Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לקנות סאב שיתן לי איכות לא רק עוצמה אז חשבתי לקנות את זה..

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=19&CatCode=84

השאלה שלי היא אם יש למשהו נסיון אם הסאב הזה וממליץ לי לקנות אותו אוו ששוה לי לקנות סאב אחר עד לסכום של 1500 שקל..

ותודה קובי..

פורסם

כזה סאב בדיוק יש לי...

אם היית היום במפגש ברמת גן בטח ראית אותי...

הייתי עם המאזדה 626...

סאב פשוט מעולה...חזק ביותר ואיכותי מאוד...

לך עליו~~

אביעד

פורסם

שמעתי אותו במפגש [לא חובב סאונד של מאק בסאבים], שמע לא הטעם שלי לדעתי המחיר עבורו קצת גבוה ביחס לתמורה אבל שוב על טעם וריח לא להתווכח כי שורה תחתונה אתה צריך לשמוע ולהחליט אם מתאים לך לשלם מחיר כזה עבור מה שאתה שומע ממנו.

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הבחור מהמפגש צר לי לאכזב אבל ככה התרשמתי מהמערכת שלך...

אתה מגביר ממש ממש יותר מדי או שהרכיבים שלך עומדים להתפוצץ עוד רגע...

יש לך אחלה מגברים ואחלה רכיבים למערכת מפוצצת לפי דעתי אבל צריך לשחק אצלך עם הרבה מאוד כיוונים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

סאב איכותי ומדוייק , האינפיניטי קאפא פארפקט , 12.1

יש לי אותו, ומיכאל MDMA שמע אותו.

הוא מדוייק, יש לו צליל יפה. עמד יפה מול הפוקל של מיכאל.

הרבה יותר איכותי לדעתי מהמק אודיו. ברוב הסדרות שלהם.

לפי הנתון היבש. 500W למק אודיו מול 350W של האינפיניטי, אבל ידוע שההספקים של אינפיניטי הם מעל למה שכתוב .

קישור לאתר החברה.

http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='KAPPA+PERFECT12.1'&Ser=KAP&Cat=SUB

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

רק בישראל מוכרים כזה סאב ב1500 !!! ש"ח.

אין איזכור כמעט של הסאב בחו"ל,

עכשיו לטעמי יש 2 אפשרויות :

1. הסאב נהדר והחליטו לצ'פר "רק" את הישראלים שסובלים כל השנה מחיים דפוקים,ונתנו לנו סאב נהדר!

2. הסאב הוא זבל,סיני,(מדבקה עם אותיות בגרמנית),במחיר מופרך של כמעט 300 אירו.

עם אופצייה להתעשרות מהירה של בעל האתר.

עכשיו תחליט לבד.

(רמז: אנחנו בישראל,להזכירך).

ZZR

פורסם
רק בישראל מוכרים כזה סאב ב1500 !!! ש"ח.

אין איזכור כמעט של הסאב בחו"ל,

עכשיו לטעמי יש 2 אפשרויות :

1. הסאב נהדר והחליטו לצ'פר "רק" את הישראלים שסובלים כל השנה מחיים דפוקים,ונתנו לנו סאב נהדר!

2. הסאב הוא זבל,סיני,(מדבקה עם אותיות בגרמנית),במחיר מופרך של כמעט 300 אירו.

עם אופצייה להתעשרות מהירה של בעל האתר.

עכשיו תחליט לבד.

(רמז: אנחנו בישראל,להזכירך).

אין לי מושג איך אתה מחפש חומר באינטרנט אני ממליץ לך ללכת לקורס למתחילים במחשבים......

הרי לינק עם קישורים אין ספור לסאב המבוקש : http://www.google.co.il/search?q=mac+maximus+300&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9&hl=iw&biw=

אם אתה לא תורם לפורום פשוט אל תענה אתה לא חייב להשיב לכל אחד, לא מצאתי שום תוכן או משהו מועיל בהודעה שלך............

פורסם

אז איזה סאב אתם ממליצים לי לקנות במחיר של 1500 שקל? אני רוצה שהוא היה חזק וטוב שאני יעבור אם האותו אנשים שיושבים בספסל 30 מטר מהמכונית שלי ירגישו את הבום בום..אתם יודעים איך זה כזה באיור.. ואני הולך להגביר אותו אם מגבר של jbl 75.4

פורסם
אין לי מושג איך אתה מחפש חומר באינטרנט אני ממליץ לך ללכת לקורס למתחילים במחשבים......

הרי לינק עם קישורים אין ספור לסאב המבוקש : http://www.google.co.il/search?q=mac+maximus+300&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9&hl=iw&biw=

אם אתה לא תורם לפורום פשוט אל תענה אתה לא חייב להשיב לכל אחד, לא מצאתי שום תוכן או משהו מועיל בהודעה שלך............

כמה שאתה צודק!!!!!!!

פותח הדיון-אתה ילד? מה חשוב לך שאנשים מבחוץ ממרחק של 30 מטר ישמעו את הסאב שלך? למי אתה קונה אותו כדי שיהנה/יהנו ? לך? להם?

לדעתי בכלל לא רעיון חכם בעיקר לא אם אתה גר באיזורים עם גל פריצות...אתה עושה חיים קלים לגנבים מדליק אותם הם יסמנו אותך וחבל.

לדעתי קודם כל לפני שאתה בכלל חושב לקנות סאב [ולהשקיע 1500!! על כך] תעשה עם עצמיך חושבים כדי לדעת חד משמעית מה הדרישות האמיתיות שלך מהמוצר לדעתי כבר תמחק את עניין"שישמעו אותו כל השכונה " מסדר העדיפויות. אני לא רואה שום תמורה בלהשקיע 1500 שח רק כדי ששלומי משכונה ד ישמע את הסאב שלי מקילומטרים..

בהצלחה.

פורסם

שמע אחי דבר ראשון ילד אני לאא ודבר שני איפה שאני גר אין פריצות כי אני גר באיזו על רמה

עכשיו לתשובה שלך מזה משנה לך כמה אני רוצה להשקיע יש לי כסף ואני רוצה להשקיע אותו בכך שאני רוצה סאב חזק וטובבב כמו שרשמתי בהתחלה אז אם יש לך תשובה בשבילי אז סבבה אם לא אתה לא חיוו להגיב.... עכשנו חשבתי אולי על הסאב הזה איך הואhttp://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=l5&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=0&aff=Zap

או על ה L7 אני רוצה סאב שאני יוכל להרים אותו אם ה JBL 75.4 שלי..

בתודה קובי...

פורסם

רק שתדע לא חיבים סאב יקר בשביל שישמעו בחוץ עם זה מה שאתה רוצה ,לחבר שלי יש סאב של 300 הרמס פעם הוא היה בתיבה סגורה אבל החירחר ואחלפנו אתו לתיבה פתוחה לפי הוראות יצרן ,בשביל לשפר את השמיע ובשביל שאנחנו נהנה אבל יצא שגם שומעים אתות בחוץ ומרחוק אבל זה לא היה המטרה אבל מה נעשה , רק תדע זה חיסרון ששומעים אותך לבחוך אבל סבבה עם זה מה שאתה רוצה שיקול שלך ,לפחות מבפנים שומעים יותר יפה וזה מה שרצינו , ורק שתדע הסאב שלו מקבל 180 הרמס וזאת התוצאה.

פורסם

קובי-אין לי בעיה נשמה , אם זה מה שעושה לך את זה[שאנשים ישמעו מבחוץ ] אז בכייף שיהיה :wink:

בכל מקרה על הL7 זה סאב רוצח ומטורף לגמרי..לא ממש מדוייק אבל עושה את העבודה כמו חמור וגורם לך בחילה אחרי מספר מועט של שמיעה איתו[שמעתי אותו אצל מיקי]

בכל מקרה בישביל החיה [+DVC 700RMS]הזו אתה תצטרך מגבר חזק יותר [איזה מונובלוק רוצח שתחבר את ה2 סלילים של הL7] שיזיז לך אותו היטב כי עם הJBL שלך אני בספק אם משתלם לך בכלל לחשוב על להביא את הקיקר גם אם תחבר כל סליל לגישור בJBL שלך

בהצלחה.

• תוכן חדש...