Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך כלל מוסך מורשה גובה 550 שקל על טיפול כללי , בטיפול כל הפילטרים זה חלק מהמחיר אז כמה לוקחים במוסך כללי 350 שקל טיפול גג ? + רפידות 2 אחוריות עוד 500 שקל + ניקוי מצערת 300 שקל ? = 1150 אני לא מבין איך הוא הגיע ל 1534 ?

פורסם
לפני 9 דקות, M3-2008 כתב:

משהו פה מרגיש לי שעקצו אותי :(

גם כשאתה מתגרד זה לא אומר שיתוש עקץ אותך.

בפעם השלישית: בבקשה תעלה את החשבונית. אי אפשר להתייחס ל״ככה״ ו״נגיד״.

אתה צריך להבין איך פועל תמחור של מוסך:

מחיר של זמן מופיע בשתי צורות:

לפעולות שגרתיות תשלם לפי ״שעתון יצרן״. אם היצרן קבע שמחירה של פעולה מסויימת הוא חצי שעת עבודה תשלם תמורת חתי שעה (לפי המחיר המוצג במשרד) - בין אם המכונאי סיים את העבודה ב-12 דקות ובין אם הזיע שעה וחצי. אם הוגדר ״טיפול 10,000״ המחיר יכלול סט מסויים של פעולות, נניח החלפת שמן, פירוק גלגלים ובדיקת הבלמים, בדיקת רצועות, עוד כמה פריטים. התברר שיש צורך בניקוי מצערת? יוסיפו לך שעתון של ניקוי מצערת..

ואחר כך יש רשימת חלקים

ובהמשך מסכמים את כל העלויות.

ומוסיפים מע״מ. זה החוק, וזה כסף שהמוסך מעביר למדינת ישראל.

ואת כל זה אתה משלם.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, גולדן191 כתב:

הרכב שלי 2014

המוסך זה מוסך יבואן שנחשב יקר מאד

מוסך מורשה לא יבואן רצה ממני 700 ש"ח, לפני שנתיים, אמרתי לו החלפתי פילטר מזגן לבד לקחו 650

מאז טיפלתי פעמיים עם חבר מכונאי, אז יצא לי אולי 250 ש"ח גג לכל טיפול כי קניתי לבד את הפילטרים והשמן

מה שקיבלת זה מחיר זול

בטח כי רוצים שתחזור אליהם ורק אליהם

איזה מוסך זה?

יש למוסכים טריק להגיד מחיר לפני מע"מ ואז המחיר מתנפח , איך רפידות 75-150 שקל הופכות להיות 300 לפני מעמ ? ואף יותר , דוחפים מאוד שקלים על עבודה בפעם הבאה עדיף באמת שאני אביא את החלקים הוא עקץ אותי ב 500 שקל לפחות לדעתי 

לפני 4 דקות, גולדן191 כתב:

בגלל שיש לך שמן הגה, גיר, בלמים

במוסך אחר היית משלם 2,000 בקלות 

אבל תסתכל מוסך כללי לוקח 250-350 שקל טיפול 10,000 גג , 2 רפידות גג 500 שקל , ניקוי מצערת עשה משהו חיצוני לא פירק הכול 250 שקל זה אמור לעלות סה"כ 1000 שקל  , לא מבין איך הגעת ל 2000 שקל גם השמן הגה בלמים זה חלק מהטיפול 

עריכה אחרונה על ידי M3-2008
פורסם

למוסך יש כל מיני טריקים. מע״מ אינו אחד מהם. זה כסף שהמוסך גובה ממך על פי חוק ומעביר למדינת ישראל - זה לא נשאר אצלו.

אגב, רפידות בלמים תמיד יוחלפו ברביעיות - שתיים מימין ושתיים משמאל. ככה זה, כי אתה רוצה בלימה מאוזנת בין הצדדים.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

קודם כל אני גר בב"ש וזו עיר שאמורה להיות זולה יותר מהמרכז, ואני אומר לך שרצו ממני פעם טיפול 900 פעם טיפול 700 - שזה כולל פילטר אוויר שלא אמור להיות מוחלף אבל הבנת את הנקודה.

דבר שני ויותר חשוב - תקרא את ההודעה של ספריאל זה מאד יעזור לך, מנסיון

דבר שלישי - תזכור שברגע שאתה חושב שעקצו אותך אבל משמיט חלק ממה שטיפלו אז לא עקצו אותך, אתה כאילו שוכח שגם נוזל בלמים, הגה, גיר זה חומרים ועבודה

אני אגיד את זה פעם אחרונה, מה שעשו לך עם המחיר, אם זו עבודה טובה, זה נטו כדי שלעולם לא תלך למוסך אחר, קיבלת מחיר טוב

עבדו לך על האוטו יותר משעה לדעתי

אני מכיר מוסך שרק על החלפת בלמים כותב חצי שעה עבודה
אצלך החליפו שמן, פילטר שמן, אוויר, מצערת ניקוי, שמן הגה, שמן גיר, בלמים זה המון עבודה ביחס לחצי שעה שרצו ממני על החלפת נוזל בלם

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, גולדן191 כתב:

קודם כל אני גר בב"ש וזו עיר שאמורה להיות זולה יותר מהמרכז, ואני אומר לך שרצו ממני פעם טיפול 900 פעם טיפול 700 - שזה כולל פילטר אוויר שלא אמור להיות מוחלף אבל הבנת את הנקודה.

דבר שני ויותר חשוב - תקרא את ההודעה של ספריאל זה מאד יעזור לך, מנסיון

דבר שלישי - תזכור שברגע שאתה חושב שעקצו אותך אבל משמיט חלק ממה שטיפלו אז לא עקצו אותך, אתה כאילו שוכח שגם נוזל בלמים, הגה, גיר זה חומרים ועבודה

אני אגיד את זה פעם אחרונה, מה שעשו לך עם המחיר, אם זו עבודה טובה, זה נטו כדי שלעולם לא תלך למוסך אחר, קיבלת מחיר טוב

עבדו לך על האוטו יותר משעה לדעתי

מסננים למינהם שמנים זה הכול חלק מהטיפול ה 10,000 חלק מהמחיר , יש להם גלונים של שמנים בשבילם זה גרושים נוזל בלמים נוזל הגה שמים ממש קצת , שמןן גיר לא שמו כי היה מספיק , בקשר למחיר תשאל פה את האנשים בפורום זה מחיר יקר תסתכל על הפירוט שרשמתי של המחירים ואתה תבין כמה זה יקר , המוסכניק התחיל ב 9 בבוקר וסיים ב 11

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, M3-2008 כתב:

מסננים למינהם שמנים זה הכול חלק מהטיפול ה 10,000 חלק מהמחיר , יש להם גלונים של שמנים בשבילם זה גרושים נוזל בלמים שמים ממש קצת שמן גיר לא שמון כי היה מספיק , נוזל הגה שמו אבל זה כמויות קטנות , בקשר למחיר תשאל פה את האנשים בפורום זה מחיר יקר תסתכל על הפירוט שרשמתי של המחירים ואתה תבין כמה זה יקר

מסכים איתך שכשאתה הולך למוסך יבואן, אתה צריך לשלם גם על המזכירות, על היועץ שירות, על המכונאים ועל המקום העצום שהם מחזיקים. סבבה.

אבל עדיין רצו ממני במוסך מורשה, לא של יבואן, 700 על טיפול 10K. ולא רק ממני, רצו מעוד חבר והוא טיפל אצל קרוב משפחה שיודע לטפל.

אצלך רצו 350 אתה מבין את ההבדל....

עם כל מה שעשו לך ברכב סביב 1,500 ש"ח זה זול

וכמו שספריאל אמר, 4 רפידות ולא רק 2

יש 2 דיסקים, דיסק לכל גלגל, לכל דיסק יש 2 רפידות

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

שאתה קונה רפידות זה מגיע בקופסא 4 יחידות משמע 2 יחידות לגלגל המחיר בין 75 ל 150 שקל 

פורסם

בגלל כל העבודה שעשו לך, אני מניח שרשמו לך בפירוט העבודה 2 שעות עבודה ולא 1. בגלל שזה המון דברים. ולכן זה 700 ש"ח רק עבודה. על הרכיבים שמכרו לך קנו ב X ומכרו לך ב 2X או פחות במקרה הזה כי קיבלת מחיר מדהים

פורסם

גם אתה משלם על סט. ואני לא יודע מאין אתה מביא את המחירים האלה.

כיוון שאתה מתעקש לא להעלות את החשבונית יש לי הצעה אחרת: חפש את החשבוניות של הטיפולים הקודמים והשווה עלויות (ותביא בחשבון הבדלים בין מותגים שונים של החלפים).

• רעיון טוב! 1

פורסם

במוסך כללי לא רושמים שעות עבודה אם זה שעה או 10

לפני 2 דקות, sperial כתב:

גם אתה משלם על סט. ואני לא יודע מאין אתה מביא את המחירים האלה.

כיוון שאתה מתעקש לא להעלות את החשבונית יש לי הצעה אחרת: חפש את החשבוניות של הטיפולים הקודמים והשווה עלויות (ותביא בחשבון הבדלים בין מותגים שונים של החלפים).

אני יעלה את החשבונית פשוט אין בה כמעט כלום התיאור של הטיפול כולל המחיר הכללי

פורסם
לפני 45 דקות, M3-2008 כתב:

במוסך כללי לא רושמים שעות עבודה אם זה שעה או 10

אני יעלה את החשבונית פשוט אין בה כמעט כלום התיאור של הטיפול כולל המחיר הכללי

סבבה תעלה תטשטש פרטים ותעלה הכל טוב כולם עושים את זה

פורסם

כתוב בחשבונית דיסקיות אחוריות אבל בפועל זה 2 רפידות בכל גלגל זה לא הצלחת לא יודע למה הוא השתמש במונח "דיסקיות "

פורסם (נערך)

זה מחיר טוב

המוסך במרכז הארץ אם אני מבין נכון

רצו ממני בב"ש על שמן + פילטר שמן + פילטר אוויר + פילטר מזגן 700

וזה היה לפני שנתיים

ממך לקחו על שמן מנוע + פילטר שמן  + נוזל בלמים + הגה + גיר (אפילו שרק בדקו שלא חסר) + סריקה במחשב + 4 רפידות סה"כ + ניקוי מצערת 1,534 זה מחיר פצצה

למוסך הזה יש ביקורות טובות בגוגל

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...