Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פוקוס 2011 1.6 

בסך הכל תקינה (פלסטיקה מתפוררת). תכף 200K ק"מ.

יש רעש בבוקר מהרצועה. יותר במזג אויר קר (נשאר כ5 דקות). עוד יותר בגשם (יכול להישאר כ15 דקות). 

כמובן בסל"ד גבוה יורד אבל ברגע שאני עוצר\יורד לסיבובי סרק הוא חוזר.

החלפתי רצועה בערך לפני שנה וחצי ולא נסעתי המון, היא גם נראית תקינה.

הצעות? אני לא רוצה להחליף את הרכב רק בגלל זה אבל החברות של הבת שלי כבר אומרות שהן שומעות אותה מגיעה מרחוק (בגוש עציון הרעש נעשאר עוד יותר זמן).

הבנתי שאין מותחן לכוון.

פורסם

אתה החלפת לבד?

אם כן, אתה יכול לפתוח ביטנה או לנסות בלי לפתוח ביטנה לצלם לנו איך היא נראית?

של איזה חברה הרצועה? מאיפה הזמנת אותה?

איך פלסטיקה מתפוררת אם החלפת לפני שנה וחצי?

כמה ק"מ אתה נוהג בשנה וחצי?

אם אתה החלפת לבד, שמת לב למשהו מוזר כשהלבשת אותה? פעלת לפי איזשהו מדריך , יוטיוב משהו?

פורסם

בעבר התייעצתי פה על רעש דומה, התשובה הייתה שאולי זה מגיע דווקא מהמיסב. מצאתי את השרשור (בלינק). 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 16 דקות, גולדן191 כתב:

איך פלסטיקה מתפוררת אם החלפת לפני שנה וחצי?

הוא מתכוון לפלסטיקה הפנימית של הרכב כמו דשבורד/קונסולה מרכזית/כפתורים שככל הנראה כבר סדוקים/שבורים/מתפוררים כתוצאה מבלאי טבעי של רכב בן 15, ולא לרצועת אביזרים שהוחלפה לפני שנה וחצי.

• רעיון טוב! 3
פורסם

יש בפוקוס 2 רצועות, אחת מהן נפרדת למדחס והשניה לכל היתר. 

ממה שאני זוכר בדגם לפני הפייסליפט רק רצועת מדחס הייתה מסוג stretch fit זאת אומרת מרכיבים אותה במתיחה ללא מותחן. ולרצועה השניה היה מותחן דינמי.

אם בפייסליפט עברו גם לרצועה השניה stretch fit אז קריטי שזו תהיה רצועת יעודית לסוג הרכבה כזה ובמידה הנכונה. 

אפשר לבדיקה להריץ את המנוע כמה שניות ללא רצעות לוודא שהרעש משם, אחרי זה לסובב ידנית את האביזרים לוודא שהכל מסתובב חלק ואם הכל נראה תקין כן לנסות להחליף רצועה.

אם יש מותחן דינמי יכול להיות שהקפיץ שלו עייף.

• רעיון טוב! 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...