Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

חפירה קצרה לשבת - 🙇‍♂️ -

בהמשך להתכתבות בשרשור אחר על הסרת ערוצים בממירי Yes מבוססי הלוויין והמעבר לשידורים על גבי האינטרנט, 
ביקר אצלי אתמול טכנאי חביב והחליף את שני הממירים הישנים שישבו אצלי בבית (ממיר YES-HD קטן בחדר השינה וממיר YesULTRA 4K לווייני-מקליט בסלון);

ההתקנה רצה מהר - 
עזרתי עם החיבורים הפיזיים (מערכת יקרה על ריהוט יקר וכו'..) והכל "רץ", 
אחרי החלפה של שני ממירי מתח חדשים שהטכנאי הוציא מהניילון, הותקנו שני "ממירי אנדרואיד" חדשים בשני החדרים,
הטכנאי וידא שיש תמונה ויש סאונד - שלום ולהתראות.
(צריך לציין - איש נעים, מכבד ושירותי מאוד, אם כי פחות טכני ומבין בכל ההגדרות המתקדמות)

אחרי שהטכנאי הלך - עברתי על ההגדרות ה"מתקדמות" של ה"ממיר" הסיני (הזול משהו..) ששמו לי בסלון, 
וניסיתי להבין למה הוא מסוגל, מעבר להמרת כלל אותות התמונה לתצורת HDR במסך שלי..
ובכן, לא להרבה, כך מסתמן.

עצירה להסבר על החיבורים:
ממיר Yes+ אנדרואיד חדש קטן, 
מחובר לחשמל, כבל רשת ו- HDMI, 
ה-HDMI (אודיוקווסט, אם זה משנה) מחובר למגבר קולנוע DENON AVR-X6800H (לכניסת CBL\SAT),

המגבר מוציא MONITOR HDMI למסך LG OLED מסדרה C בן שנה וחצי.

למה שמתי לב:
מעבר לעובדה ש-Yes מעבירים כמות תכנים מביכה עד גיחוך בסראונד (גם במקרה של תוכן חדש יחסית),
הממיר לא מזהה שיש מוצר התומך בסראונד (AKA המגבר שלי) בצד השני ו"מכבה" את כלל אפשרויות העברת הצליל ההיקפי בהגדרות 🤨

בחדר השינה - שם הממיר מחובר לטלויזיה ישירות - אין בעיה בזיהוי יכולות הסראונד של המסך ושם התפריט של הגדרות הסאונד נראה אחרת לחלוטין.
למען הסר ספק:
אם אני מפעיל את אפליקציית Yes+ באותה טלויזיה, ישירות ללא הממיר - מועבר סאונד היקפי ללא קושי למגבר (את האיכות נשאיר לשרשור אחר).

פניתי לתמיכה של Yes ב-WhatsApp - סופ"ש והכל,
שני ה"תומכים" שלחו אותי להפעיל אופציות לא קשורות בעליל בממיר,
לדוגמה: לאפשר לHDMI לכבות את הטלויזיה עם כיבוי הממיר, אחד מהם הגדיל ואמר לי לכבות לחלוטין אופציית סאונד היקפי באפשרויות 😶

ואחרי שלוש דקות בערך של תמיכה (לא טרחו להתקשר חס וחלילה) - 
הודיעו לי רשמית (ואני מצטט):
"מדובר פה עמכשיר פרטי שלך שאנחנו לא מחוייבים שהממיר שלנו יעבוד עליו"
וגם: "אנחנו לא תומכים בזה, אני לא יכול לשלוח לך טכנאי על זה".

לא עזר שאמרתי שבממיר הקודם הכל עבד סבבה וגם באפליקציה יש לי סוג של סראונד - לא תומכים.

שאלותי:
1. האם מישהו מחברי הפורום חווה את זה?

2. האם מישהו מחובר לממיר הזה והצליח להפעיל את הסראונד מול מגבר קולנוע?

3. האם אופציה היחידה לקבל פה פאקינג תוכן באיכות סאונד נורמלית זה להביא מכשיר APPLE TV ולסגור עניין?

תודה ששרדתם ותודה לעונים.
👋🤘🔊

• מבאס 1

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אישית ויתרתי על הסטרימרים של יס. לא רואה סיבה לשלם כסף על מוצר נחות, שרק מסרבל אותי במעבר בין חברות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מנסיון, מפעיל הכל אצלי עם אפל טיוי.

טלויזיה ותיקה של סמסונג , מחוברת לאפל טיוי ותיק ולסאונד בר , הכל פועל מצויין.

טלויזיה האייר בחדר שינה,(אנדרואיד) מחוברת לאפל טיוי דור אחרון, ומערכת פיוניר (vsx 300) הכל פועל ללא דופי.

נסה לוותר על התענוג שנקרא ״ממיר/סטרימר״ של יס.

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

אין לי בעיה לשים 600 ש"ח על ממיר/סטרימר 4K של אפל,
ולו רק כדי לקבל את האיכות של אפל ולסגור את זה.

אני מבין שאני בעצם אמור להתקין את YES+ כאפליקציה על הסטימר של אפל,
הבנתי נכון?

סתם מצער שאני חייב לשלם על עוד מוצר כי אני עם סטאפ מקצועי יותר ממה שהם יודעים לתמוך בו... 

עריכה אחרונה על ידי Super_T

פורסם

בוקר טוב אליהו... התמיכה בסוראונד בארץ היא כזאת: אין, תמות. לא השתנה כלום ואל תצפה לכלום. 600 שח למכשיר שיחזיק מעמד שנים וישרת אותך בעוד סיטואציות שונות זה לא נורא, במיוחד כשאתה משווה לקנס החודשי ליס...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

המכשיר של אפל אכן ישרת שנים, אבל את המחיר ליס אני אשלם 🤷🏻

פשוט פחות ממיר אחד,

אבל עדיין צריך לשלם כדי לצפות בערוצים... 

פורסם (נערך)

זה לא מוצר מדבקה,החומרה עדכנית והיצרן מייצר לעוד הרבה מפעילים גדולים, התוכנה זה כבר עניין אחר.

https://www.androidtv-guide.com/pay-tv-provider/yes-plus-v3/

לפחות עד לא מזמן היה אפשר להשכיר\להשאיל מיס אפל TV 4K דור 1, המחיר תלוי במיקוח.

דור 3 הנוכחי הושק ב22, לפי השמועות אולי יוחלף לקראת ספטמבר.

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, Super_T כתב:

אני מבין שאני בעצם אמור להתקין את YES+ כאפליקציה על הסטימר של אפל,
הבנתי נכון?

כן.
אני ויתרתי על התענוג של התקנת אפליקציות על הסטרימר (אצלי הוט, ורק מתוך עצלנות, והטבת מחיר, כלאמר ללא עלות, המכשיר עדיין אצלי) והכל כולל free tv נטפליקס ספוטיפיי ואחרים כולם על האפל טיוי.

כאן בוקס ו13 לא מתאימות למכשיר הישן יותר בכך זאת דור ראשון של אפל טיוי 😉

לפני שעתיים, Super_T כתב:

אבל עדיין צריך לשלם כדי לצפות בערוצים... 

איזה ערוצים? דרמות טורקיות?

יש כל מה שרוצים ב free tv מבחינת ספורט. סרטים ממילא יש טובים בנטפליקס ואפל טיוי, בשוליים סדרות של hbo אם אתה חייב תעשה מנוי יחיד.

יס הוט ופרטנר מציעים חבילות שהן למעשה אגרגציה של סרטים וסדרות, חלקן ישנות (כי זה פחות עלות) ומציעים חבילות ערוצים. 

אין שום תוכן יחודי שאין לו גישה ישירה ברשת. 

במשפחה יש אצלי צרכנים שהיו ״חייבים״ תוכן של hulu ורק בגלל זה הותירו ערוצים מיותרים. 

Hulu ניתן לגישה דרך vpn למי שממש חייב.

עריכה אחרונה על ידי zaf
הגהה

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

עדיף להשתמש באפליקציה של Yes+ על מסך הLG C שלך ולהחזיר להם את הממיר, הוא לא יתן לך שום דבר שהמסך לא יתן, הלא כך?

פורסם (נערך)

איכות השידור באפליקציה טובה, לא מצויינת.

בעידן של דולבי ויז׳ן ואטמוס בנטפליקס, 

ואחרי שהייתי בחו״ל לפני כמה חודשים וראיתי את השידורים של ספקיות הטלוויזיה בבריטניה אצל בן דוד שלי (ואני שם בצד את שידורי הכדורגל ב4k באיכות לא פחות מפסיכית..), 

פשוט מעציב אותי לראות מה שקורה פה...

אני נמנע מ-freetv בעיקר כי קוטלים אותם ברשת מקצה לקצה עם שירות לקוחות נוראי (בגדול אין עם מי לדבר שם) ולא מעט תקלות..

אני אכן אסחוב עד לדור החדש של אפל TV ומשם נעשה חישוב מחדש.

עריכה אחרונה על ידי Super_T

פורסם

עוד בעיה עם ה Freetv שכרגע, העלות של ה44.9 ש"ח מוגבלת לצפייה במקביל ב 2 מכשירים....רוצים יותר, המחיר כבר עולה ל 59.9 ש"ח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נגעת פה בנקודה כואבת, לא אשמת יס אלא אשמת אנדרויד-

קשה עד בלתי אפשרי להוציא סראונד מאנדרויד.

ניסיתי עם כמה סטרימרים וטאבלטים ומה לא, זה חסום בדרגת הקרנל של היוניקס - כולל עם תוכנות שתומכות בPASSTHRU כמו VLC או קודי.

(שזה מפתיע, כי יוניקס בד"כ יותר גמיש בדברים האלה).

לא יעזור לך שום אנדרויד סטרימר, הסראונד היחידי שהצלחתי להוציא זה מאפל טיוי או מסטרימר מבוסס ראספברי פיי.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, Super_T כתב:

אני נמנע מ-freetv בעיקר כי קוטלים אותם ברשת מקצה לקצה עם שירות לקוחות נוראי (בגדול אין עם מי לדבר שם) ולא מעט תקלות..

כבר עם free tv מתחילת הדרך, לא נתקלתי בשום בעיה.

ביקורות ברשת הן לא משהו שניתן להתבסס עליו. לא מבין למה צריך שרות לקוחות לאפליקציה. 

כן שמעתי שמנסים להפעיל את האפליקציה בכמה מכשירים במקביל ונחסמים , בעיקר מחוסר הבנה/מודעות לאיך עובד שירות כזה.  (לא ניתן לרשום יותר משני מכשירים בחבילת הבסיס, לפחות ממה שניסיתי )

עריכה אחרונה על ידי zaf

פורסם
לפני 4 שעות, flytomars כתב:

ניסיתי עם כמה סטרימרים וטאבלטים ומה לא, זה חסום בדרגת הקרנל של היוניקס - כולל עם תוכנות שתומכות בPASSTHRU כמו VLC או קודי.

(שזה מפתיע, כי יוניקס בד"כ יותר גמיש בדברים האלה).

לינוקס.. אנדרואיד מבוסס לינוקס, לא יוניקס.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...