Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

את זה בדקת?

To temporarily disable WhatsApp without deleting your account, you can "Force Stop" the app on Android, turn off background data/notifications, or add it to "Deep Sleeping Apps" in battery settings to stop receiving messages until the app is reopened. For iPhone, disable background app refresh and notifications. 

Methods to Temporarily Disable WhatsApp:
    • Android: Force Stop: Go to Settings > Apps > WhatsApp > Force Stop. This pauses the app, stopping notifications and message reception until you open it again.
עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אין להם שום אינטרס שתכנס לאפליקציה ולמישהו כלשהו (שלא נחסם על ידך) יהיה V אחד. זה נוגד את האינטרסים שלהם.

כמו של-IG אין שום אינטרס שאם נכנסת לפרופיל של אדם כלשהו, אותו אדם ידע את זה.

פורסם

השאלה לא ברורה לי. אם כוונתך שמי ששולח לך הודעה לא יראה שהיא התקבלה -זה לא אפשרי. אתה יכוול להגדיר שהצד הני לא יראה שההודעה נקראה (לא יקבל וי כחול) - אבל זה אפשרי להגדרה לכל הנמענים, לא למישהו ספציפי. וכעונש אתה לא תוכל לדעת האם ההודעות שלך נקראו

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

השאלה לא ברורה לי. אם כוונתך שמי ששולח לך הודעה לא יראה שהיא התקבלה -זה לא אפשרי. אתה יכוול להגדיר שהצד הני לא יראה שההודעה נקראה (לא יקבל וי כחול) - אבל זה אפשרי להגדרה לכל הנמענים, לא למישהו ספציפי. וכעונש אתה לא תוכל לדעת האם ההודעות שלך נקראו

להבנתי הוא רוצה שאותו אדם יחשוב שאין לו קליטה כמה שעות או שהוא כל כך עסוק שהוא שם מצב טיסה, ולא שהוא מקבל סינון

פורסם

אתה יכול לחסום משתמש - נכנס אליו ובתפריט (3 נקודות) מקיש על block (כנראה תצטרך לגלול לדף האפשרויות השני של התפריט). במצב זה הודעות ממנו לא יתקבלו (אתה לא תראה אותן), והוא יראה וי אפור אחד בלבד. החסימה לא תחול על פעילות שלו במסגרת קבוצה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא לגמרי ברור מה הוא רוצה. ציינתי מה ניתן לעשות. עכשיו נותר לפות״ש להחליט מה העדיפויות שלו.

• אהבתי 1

פורסם

?

image.thumb.png.78fb165d130dc8c6cf85c83d7d5a96a1.png

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 12 שעות, גולדן191 כתב:

את זה בדקת?

To temporarily disable WhatsApp without deleting your account, you can "Force Stop" the app on Android, turn off background data/notifications, or add it to "Deep Sleeping Apps" in battery settings to stop receiving messages until the app is reopened. For iPhone, disable background app refresh and notifications. 

Methods to Temporarily Disable WhatsApp:
    • Android: Force Stop: Go to Settings > Apps > WhatsApp > Force Stop. This pauses the app, stopping notifications and message reception until you open it again.

תותח!

מה שגיקטיים המגזין בפייסבוק לא הצליחו לעשות אתה עשית!

איך עלייך

ממש תודה

הסבר:

ב14:30 נכנס לאוטו ונוסע הביתה מים המלח לירושלים

ב30 דקות כל העולם כולו מתעורר ושולח לי הודעות!

אפילו היטלר שולח הודעה למה הבונקר שלו נעול ואווה בראון מחכה בחוץ.

אני לא עונה

וההודעות מציקות!

נו?

למה לא עונה?

אני בחנות עכשיו מה המידה של הנעליים של הילדים?

למה אתה לא עונה אני רואה 2V קיבלת ההודעה! נו!

אבל אין לה V כחול !!!!!

איף!

עכשיו יראו V אחד וישתוק העולם

איזה תוכנה מציקה היא!

וגם שיש יום הולדת למישהו מהעבודים, אקבל 80++++ הודעות מזל טוב בקבוצה 

לך תשתיק אותה באמצע נסיעה

תודה לכולם

• רעיון טוב! 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

באנדרואיד יש הגדרות של זמנים ומצבים, ניתן להגדיר "נא לא להפריע" בשעות ספציפיות או במצבים ספציפיים. זה גם יכול להיות יעיל. 

מעולם לא ניסיתי.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני מאוד מזדהה ומעריך את זה שאתה מבין את ההטרדה שכל ההודעות הכאילו דחופות האלו שקופצות בזמן נהיגה ומחפש דרך להשתיק אותן

שיתאפקו שעה ואם יש משהו בהול באמת - שיתקשרו.

זה  כאילו החברה שכחה מה זה לנשום רגע. 

מקבל הודעה - לא יכול להתייחס אליה עכשיו - אחרי 15 דק' כבר סימני שאלה ? ?? ??? ????????

אגב, שאנחנו היינו ילדים - להורים לא היה טלפון נייד. 

ההורים הולכים לעבודה - אין תקשורת עד שהם בבית - לעיתים נדירות במצבים דחופים אפשר להתקשר בטלפון הקווי למשרד. אבל אחרת? שכחו מזה

• אהבתי 1
פורסם
לפני 53 דקות, ברווז כתב:

באנדרואיד יש הגדרות של זמנים ומצבים, ניתן להגדיר "נא לא להפריע" בשעות ספציפיות או במצבים ספציפיים. זה גם יכול להיות יעיל. 

מעולם לא ניסיתי.

אנשים רואים 2 V אפורים מבחינתם קראת ההודעה ואתה לא עונה ? זה גובל בחוצפה.

ימות אמן מי שהביא עלינו את הפלאפונים האלו והווצאפ בעיקר.

עלק הופך שעה אבודה לשעת עבודה.

עבדים היינו לפרעה במצרים, עבדים נהיינו למכשיר המשוקץ הזה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני כשעה, eladns כתב:

הסבר

מה שאני הבנתי מההסבר הזה הוא שהבעיה שלך היא במעגל החברתי שבנית, ב(אי)הגדרת הגבולות האישיים מולם, וב(אי)הפרדת העבודה מהחיים הפרטיים. הוואטסאפ הוא רק הסימפטום.

למיטב ידיעתי, גם באנדרואיד וגם באייפון ישנה אפשרות להשתיק את הטלפון למספר שעות, כך שההתראות היחידות שתקבל הן מאפליקציות וממשתמשים ספציפיים (למשל אישתך או הילדים) כדי לשמור על זמינות במצבי חירום. הגישה לתפריט הרלוונטי אמורה להיות דרך אותם כפתורים שמעבירים את המכשיר למצב שקט.

• תוכן חדש...