Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, GTאי כתב:

המהלך מאוד ברור.

מי שמכיר את שוק היבוא המקביל יודע שבהקשר של מכוניות ספורטיביות שיש להם גם יבוא ישיר יש 2 מותגים שמככבים כבר תקופה ארוכה עם מחירים נמוכים מאוד ואוכלים ליבואן הרבה:

1. BMW עם גרסאות ה M

2. פורשה עם 911

היבואן הבין שהוא מאבד נתח שוק משמעותי, כזה שקשה מאוד לקבל בחזרה ולכן הוא חייב לעשות התאמות. זה נכון לשניהם.

לפני 3 שעות, GTאי כתב:

המהלך מאוד ברור.

מי שמכיר את שוק היבוא המקביל יודע שבהקשר של מכוניות ספורטיביות שיש להם גם יבוא ישיר יש 2 מותגים שמככבים כבר תקופה ארוכה עם מחירים נמוכים מאוד ואוכלים ליבואן הרבה:

1. BMW עם גרסאות ה M

2. פורשה עם 911

היבואן הבין שהוא מאבד נתח שוק משמעותי, כזה שקשה מאוד לקבל בחזרה ולכן הוא חייב לעשות התאמות. זה נכון לשניהם.

גם הקורבט c8?

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 10 שעות, גולדן191 כתב:

היבואנים המקבילים יורידו מחירים בהתאם, לפחות חלקם.

מנסיון של מעל שנה ביבואנית ישירה שעושה גם ייבוא מקביל, אין בעיה בעסקאות גדולות לחתוך את אחוז הרווח עד למינימום שממנו כבר לא בא להם להתעסק. יש להם לאן לחתוך. 

הם צריכים פער גדול יחסית כדי שיהיה משתלם להביא רכב דרך יבוא מקביל במקום רשמי. האם זה משהו שיכולים ושמשתלם להם עוד כלכלית? לא בטוח ועל זה דלק משחקת. 

רק איפה היו יוזמות כאלה כשהם שיווקו את המיאטה במחיר מופרך 🥹

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

עסקה זה הרבה מעבר לרק מחיר. 

ונכון, גם היבואנים המקבילים יצטרכו לספוג כדי להשאיר פער. ויהיה פער עדיין לטובת המקביל.

אבל בסוף יש עניין של טרייד-אין, מימון, תוספות, זמני אספקה, ושירות. 

כי בינינו, רוב הרוכשים, ובעיקר בקטגוריה הזו, לא שופכים חצי מיליון על השולחן. הם נותנים את הרכב הישן, מתמקחים על מימון, ודורשים יחס vip .

כשהפער מצטמצם, התחרות תעבור לשם. כי השאלה היא לא "כמה עולה" היא "כמה אני מוסיף" ו "לכמה אפשר לפרוס" 

פורסם
בתאריך 11.6.2026 בשעה 23:34, GTI33 כתב:

מוזמן לבדוק מולם, אני בסה''כ השתמשתי בשירותים של אסף (A CLASS A).
החוויה שלי מאוד מוצלחת וגם של חבר שרכש בעזרתו מיאטה ND חדשה

במחיר שמתחיל בספרה 2..?

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

לגג בד עם מנוע 2.0 התשובה חיובית.
אני לא יודע אם זה יכלול את כל החבילות השוות (ברמבו, BBS, רקארו), אבל כן לגג בד זה יתחיל מ-2.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 15 שעות, גולדן191 כתב:

יש להם לאן לחתוך. 

ברכב יד 0 חדש בדגם M2, לא רואה היכן יש להם לחתוך כאשר המחיר בגרמניה עומד על החל מ-227,000 שקל (ללא מע"מ מקומי) כאמור, ביד 1 זה כבר משחק אחר לחלוטין וכאן יש להם מקום לשחק עם המחיר אבל המאמץ כבר יהיה גדול יותר. 

פורסם

לא יכול לענות לך כי מכרתי ציוד שהלקוח שילם גג 100 אלף דולר. פה מדובר ביותר. 

וגם הודעה קודמת שלי בנושא נמחקה. 

אבל אני רוצה לשאול שאלה. 

המושבים ב M2 והדומים לו

האם הם כסאות ספורט שלא מתאימים לכבדי משקל? 

בצדדים זה לא נוח? 

תודה

פורסם
לפני 3 שעות, dj_dani כתב:

מתמקחים על מימון

מי שלוקח מימון חוץ בנקאי לרכב כזה זה מי שיש לו כסף שחור להעלים. 

לפני 1 דקה, גולדן191 כתב:

המושבים ב M2 והדומים לו

האם הם כסאות ספורט שלא מתאימים לכבדי משקל? 

בצדדים זה לא נוח? 

מושבי הבאקט של M2 בהחלט לא מיועדים לאנשים גדולי גוף ואני לא כזה גדול אלא רק גדול יותר מהממוצע (1.84 על 100 ק"ג בערך). זה לא לשבת לחוץ, זה ממש לא להיכנס לכיסא, עבורי לפחות. אני חושב ש- ב.מ.וו הגזימן עם המושבים האלו, לא מכיר רכב כביש עם מושבי באקט שלא נכנסתי אליו, כאן הם לקחו מושבי מסלול לנהג אידיאלי בגובה 1.75 ומשקל של 70 ק"ג ופשוט דחפו לרכב. 

כמובן שיש מושבים בצורת באקט ויש מושבי באקט של ממש וזה עולם שונה,  מושבי הבאקט של ב.מ.וו הם מושבי באקט אמיתיים, מה שיש ב- BRZ לדגומה זה בצורת באקט ולטעמי עדיפים עשרות מונים, גם אוחזים טוב לא פחות ונוחים הרבה יותר. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

לגג בד עם מנוע 2.0 התשובה חיובית.
אני לא יודע אם זה יכלול את כל החבילות השוות (ברמבו, BBS, רקארו), אבל כן לגג בד זה יתחיל מ-2.

אין מצב שיתנו ב 2 (אלא אם כן זה 299,000 וכאלה) כל וריאציה של מיאטה עם החבילת BBR ששווה מעל 5000 דולר. אם כן אז זה ללא ספק מחיר לקחת למי שמחפש את הרכב. 

פורסם

תראה, אני רואה פרסומים ביד 2 של RF ב330K שבתמונה יש להם bbs ובראמבו.
עכשיו, האם באמת תקבל bbs ובראמבו? לא יודע, אבל RF תקבל.
מפה תגזור מה שאתה רוצה לגג בד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...