Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיניי מערכת איכותית מתחילה ב 2 רכיבים הכי חשובים והם מקור ומעבד. אם אחד מהם ירוד זה ישפיע על כל התוצאה לא משנה איזה חיווט או מגבר מורכבים. תכלס רק לאחרונה הבנתי כמה זה חשוב למרות הנסיון שצברתי. לדעתי את רוב הסכום של ההשקעה צריך לכוון לשם. 

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני נוטה מאוד מאוד להסכים עם זה - כל עוד המטרות שלך מהמערכת הן אינן תחרותיות או כל עוד המטרות שלך הן לא לנסות להגיע ל"פסגה" וכל עוד אתה לא בנוי נפשית - לרצות אחרים אלא את עצמך בלבד. אני -> שם כבר. 

מבחינתי טווח הסיגנל עד המגברים - הוא הקריטי - ביחד עם התקנה, בידוד ותשתית מתאימים. 

אתה יכול להביא את הסורס והDSP הכי טובים שיש - להתקין בצורה שלא יהיה שום רחש וגם הפגיעה בסטייג'ינג תהיה מינימלית וגם בסאונד - אבל לשים מגברים חזקים מידי לתשתית ולהכניס את המערכת לרוויה ואת המגברים לעיוות. 

אתה יכול לקנות מגברים זולים אבל טובים מאוד ולדעת להתאים אותם לסוג הרמקולים ולקבל תוצאות פשוט מעלפות ומאלפות ולקנות רמקולים תוצרת סין שהם העתק מקור (או ייצור מקור מסין ללא המדבקה) בזיל הזול - אפשר לבנות היום מערכת לפנטאון - על השקעה מאוד נמוכה - אבל תהיה מוכן לזה שבמפגשים חברתיים בתחום הזה - כל מה שתקבל זה אגו והתנשאות - גם אם תשב בתוך רכב שהושקע בלמעלה ממאה אלף שקלים ולא כוון כראוי - כיוונת מראש למקום לא תחרותי וככה יתייחסו אליך. 

בקיצור - הטריק כאן זה לא הסורס, לא התשתית, לא הציוד אפילו לא הכוון. 

הטריק בתחביב הזה הוא לדעת מתי זה מספיק - לדעת מה המטרות שלך, מה אתה רוצה להשיג - לכוון לשם, לעצור שם כל עוד - אתה לא מכוון למקום תחרותי. 

הDSP שלי עולה בסביבות ה1700 דולר בחו"ל בימים אלו - האמת היא שהיום יש כבר לא מעט DSPים שעולים פי 2-3 מזה ועם עדיין - מותגים לרכב ולא מוצרי קאסטום אולטרה יקרים (ראיתי ונגעתי בעיניים שלי באחד שעולה 70 אלף שקלים - והתוצאה היתה רחוקה מלהרשים כשמדובר בכאלו עלויות). 

הסורס הנוכחי שלי עולה פחות מ500 שקלים - אבל הוא בפער, הטוב שיצא לי לחוות עד היום - אז גם בנוגע לזה סורס ברמת על - לא חייב להיות בכלל יקר (אבל יש לו כמה מגבלות ברורות כמו טעינה וגודל מסך) 

כל שאר המערכת שלי לדעתי נמדדת בסכום כולל ההתקנה והבידוד - פחות או יותר לזה של הDSP. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מסכים איתך רק לגבי סף העלויות והגבול האישי אבל לא מסכים לגבי חיקוי של מוצרים סיניים גם אם המגבר ייוצר באותו קו ייצור . בדיוק כמו שי סופר קופי של רמקולים אבל זה ממש לא אותם חומרים ולכן נשמע בהתאם . האמת שגם לא מגיע למפגשים וזה לא מעניין מה יש בבגאז אבל מגבר איכותי נותן עבודה וניונסים מאד מורגשים אבל רק עד רמה מסויימת של שגעון. ומערכת ב 20 אלף לעולם אבל לעולם לא תתקרב למערכת של 100 אלף כאשר שתיהן מכוונות היטב.  .אודיו זה עניין לגמרי סובייקטיבי כאשר יש פערים בין רצון של אחד לרצון של אחר והקטע הוא שניהם צודקים כל אחד בדרך שלו. 

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

הענין הוא שזה כבר לא חיקוי זה מוצר זהה או על גבול הזהה וכבר יש טענות שמדובר במפעלים שמייצרים עבור המקור.

מה שפעם אי אפשר היה לעשות זה לא המצב היום.

עדיין, הדבר העיקרי שאני מנסה להעביר כאן הוא מעבר ללהבין מה חוזק השרשרת, לדעת להבין מתי היא חזקה מספיק.

סורס טוב היום, סורס נהדר פשוט פנטסטי, זה ממש לא בשמיים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...