Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיפגש צפון 24.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם....

ביום שישי הזה יתקיים מיפגש חוביי מערכות אודיו לרכב בצפון בשעה 3וחצי מיתחם יוניברס קלאב/סופרזול איזור נשר...

כול מי שמעוניין להגיעה נא ליכתוב פה....

איל,אנחנו מאוד מאוד נישמח אם תגיעה ואם תדביק את התרד...

תודה והמשך שבוע נעים

אדי

פורסם

אני בפעם האחרונה שהיתי היו ממש קצת אנשים ולמען האמת ממש התאכזבתי מהמפגש את האמת הנסיעה שעשיתי לא היתה שווה.בפעם שעברה ציפיתי להרבה יותר אנשים אבל בקושי הגיעו וגם היה מאוד יבש חוץ מאיזה עוד שתיים שלוש מכוניות שבאו עם סטריאו רציני באוטו. נירא אולי גם הפעם אני אגיע רק עם הרכב שלי ולא של החברה. בכל זאת בהצלחה הפעם להרים מפגש קצת יותר גדול.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

חה חה חה, אנחנו ניראה אצל מי הדרייק באמת יש לי איזה קאסם קטן שהבאתי מיריחו השבוע חכו חכו...

שגיא,לפחות תביא טעמים.... ואגב הנרגילה שעישנו הייתה מעפה והיא לא שלי,יש לי אחת אחרת בגובה של מטר פלוס והיא משהוא סקאד...

מצובישי ידידי היקר למיפגש הצפון יש חברה קבועים שניהנים מכול מיפגש ויש להם מערכות....למיפגש באים לא רק כדי ליראות זה לא תערוכה או משהוא כזה אלה באים מציגים את עצמכם אומרים "שלום זה אני מפורום הכינוי שלי הוא ככה וככה"...

• תוכן חדש...