Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, mcshmupi כתב:

האם כל מי שקונה מיאטה: מכונית יפיפיה עם גג נפתח, לא יקרה,  מוניטין אמינות מעולה, שמירת ערך טובה ואחזקה זולה עושה זאת בהכרח כי הוא חובב נהיגה..?

לא כל מי שקונה, אבל באופן יחסי כן. רואים הרבה מיאטות בכבישי נהיגה ובמסלולים ומעט 911.

וכדי לנרמל את זה קצת לפי חיפוש שעשיתי ב"משומשת" יש על הכביש 512 רכבים של פורשה עם "911" בשם לעומת 336 רכבים של מאזדה עם "MX-5" בשם. מניח שאפשר לדייק את זה יותר, אבל המגמה חד משמעית.

• מעניין 1
פורסם
לפני 3 שעות, mcshmupi כתב:

האם כל מי שקונה מיאטה: מכונית יפיפיה עם גג נפתח, לא יקרה,  מוניטין אמינות מעולה, שמירת ערך טובה ואחזקה זולה עושה זאת בהכרח כי הוא חובב נהיגה..?

לא יקרה...?

עומר :-)

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, כוכב השחר כתב:

מי שקונה 911 בסיסית לא מאוד מעניין אותו Bragging rights ובאמת מחפש את מה ש 911 נותנת, לדעתי. אולי אפילו S. אבל שם זה נגמר

אף אחד לא קונה gt3 (ועוד יותר Touring ) כי החלום היא 911 אטמוספרית עם קו אדום ב9 ולא ב7?

אזוב שאני ופורשה רחוקים כמזרח ממערב, לו הייתי נוחת בארצות הברית כמוך ומחפש להגשים חלום, 997.2 / 991.1 היה המקום בו הייתי מתחיל בגלל היעדר טורבו. 

לפני שעה, ProMeR כתב:

לא יקרה...?

נכתב כתגובה למי שגר בארץ בה המשכורות גבוהות והמיסים נמוכים.

ארץ בה לכל אדם יש את הזכות לחיים, חרות והמרדף אחרי האושר גם אם האושר שלו מגיע על 4 גלגלים ואפילו עם 3 דוושות. 

בארץ שנבנתה על ידי סוציאליסטים (ששאפו לשוויון), בה זאת מותרות שיש למסות בכבדות (כדי לעודד תחבורה ציבורית), כן, זה בהחלט יקר. 

לפני 4 שעות, itaimoto כתב:

רואים הרבה מיאטות בכבישי נהיגה ובמסלולים ומעט 911.

נכון, וזה הגיוני. מיאטה היא בעיקר רכב סופ"ש, 911 היא הדיילי האולטימטיבי.  תחשוב על שרשור הייעוץ שלי, אי שם בגלקסיה רחוקה... לו הייתי יכול לקנות כל רכב וכסף לא היה שיקול, במה לדעתך הייתי בוחר בתור הדיילי האולטימטיבי שגם כיף בטיול מזדמן בסופ"ש..?

עריכה אחרונה על ידי mcshmupi

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
בתאריך 10.5.2026 בשעה 14:19, itaimoto כתב:

אני לא יודע לגבי הצד המכני, אבל כשהייתה לי איביזה הייתי משוויץ ב"מתג האורות מפורשה" 😁

זה רק כי אתה צעיר, אמנם לא היה מתג אורות דומה אבל כאשר אני הייתי צעיר החברים עם סיאט היו משוויצים בזה:   :-) 

1992-seat-ibiza-mk-i-system-porsche-v0-qUljvyFJlEfAMqenVd65ek1uu8kv50iC3zztV5kQsNk.webp

• מצחיק 4
פורסם
לפני 32 דקות, Supertigre כתב:

זה רק כי אתה צעיר, אמנם לא היה מתג אורות דומה אבל כאשר אני הייתי צעיר החברים עם סיאט היו משוויצים בזה:   :-) 

מה, כמו בעלי THP שמתגאים ש"זה מנוע של במוו"?

• מצחיק 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

רק עכשיו קראתי את כל השרשור אחרי שהיה פתוח אצלי כשבוע בטאב נפרד.

נראה רק מטורף לגמרי, מנוע גדול ללא טורבו וקו אדום רחוק נשמע משהו ממש טוב.

אף פעם לא היה לי רכב עם גיר שהוא לא ידני, אבל פה זה נשמע רכב ברמה אחרת.

הבחירה ב "יוסי אלפיין" כנראה התאימה את הרכב אליך עוד יותר, ככה זה אצלו.

תתחדש הרבה, טוב לקרוא.

• אהבתי 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

תתחדש, מהממת!

החזקתי שנים קאיימן S ידנית דור קודם, עקרונית אותו מנוע. זה חתיכת דבר שמשתלט לך על כל החושים.

אכן, בגדול, ב 99% מהשימושים לא מורגש שום צורך ב LSD.

המותג ובכלל רוב רכבי הספורט מגיעים עם מקדם פוזה, לחלק מהאנשים זה דווקא הגורם העיקרי לקנייה ולחלק זה רק מבאס את הקנייה(אני תמיד אומר שהלוואי שהרכבים והאופנועים שלי היו פחות "מנצנצים" ובולטים אבל זה סוג של Built-in שצריך לקבל כחלק מהפלוסים-מינוסים).

אם תראה איזה זקן על סופרספורט עתיק שורף את כבישי עמק האלה תרים יד או לפחות תן גז ביניים😉

• רעיון טוב! 1
  • על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...