Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי בפייס מודעה על סיטרואן מאוד יפה ואלגנטית במחיר ממש משתלם. רוצים עליה רק 13,000 שקל. 
המוכר כתב ככה : " ‏הרכב יפה יש כמה תקלות נדלקת ‏מנורה לחץ שמן נמוך מעבר לזה הכל תקין עם טסט יחסית ארוך אנא מרחוק מפתח חכם חוץ מזה הכל תקין". 
האם מדובר בתקלה קטנה ולא יקרה לסדר ?

זה ממש קורץ לי כי אני אוהבת מכוניות יפות ונוחות, גם היה לי ניסיון טוב עם מכוניות של רנו וסיטרואן. 

מה דעתכם ? כדאי ללכת על זה ? 

image.thumb.png.b7f5e4e314db9305929f0627e24f966f.png

image.thumb.png.54f778d5af3f76b91b32f5991261de5e.png

image.thumb.png.d4dd4babedc5ef69eccfa26128cc077e.png

פורסם

המכונית היפה הזאת תיראה מאוד יפה על הליפט במוסך. 

מנורת שמן נמוך מעידה על התקלה הידועה של התפוררת רצועת הטיימינג(יש המון פירוט על זה בפורום, או שתשאלי AI). הדרך משם להחלפת מנוע, היא כמעט וודאית. 

לברוח כמו מאש. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 6
פורסם

לברוח!!! אש!! לחץ שמן זו תקלת מנוע חמורה!!!! ראו הוזהרתם..

לפני 27 דקות, davemustaine87 כתב:

מנורת שמן נמוך מעידה על התקלה הידועה של התפוררת רצועת הטיימינג

זה 2010/11 עוד לפני הבעיה לדעתי, אבל בכל אופן זו תקלה חמורה.

ב 13 אלף ייכנס יופי יונדאי 2009 10  אפילו הונדה סיויק

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

משתדל לעזור

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, davemustaine87 כתב:

מנורת שמן נמוך מעידה על התקלה הידועה של התפוררת רצועת הטיימינג

זו עם מנוע 1.6 טורבו, לא עם ה-1.2 לכן פחות סביר שזו הרצועה. 

מעבר לזה מצטרף להמלצה להתרחק, אחרת זה להתמודד עם התקלה וההשלכות. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3
פורסם

או שאם הרכב שמור, ללא תאונות וזאת הבעיה היחידה, ואתה אוהב רכבים מיוחדים.

לבדוק כמה עולה שיפוץ מנוע, ולהוריד לפחות חצי מהמחיר. ככה תקבל רכב שאתה אוהב עם מנוע מתוקן.

הבעלים מבין שיש לו רכב בעייתי ועוד עם נורת מנוע, אולי יסכים. 

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 12 שעות, davemustaine87 כתב:

המכונית היפה הזאת תיראה מאוד יפה על הליפט במוסך. 

מנורת שמן נמוך מעידה על התקלה הידועה של התפוררת רצועת הטיימינג(יש המון פירוט על זה בפורום, או שתשאלי AI). הדרך משם להחלפת מנוע, היא כמעט וודאית. 

לברוח כמו מאש. 

צודק ברמה הכללית, אבל אין רצועת טיימינג (בטח שלא מתפוררת) בדגם הזה אלא את ה THP156 שרגיש מאוד להזנחה (אבל ישרוד גם "אונס" בתחזוקה קפדנית, משהו שאי אפשר להגיד על הפיורדרעק).

ככה או ככה, עם נורת לחץ שמן - לא הייתי מתקרב בשום רכב, לא משנה הסיבה. נסיעה לאורך זמן במצב כזה תגרום לנזק שידרוש שיפוץ או החלפה של המנוע.

פורסם

תודה רבה לכם על התגובות שגרמו לי להבין שצריך להיזהר ולא להתלהב יותר מדי אם רואים משהו מיוחד, יפה וזול, כנראה יש קאץ'. 

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 2.4.2026 בשעה 11:28, ronit-cl כתב:

תודה רבה לכם על התגובות שגרמו לי להבין שצריך להיזהר ולא להתלהב יותר מדי אם רואים משהו מיוחד, יפה וזול, כנראה יש קאץ'. 

בדיוק

עוד נקודה למחשבה שנכונה לגבי רכבים רבים שנמכרים באזור של 5000-15000: אם הם אמינים אז למה למכור אותם? פתאום הבעלים התעשר? פתאום לא צריך רכב? 

הכל יכול להיות, אבל בד"כ מי שמחזיק רכב זול לא מוכר אותו אם הוא לא עושה בעיות. וזה נכון פי כמה וכמה לרכב שנראה אטרקטיבי.

אם לקנות את הרכב אז רק בגרושים ועל ידי מי שמבין מה הוא עושה ויש לו את הנחת והכסף להתנהל איתו. בתיאוריה, כפי שיוליאן כתב, אפשר לקחת את זה כפרויקט, לתקן הכל ולהינות מרכב מאוד איכותי במחיר זעום. אבל זה לא הכיוון שלך ובכל מקרה זה מסוכן

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

נכון חלקית.

מכרתי עבור הבן שלי ניסאן מיקרה ידנית 2012 שמורה היטב מכיוון שעמדה כמעט ללא שימוש ובאיזור עם בעיות חנייה.

הקונה ידע היטב מה חיפש ומייד קנה ללא בדיקה במחיר שרציתי.

פורסם

הרבה מוכרים כי קיבלו רכב מהעבודה, או סתם כי התחדשו. ואז הרכב כן תקין.

אני מתקשר להתעניין, ותוך כדי שיחה אני שואל באגביות לסיבת המכירה ומנסה להבין למה הוא מוכר

[וכמובן שואל גם אם הוסיף מי ברז לרדיאטור.. לחסוך לי הגעה לבדיקה מיותרת לחינם..]

משתדל לעזור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...