Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צוחק? פועלים שהביאו אדמה לגינה של השכנים רצו לשפוך אותה על החניה, אז הם הרימו את הפרינץ והזיזו אותו. ולפני הפרינץ היה פיאט 600. יום אחד, בסוף יום העבודה, הוא לא היה בחניה - התלמידים שלו הרימו את המכונית והחביאו אותה בין העצים.

• מצחיק 4
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשהייתי בתיכון בתחילת שנות ה-80 הועלמה הפיאט פנדה החדשה לגמרי של המורה להיסטוריה - הרימו אותה, ושמו אותה מאחורי אחד הבניינים בבית הספר.

• מצחיק 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עשינו הפתעת יומולדת למורה ביסודי.  העברנו את הווספה-400 שלה מעל שער הכניסה לחצר ביה"ס.

זה היה מבצע, למרות שהרכב קליל.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)

טוב הסיפור מסירה שלי (אפשר לקרוא לזה גם תקלת מסירה) לא מרגש כמו של הרוב פה, אבל בכל זאת…

יונדאי טוסון 1.6טורבו חדשה - רכב חדש ראשון של אישתי ושלי. 

הגענו לסוכנות בפתח תקוה נרגשים והרכב חיכה לנו שטוף ונקי למסירה, כך לפחות חשבנו…

פותח את דלת הנהג מתישב וסוגר את הדלת. 

פתאום אני מרגיש משהו מוזר על כף יד שמאל מסתכל וכל הכף יד חומה… מסתכל על דופן הדלת והידית מריחות של משהו חום על הדלת… נלחץ מאוד ובעדינות מריח את היד ולמזלי זה שוקולד. 

בקונסולה המרכזית אני מוצא עטיפות של שוקולד פרה ומקופלת. 

הרכב חיכה לי בתוך הסוכנות עם נציג שהיה אמור להסביר לי על הרכב! בחדר עם החלונות השקופים - חדר מסירה!

לא בחוץ בחניון, אשכרה היה עובד שהביא את הרכב אחרי שטיפה לאיזור המסירה אכל שוקולדים ברך דחף עטיפות לתוך המשענת יד ומרח שוקולד על הדלת. 

עשו לי טובה ענקית ומיגבנו לי את הדלת. 

עברו מאז 7 שנים ואני עדיין בשוק. 

עריכה אחרונה על ידי Stangg
פורסם (נערך)

סופו של האונו שנגנב. כשבאתי להודיע בתחנת המשטרה, השוטר סיפר שבאותו הלילה נגנבו 11 כאלה.

רכב מבוקש.

הבא בתור היה הפונטו. לא היו תקלות מההתחלה או שככה חשבתי. הרכב נפגע בתאונה והועבר למוסך שמשון הידוע לקבלת חוות דעת. לחיים הספיקה הצצה מסביב ומבט אחד בתחתית - האוטו "טוטאל", אבל אתה יודע שהיתה לו תאונה בעבר ?

"מה פתאום, אני יד ראשונה, לא היתה שום תאונה".  חיים שלח את היד הזיז את הגומיית אטימה של הדלת האחורית,  ומתגלה שם תיקון צבע.

אז קוזנם, M,M. הרכב הבא לא יהיה פיאט.

חיפשתי האצ' קצת יותר מרווח, היונדאי התחיל להשריש שורשים, שנה שניה בארץ עם כתבות אוהדות,

נסיעת מבחן עברה בסדר, גם האישה אישרה, נרכש I30.

בעצם הוא לא שייך לשרשור, מפני שהכל עבד בצורה תקינה מהיום הראשון בניגוד לאירופאיות.

מלבד טיפולים בזמן במוסכי החברה,  נוזל קירור היה צריך להוסיף בפעם הראשונה רק אחרי 4 שנים.

עריכה אחרונה על ידי רוןS

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 שעות, גולדן191 כתב:

מישהו מהכיתה שלי ביסודי דחף בקבוק חצי ליטר לאגזוז של אחת המורות. 

image.jpeg.09a7a4d20e14a0d6612fb74e3e2597c9.jpeg

• מצחיק 4
  • אחראי פורום
פורסם

טסלה מודל Y, נסיעה ארוכה למצפה רמון.

כל בלימה והאצה יש רעש חלש של מים זזים.

מנסים להבין אם שומעים טוב, אחרי כמה פעמים כאלה מבינים שכן.

שלב 2 בתקלה - השטיח מאחורה ספוג מים.

תוהה אם המלעונים שפכו משהו - לא.

שלב 3 - נכנסים לאוטו בבוקר, כל השמשות מוצפות טיפות קטנות של עיבוי מים.

מנגב, משאיר חלונות פתוחים, לא עוזר. 

עדיין מצפה רמון. חם ומתפתח ריח לא נעים בפנים.

מציץ מתחת לאוטו, צופה בצער בקילומטרים של פאנלים שחוסמים את כל הגחון אבל גם מבין שאני לא רואה ניקוז מזגן.

במוסך אכן גילו שצינור הניקוז היה סתום.

פירקו הכל החוצה, התעקשו להשאיר את האוטו אצלם כמה ימים (כשאני עם מודל 3 חלופית, מה'כפת לי) כדי שיתייבש כראוי.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
בתאריך 12.6.2026 בשעה 13:25, רוןS כתב:

מתקדמים.  פיאט אונו, אחת ויחידה.

שבוע ראשון הרצה, כל יום 50-100ק"מ , רק לעבור את ה-1000 הראשונים. אחרי כל נסיעה מכסה המנוע נפתח, לראות מתכת מבריקה, להסניף ריח של גומי טרי, תענוג  :).

עד שיום אחד, די מוקדם, נשמע צליל מאעפן של רשרוש זרימת מים, ז"א חסרים מים במערכת, סעמק.

אמנם היו חסרים מעט מים במיכל,  אבל לא נראתה נזילה באזור המנוע.  הוספתי קצת פאראפלו והמשכתי בנסיעה, הבעיה חלפה.

למחרת שוב בנסיעה, פתאום חזר הרשרוש, ס--ק, בדקתי, אין נזילה, לא בתא המנוע ולא באזור הרדיאטור הפנימי, אוטו חדש, לא חרם ?.    יאללה למומחים.

מתקבל במוסך המרכזי  "שב חכה כבר בודקים".  יושב בחדר הלקוחות ובנתיים מכניסים את הרכב לעמדה, מטר מהחלון.

יופי, כמו שאני אוהב, קרוב לאוטו - לראות מה עושים. המכונאי מביא את הארגז כלים, כזה גדול, רציני, ממתכת, ומניח אותו, לאאאא, חצי על המכסה מנוע וחצי על השמשה, (מאוזן, שיהיה לו נוח) והלך להביא.

הקיצר, לא מצא בעיה, הוסיף קצת מים,  סע לשלום.

--- אז מה נשאר לבדוק ? רדיאטור חימום והצנרת שלו. פרקתי אותו, נמצא יבש. צנרת? אחד מהצינורות בצורת L (פינה) נפגם ביציקה (היה בו סדק קטן), ומשם התחילו הצרות.

הוחלף בצנור ישר שתפקד בנאמנות יותר מ-10 שנים.

אפרופו פיאט אונו.
1993 מרכז המסירה נראה לי ברמת החייל.
מקבל את הרכב מקבל הסברים, נכנס לרכב ומצפצף שייפתח המחסום.
הצופר לא עובד, העובד במרכז המסירה לקח את הרכב למוסך הצמוד
החזיר לאחר כמה דקות, מצפצף שוב, לא עובד. לקח שוב ובפעם השלישית הצליח להם.

• מצחיק 1
פורסם
לפני שעה, teyal כתב:

אפרופו פיאט אונו.
1993 מרכז המסירה נראה לי ברמת החייל.

אכן, זכור לי שהפונטו נמסר באזור הזה, המוסך המרכזי גם היה קרוב, מול בינת בערך.

השתנה קצת מאז.

פורסם

כשהייתי בצבא לוויתי את אחד החברה לטיפול 1500 ק"מ באונו 70 החדשה שקנה. עד שהרכב יהיה מוכן הלכנו לאיזור בו מוסרים מכוניות חדשות.

בדיוק איזה ערס צעצוע קיבל אונו טורבו. הבחור שהדריך אותו על הרכב הדגיש סע בהתחלה בעדינות הרכב גם בהרצה, וגם כדאי שתכיר אותו לפני שתלחץ...

חזרנו לאיזור המוסך, הטיפול הסתיים ונסענו לדרכנו - בדרך בחזרה היה פקק מעצבן.

אחרי שלושה צמתים הבנו למה. אותה אונו טורבו שנמסרה רק חצי שעה קודם, היתה מרוחה על חלקה האחורי של משאית קוקה קולה.

• מצחיק 1
  • מבאס 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האונו טורבו אכן הייתה מפלצתית, בפרט ביחס לשאר המכוניות שהיו אז על הכביש.
והמהדרין התקינו לה "ברז גדישה", שהפך אותה למפלצתית עוד יותר.
החזקתי כזו כעשור.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...