Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאט לאט אתה מתחיל להבין שאתה משתייך לדור התנ״ך 😉
כמו שצעירי המשפחה צוחקים על אישתי שמדפיסה כל דבר. אצלה תמצא את הגיבוי של האינטרנט 😜

אנקדוטה מהיום - היא רצתה לשלוח pdf באתר שביקש לצרף קובץ. אז היא הדפיסה אותו וסרקה ואז צרפה את הסריקה 😬 במקום לשמור ב״קבצים״ ולבחור שמשם.

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • מצחיק 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

או, בשביל לעשות צילומסך, ולשלוח את התמונה בWHATSAPP- לשלוף את הסלולרי .

קרה לי כבר. 

מילולית, צילומסך.

(לא היה לי כח לעשות את זה בדרך אחרת, הגיונית יותר... )

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

@zaf גם אני עשיתי משהו דומה לפני שבועיים - היה יותר נוח לי להדפיס דף אחד מתוך עשרה ב-PDF ולסרוק אותו מאשר לחפש אפליקציה לעריכה (על מחשב שאין עליו וורד).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה קרה לצילום מסך של דף בודד ?😉

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

הייתי עם PC וליד מדפסת. צילום מסך של A4. צריך להיות אורכי, מסך שך PC. הוא רוחבי

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 17 שעות, sperial כתב:

@zaf גם אני עשיתי משהו דומה לפני שבועיים - היה יותר נוח לי להדפיס דף אחד מתוך עשרה ב-PDF ולסרוק אותו מאשר לחפש אפליקציה לעריכה (על מחשב שאין עליו וורד).

תהנה יקירי.

פורסם
לפני 19 שעות, zaf כתב:

לאט לאט אתה מתחיל להבין שאתה משתייך לדור התנ״ך 😉
כמו שצעירי המשפחה צוחקים על אישתי שמדפיסה כל דבר. אצלה תמצא את הגיבוי של האינטרנט 😜

אנקדוטה מהיום - היא רצתה לשלוח pdf באתר שביקש לצרף קובץ. אז היא הדפיסה אותו וסרקה ואז צרפה את הסריקה 😬 במקום לשמור ב״קבצים״ ולבחור שמשם.

זה בגלל שאשתך מתקדמת טכנולוגית.

אשתי קראת לי כדי שאדפיס ואסרוק לה.

לפני 17 שעות, sperial כתב:

כשאתה מדפיס יש אופציה להדפיס ל PDF ושם תבחר את העמודים שאתה רוצה.

גם כשאתה ממלא מסמך PDF על המחשב תדפיס אותו ככה במקום לשמור כי אם אתה שומר אפשר למחור את השינויים שלך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

וכך עשיתי - אבל את הדף הזה חזרתי וסרקתי כדי לצרף למייל. כי לא היה לי על המחשב כלי שיוכל לחלץ את הדף הספציפי מתוך המייל.

פורסם

כמו שאומרים צעירי המשפחה , אתה מהתנ״ך.

מדפיס הכל ונח 😂

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

וכך עשיתי - אבל את הדף הזה חזרתי וסרקתי כדי לצרף למייל. כי לא היה לי על המחשב כלי שיוכל לחלץ את הדף הספציפי מתוך המייל.

מדפיס אותו ל PDF.

פורסם

חברים, חוזר לעדכן. 

תודה רבה לכם. 

עשיתי אתמול הוראת קבע לוועד, עדכנתי את הבחור כדי שיידע- ובא לציון בועל. 

תודה רבה לכולכם, הבאתם לי פה רעיון אדיר, כל כך נוח ליישום. כל כך פשוט. ולא חשבתי עליו אף פעם. 

והכי טוב, חסכתם לי להתעצבן על מדפסת שוב. 

John Moynes @JohnMoynes Rage Against the Machine never ...

פורסם

וכדי להוריד לך מהשמחה היום קיבלתי תשובה על מה גבו ממני 99 ש"ח על עמלת העברה בנקאית. הץשובה היתה שהם גובים שנה קדימה.

כמובן שזה לא מקובל ולא אעבור בשתיקה.

• מעניין 1

פורסם

עברתי פעמיים על כל השרשור, אולי פיספסתי אבל איפה כתבת שגבו ממך 99 ש”ח על העברה בנקאית?

זה מעניין, בגלל שהשנה הוועד בית שלנו עבר להעברה בנקאית במקום המחאות כפי שהיה מקובל עד עכשיו.

פורסם
לפני 17 דקות, Ron Poh כתב:

עברתי פעמיים על כל השרשור, אולי פיספסתי אבל איפה כתבת שגבו ממך 99 ש”ח על העברה בנקאית?

זה מעניין, בגלל שהשנה הוועד בית שלנו עבר להעברה בנקאית במקום המחאות כפי שהיה מקובל עד עכשיו.

לא ועד בית. הוראת קבע שיש לי בחשבון העסקי.

בראשון לחודש ראיתי את החיוב והיום קיבלתי את התשובה של הבנק מה זה.

פורסם

כנראה שחשבון עסקי שונה מחשבון פרטי.

בחשבון הפרטי אני מתנהל כמו עם כרטיסי האשראי - פעם בשנה שיחת טלפון לביטול עמלות העו״ש, על ניירות הערך אני מקבל הנחה 75%. 

• תוכן חדש...