים אבל את תפקיד החינוך אני אשאיר להורים שלך.

אני שופט את מה שעשיתפ לפי מה שאתה סיפרת, גם השופט לא מכיר לא אותך ולא את אח שלך והוא שופט לפי מה שאומרים בבית המשפט.

לא משנה אם המרשל לא היה צריך להיות שם, שורה תחתונה הוא היה ואח שלך עשה לו דווקא או שאח שלך לא נזהר, ואני כן אשווה נהיגת כביש למסלול מבחינת בטיחות. גם במסלול טעויות קורות וצריך להוית מוכן לזה גם אם אתה קרט יחיד במסלול.

תאר לך שמישהו עם קרט לפניך עושה תאונה, ואתה קרוב אליו כדי להגיב לפקודה של המרשל, אז מה תעשה תיכנס בו כי לא הסתכלת על הדגל של המרשל או שהית צמוד מידי לקרט ולא היה לך מספיק זמן תגובה?

אני מקווה מאוד שלא תגיע לקרטינג ברחובות, לא בא לי לשמוע פה סירנות של אמבולס גם ככה יש פה כביש מפתה מאוד ללחיצות ויש לא מעט תאונות.

in the face

with a chair

פורסם

בדיוק בגלל מצבים כאלה אתה צריך ליהיות מרוכז במסלול ולהיסתכל על מה שקורה לפניך ולחשוב גם מה יכול לקרות, ואסור ששום דבר יפריע לך, כמו מרשל שהחליט שהוא רוצה לעמוד על המסלול, אם קארט נתקע, מרשל אמור לנופף בדגל צהוב בצורה שנהג שמרוכז במסלול רואה אותו, ולהזהיר כ30-40 מטרים לפני הקארט התקוע, וכך הקארט הנוסע יודע להאיט, אם הקארט שנתקע קרוב אלי, משום מה שאני שם לב למה שקורה מכיוון שאני מרוכז במסלול, וכן, קורה שאין דרך להימנע מתאונות כאלה.

ועוד שבועיים אני ברחובות, תשים אוזניות, שלא תשמע את האמבולנסים והשוטרים באים לקחת אותי אל השופט.

פורסם

שלום לך tomz,

בזמן פתיחת המסלול ברחובות הכלים שלנו לא היו אף פעם מוגבלים, אבל לצערי במשך הזמן הפקנו לקחים והבנו שאי אפשר לתת את הפריבילגיה הזו לכל אחד. יש 100 איש ביום שבאים ואומרים "תשמע אחי אני יודע לנהוג תיפתח לי את הקארטינג..." אבל ברגע שהם עולים על המסלול הם שוכחים מכל החוקים וההסברים ונוסעים בצורה מאד מסוכנת . אז אמרת לנו שלא תשתולל, אז מה?

מצד שני אנשים שאנחנו רואים שבאים בצורה מסודרת ואפשר לסמוך על הנהיגה שלהם מקבלים קארט פתוח, תאמין לי שאני נהנה לראות אנשים שנוהגים טוב ואני רוצה לתת לכולם קארט פתוח אבל המציאות קצת שונה.

לגביך אני יכול להגיד לפי מה שכתבת שהחבר'ה שלך מסוכנים ובשום מסלול הם לא יקבלו קארט פתוח, ואם צורת הכתיבה שלך משקפת את ההתנהגות שלך אתה יכול לוותר על ההגעה שלך לפרוקארטינג, כי במסלול הבטיחות קודמת לכל, בין אם זה מוצא חן בעיניך ובין אם לא.

אתה לא תקבע איפה מרשלים צריכים לעמוד, ואיפה הם לא צריכים לעמוד. חוקים לחוד ומציאות לחוד.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

גרשון, חבל שאתה אומר סתם דברים, כי בכל מסלול שהגענו אליו הפגנו נסיעה יפה ללא שום בעיות ומספר התאונות שקורות אצלנו שואף לאפס, ובכל מקום קיבלנו קארטים פתוחים ללא שום בעיה,

ומזאת אומרת חוקים לחוד ומציאות לחוד? אז בא לי ליסוע בכיוון השני של הנסיעה, מה זה פה? שכונה?

לא מדבר על זה שאתה נוגד את עצמך, כי עקב העמידה של המרשל במקום שהוא לא מיועד לו מסכנת את הבטיחות של הנהנגים ושלו בעצמו.

יש חוקים, ונוהגים לפי החוקים, רק כך אפשר לשמור על סדר, החוקים אומרים שמרשל לא עומד באמצע מסלול ללא דגל צהוב, נקודה. אין לו מה לחפש שם.

מקווה מאוד לא לראות מרשלים שעושים דברים כאלה ברחובות.

פורסם

אתה עדיין לא יורד לסוף דעתי ודעתו של גרשון, כמו שגרשון אמר, בטיחות קודמת לכל!

אולי המרשל שהיה על המסלול עשה טעות, אבל אתה כנהג צריך להתכונן גם לדברים כאלה!

גם לאנשים אסור להיות בכביש, אבל תמיד מישהו דואג ללכת על הכביש או לקפוץ לשם, וזה בדיוק כמו שהיה לך עם המרשל! תכניס לך למוח שלהיות צודק לא עוזר, אתה צריך להיות חכם ולהימנע מתאונה גם אם מישהו אחר עשה טעות. אני לפני כחודש נסעתי לערד, מיד אחרי צומת שוקט יש פיתול ואחריו עליה קטנה, איזה בדואי החליט לעקוף שם על פס לבן ואני היתי בנתיב הנגדי שלו, אז בגלל שהוא עשה את הטעות שלו אני צריך להמשיך בנתיב שלי ולהיכנס בו כי זה לא צודק שהוא עקף ככה? לא! היתי חכם וירדתי לשוליים. זה לא מה שקרה לך במסלול אבל אני מקווה שאת הנקודה אתה מבין.

in the face

with a chair

פורסם

אני מבין את מה שניסיתם להסביר, וכמובן שאם אני יראה מרשל על המסלול אני לא ינסה לדרוס אותו, אני ינסהל הימנע מזה כמה שאני יכול, אבל שאתם מדברים על חוק, אין למרשל מה לעשות על המסלול.

וכל זה, לא קשור בכלל למה שאני אמרתי, שמה שקרה נגרם על ידי התנהגות מבזה מאוד ולא מקצועית של המרשלים שהרסו את המרוץ.

פורסם

מבלי לצטט אחד לאחד, אבל כשחבר שלך שובר פעמיים את הצלעות, וכשאח שלך מנסה בכוונת תחילה לדרוס מרשל, וכשהחבר'ה שלך עפים מהקארטים, גם כשהם סגורים, זה אומר לי רק דבר אחד !

ואני מקווה שברור שזה לא דבר חיובי.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...