Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

רק ךקחת את מנוע ה 1.2 ולא 1.0.

כמובן!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מצאתי ספייסטאר וספארק עם נתונים טובים

הספייסטאר הייתה נראת מאוד מוזנחת חיצונית וגם מכנית נראה כך

מחר אבדוק את הספארק בתקווה שתהיה הצלחה בעניין

פורסם

תבדוק האם הוחלף שמן גיר.

במיצובישי זה כול 80 אלף או 4 שנים, בספארק כול 5 שנים או 75 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב מוזנח חיצונית ופנימית בסבירות גבוה שלא טופל. אני אישית ישר מדלג הלאה בלי בכלל לבדוק

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בתאריך 8.12.2025 בשעה 17:41, zvit כתב:

אם הוא יצליח למצוא LT במצב סביר שנכנסת בתקציב - זה יהיה הישג. המחירון מתחיל ב-37500 ש"ח לדגם 2016 מנוע 1.4 אוטומטי.

מה המחירון לספארק שנת 2023?

פורסם

המחירון לספארק שעלתה על הכביש ב-2023 הוא 81000 ש"ח לרמת גימור LT PLUS.

מבחינת היצרן אין ספארק 2023 כי הייצור הופסק באוגוסט 2022.

יש לציין שהמחירון די מופרך, ואפשר למצוא שברולט טריילבלייזר מליסינג במחיר נמוך יותר מהמחירון של הספארק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בתאריך 8.12.2025 בשעה 15:28, דרדס אבא כתב:

חשוב לי מנוע יחסית יציב וגדול לא 1.0  שגם אם ארצה לנסוע נסיעה ארוכה לא אצטרך לפחד להדליק מזגן איתו

הסר דאגה מליבך, שנות ה80 כבר עברו מזמן.

כיום, כל אוטו יכול "לנסוע בכביש מהיר/ לעלות את הקסטל/ פרויד/ ים המלח/ לנסוע לאילת/ להשתלב בכביש 6 על 100",  וכל זה, שומו שמיים, כשהמזגן דולק, גם באמצע אוגוסט. 

הייתה לי אלטו ידנית שעשתה את רוב הנסיעות ש"מפחידות" אנשים כשהם חושבים על אוטו קטן עם מנוע קטן.

בהצלחה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

זה אפשרי אבל פחות נעים ממנוע חזק יותר. כי מורגש מחסור בכוח.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 22 שעות, zvit כתב:

המחירון לספארק שעלתה על הכביש ב-2023 הוא 81000 ש"ח לרמת גימור LT PLUS.

מבחינת היצרן אין ספארק 2023 כי הייצור הופסק באוגוסט 2022.

יש לציין שהמחירון די מופרך, ואפשר למצוא שברולט טריילבלייזר מליסינג במחיר נמוך יותר מהמחירון של הספארק.

יש לי הצעה לספארק דלת קילומטראג' (13,000) דגם LT+ משנת 2023, אבל 87000 שח. נראה לי שאפשר יהיה לקצץ כמה אלפים. השאלה איזה קיצוץ יהפוך העסקה למשתלמת.

פורסם

אני מעריך שאינך סוחר. תגדיר מה זה "משתלם" מבחינתך. זה לא שאתה הולך למכור את הרכב מחר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

קשה להאמין שטרייד מוביל יתנו לך הנחה על רכב עם כזה ק"מ.

אבל יש עוד רכב ביד 2 ב79 עם 24 אלף ק"מ.

פורסם
לפני 23 שעות, שביט כתב:

הסר דאגה מליבך, שנות ה80 כבר עברו מזמן.

כיום, כל אוטו יכול "לנסוע בכביש מהיר/ לעלות את הקסטל/ פרויד/ ים המלח/ לנסוע לאילת/ להשתלב בכביש 6 על 100",  וכל זה, שומו שמיים, כשהמזגן דולק, גם באמצע אוגוסט. 

הייתה לי אלטו ידנית שעשתה את רוב הנסיעות ש"מפחידות" אנשים כשהם חושבים על אוטו קטן עם מנוע קטן.

בהצלחה.

לי היה בעבר i10 שנתון (2015) וב100 הייתה מרגיש את הרכב עוד רגע מתפרק  (מנוע 1.0) 

ואם הרכב לא זז והדלקת מזגן היית מפחד שיקרה משהו לרכב.

לפני שעתיים, yulianx כתב:

קשה להאמין שטרייד מוביל יתנו לך הנחה על רכב עם כזה ק"מ.

אבל יש עוד רכב ביד 2 ב79 עם 24 אלף ק"מ.

גם להם יש בשר להרוויח .

סוף שנה מתקרב האנשים מורידים מחירים

אני קניתי ספארק בלי קמ כמעט וגם בלי טיפולים 

נתפלל שעשינו בחירה נכונה 

פורסם

לאופל מוקה מנוע 1.4 טורבו ש(בלשון המעטה) פחות מוצלח, ו-4000 ש"ח פחות מהמחירון זה עדיין מ-א-ד גבוה בשבילו...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...