Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב לכולם, 

לאישתי יש טוסון 2016 שהיא מאוד אוהבת אבל הגיע הזמן להתחדש עם הגעת הרכב לעשור על הכביש. 

אשמח לעזרתכם במציאת הדגם המתאים. 

היא מאוד אהבה את הרכב אז עדיפות לרכב דומה בגודל ובגובה משנתון 2023 ומעלה, תקציב 90 אלף ש״ח. 

חשוב לי מאוד שהוא יהיה בעיקר בטוח ואמין; אוטומטי עם מנוע בנזין. 

צריכת דלק פחות רלוונטית. 

שמתי את העין על יונדאי קונה(קצת חורג מהתקציב), מיצובישי ASX ופיזו 2008. 

אשמח לשמוע מה אתם חושבים 

עריכה אחרונה על ידי Kobi25
פורסם

אם כבר אז מזדה cx5 תהיה ,בגובה וגודל דומה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, yulianx כתב:

אם כבר אז מזדה cx5 תהיה ,בגובה וגודל דומה.

מסכים שCX5 יותר מתאים מ3 אבל לא בתקציב 

פורסם
לפני 11 שעות, Kobi25 כתב:

הגיע הזמן להתחדש עם הגעת הרכב לעשור על הכביש. 

למה לא להשאר עם הרכב הנוכחי? האם הוא מועד לתקלות? מבלה במוסך בתדירות שמפריעה לאורח חיים תקין? לא עומד בצרכי המשפחה מבחינת מקום?

לפי התקציב אתה עומד לרכוש רכב בן 4-5 לפחות, שאינך יודע מה עבר עליו במהלך השנים. אם הרכב הנוכחי אמין וממלא תפקידו אני מעדיף אותו על פני חתול בשק בן 5. ואפילו כלכלית - ירידת הערך של הרכב הישן תהיה שליש מזו של המחליף, הפרש של עשרות אלפי ש״ח בשנה. אז אם הרכב הנוכחי אמין וממלא תפקידו לא הייתי ממהר להחליפו.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קונה אופציה טובה, ASX יחסית מיושנת ובסיסית, פיזו' עלולה לאכזב מבחינת אמינות. 

מציע להגמיש במידה מסוייימת את הדרישות / תקציב ולשקול מאזדה cx30. 

פורסם
לפני 42 דקות, sperial כתב:

למה לא להשאר עם הרכב הנוכחי?

מסכים עם כל מילה.

אבל.. לפעמים רוצים ''להתחדש'' ולא יודעים מה טומן בחובו..

משתדל לעזור

פורסם

התשובה מצויה בשרשור של יוליאן וה-C3. אם פות״ש היה מדווח על תקציב של 200,000 ש״ח הייתי, אולי, חושב ״אין מגבלת תקציב אמיתית, אז בוא ניתן לבטן לדבר״. אבל התקציב מוגבל, אז השיקולים שונים, צריכים להיות יותר רציונליים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 37 דקות, sperial כתב:

למה לא להשאר עם הרכב הנוכחי? האם הוא מועד לתקלות? מבלה במוסך בתדירות שמפריעה לאורח חיים תקין? לא עומד בצרכי המשפחה מבחינת מקום?

לפי התקציב אתה עומד לרכוש רכב בן 4-5 לפחות, שאינך יודע מה עבר עליו במהלך השנים. אם הרכב הנוכחי אמין וממלא תפקידו אני מעדיף אותו על פני חתול בשק בן 5. ואפילו כלכלית - ירידת הערך של הרכב הישן תהיה שליש מזו של המחליף, הפרש של עשרות אלפי ש״ח בשנה. אז אם הרכב הנוכחי אמין וממלא תפקידו לא הייתי ממהר להחליפו.

כרגע הרכב מעולה ועונה על הצרכים, אבל לך תדע מה יהיה עוד שבוע. 

הרכב בן עשור ואומנם אני יודע שאני טיפלתי בו ויודע מה הוא עבר ב6 שנים האחרונות, אבל הוא בלי מערכות בטיחות מודרניות (רק עם אימובילאיי שאנחנו התקנו) והמחירון שלו עדיין יחסית גבוה אז אפשר לנצל את הערך לרכישת רכב יותר מודרני. 

אני אישית נוסע על רכב בן 14 והוא נוסע מעולה, אבל האוטו מיועד לבת הזוג שלי ואני לא לוקח איתה סיכונים. 

פורסם
לפני 49 דקות, Kobi25 כתב:

לך תדע מה יהיה עוד שבוע. 

נכון גם לרכב בן ה-5 שיחליף אותו. הסיכון אולי יותר גבוה, כי אינך יודע כיצד ננהג וכיצד טופל.

הוא בלי מערכות בטיחות מודרניות (רק עם אימובילאיי שאנחנו התקנו)

בהחלט שיקול לגיטימי. אני הייתי מוסיף שהחשיבות תלויה גם התנאי הנהיגה שלך.

והמחירון שלו עדיין יחסית גבוה אז אפשר לנצל את הערך לרכישת רכב יותר מודרני. 

טעות קלאסית. מה שאתה צריך להביא בחשבון הוא ירידת הערך, שזה חלק מעלות הרכב. ברכב הנוכחי זה משהו כמו 3,000-4,000 ש״ח בשנה, ברכב בן 5 זה יהיה פי 3 ויותר. במקום להוציא עכשיו סכום גדול על ההחלפה ״שים בצד״ את ירידת הערך הצפויה של הרכב המחליף (אפילו תחסיר את ירידת הערך של הנוכחי), זה יהיה יותר מועיל כלכלית.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...