Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, sperial כתב:

@גולדן191 משאבת רגל מתאימה לאופניים או לבריכה לילדים. לי יש משאבה חשמלית פשוטה שהשתמשתי בה פעם אחת עם פנצ׳ר קשה, לקח איזה 20 דקות להביא את הצמיג ללחץ שבספיק להזיז את הרכב 50 מ׳ למקום מישורי כדי להרים אותו על ג׳ק. עם משאבת רגל לא תגיע לשום מקום.

תודה!

כזה למשל?

I just found this on AliExpress: 
US $41.88 | Corded Portable Car Air Pump Upgraded 12V 150PSI Electric Tire Inflator Pump Motorcycle Bike Ball LED Light Car Air Compressor
https://s.click.aliexpress.com/e/_c3CSsWKV

פורסם

בבעליאקספרס זה תמיד מרשים. משאבה בסיסית תעלה עשרות שקלים במבצעים באוטו דיפו ובתחנות בדלק. יש הממליצים על משאבות יותר מתקדמות, 2 בוכנות. אין לי הידע כדי לקבוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

שמאל-ימין שייכים לשרשור הפוליטי. אני לא מבין איך אתה מגיע למסקנה שיש הבדלים בלחץ הניפוח הנדרש בין הצדדים.

לחץ האויר צריך להיות שווה בצמיגים שעל אותו סרן.

הבעיה היחידה בפיג׳ו היא שהלחצים רשומים בבאר ובקילופסקל, גוגל יתרגם ל-psi. וכמובן שממליצים לנפח את הרזרבי בגודל מלא ללחץ המומלץ הגבוה מכל האפשרויות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • מצחיק 2

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש משאבות רגל שמגיעות ללחצי ניפוח של צמיגי רכב.

פשוט צריך לעבוד פיזית ולהיות בכושר. זה לא מתאים לכל אחד.

דווקא מבחינת ספיקה של כמות אויר,

והפסקת ניפוח, בגלל התחממות,

המשאבות החשמליות הפשוטות נמצאות בנקודת נחיתות לעומת משאבת רגל טובה.

למשל, בחשמלית שקניתי באוטודיפו מזמן ב 40 ש"ח,

יש מדבקה עם הוראות לא להפעיל יותר  10 דקות ברצף, ואז לעשות הפסקה של 20 דקות. בגלל חשש להתחממות יתר.

היא בפירוש לא בנויה למלא צמיג ריק.

רק לתמוך בצמיג שיש בו עוד לחץ , למלא אותו במידה הדרושה להגעה למאבת תחנת הדלק.

או, להשלים ללחץ הנכון, עוד 5 psi לדוגמא, אם חסר בכל גלגל .

פורסם
לפני כשעה, IsraCar כתב:

היא בפירוש לא בנויה למלא צמיג ריק.

אבל בפועל, זה מה שהיא תשמש בעיקר, כי אם רק חסר קצת אוויר, אז כל אדם כמעט ימלא בתחנת דלק.

ואת המנפח החשמלי מאוטו דיפו או הדוד עלי מוציאים אחרי פנצ'ר שתוקן בקצף/בורג סיליקון.

• מעניין 1
---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם (נערך)

קחו בחשבון משאבה חשמלית זולה, שעובדת על סוללה - לוקח לה בין רבע לחצי דקה לעלות 1 psi. לי יש שיואמי ולפני זה הייתה לי סינית רנדומלית וזה פחות או יותר הזמן של שתיהן. 

נאמר לי לא מזמן שאחת המתחברת לשקע מצת יודעת לתת הספק טוב יותר. לכן הייתי ממליץ להזמין כזו ולא אחת שעובדת על סוללה. 

הזמן בחשמליות הוא לא אסון, אבל לקח לי כמה דקות טובות דקות לנפח פאנצ׳ר מ-10 ל35 psi בשביל נסיעה של 10 דק לפנצ'ריה. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מה שאני תיארתי הוא משאבה שמתחברת לשקע המצית.

במשאבת רגל אני משתמש לניפוח הבריכה של הנכדות. למרות שמדובר בלחץ נמוך (אם כי נפח לא מבוטל) העבודה הזו מתישה, למזלי זה פעם בעונה ואפשר לעשות סבב של שואבים.

פורסם
לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

קחו בחשבון משאבה חשמלית זולה, שעובדת על סוללה - לוקח לה בין רבע לחצי דקה לעלות 1 psi. לי יש שיואמי ולפני זה הייתה לי סינית רנדומלית וזה פחות או יותר הזמן של שתיהן. 

נאמר לי לא מזמן שאחת המתחברת לשקע מצת יודעת לתת הספק טוב יותר. לכן הייתי ממליץ להזמין כזו ולא אחת שעובדת על סוללה. 

הזמן בחשמליות הוא לא אסון, אבל לקח לי כמה דקות טובות דקות לנפח פאנצ׳ר מ-10 ל35 psi בשביל נסיעה של 10 דק לפנצ'ריה. 

יש יתרונות לזה שמתחבר למצית ולזה שהוא נייד.

היתרון של הנייד זה...הניידות. אתה יכול להשתמש במכשיר לכל דבר (אופניים, כדור וכו'). 

החיסרון זה כמובן עניין הסוללה והטעינה, שצריך אחת לחצי שנה בממוצע לבדוק שהיא מלאה.

מהצד השני - גם לאלו שמתחברות למצית יש חסרונות;

כבל מאוד דק (בידוד עבה, אבל המוליך דק - והוא מתחמם מהר), חיבור למצית (חלילה קצר - אין לך חיבור. לך תמצא את הפיוז - לפעמים הוא קבור במקום שלא נגיש) וחוסר ניידות (אי אפשר לקחת אותו לטיול אופניים או לניפוח כדור בבית).

מה שלא תעשה, תמיד תקנה את הדגם היקר יותר של ה-2 צילינדרים.

זה עולם אחר לגמרי - זה מנפח צמיג *ריק* מאויר בטווח של בין 3.5 ל 4.5 דקות.

ניפוח מ 10PSI ל 35PSI זה 2-2.5 דקות.

אני מחזיק 2 מכשירים ניידים של BASEUS עם 2 צילינדרים (אחד בכל רכב כמובן) ומאוד מרוצה מהם.

כמו זה שבלינק: https://www.youtube.com/watch?v=ha1vUiJ8jhI

איציק

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גולדן, רציתי לכתוב שתעלה תמונה של המדבקה, כי זה לא נשמע הגיוני. 

הצרפתים עשו משהו אחד נכון- והשתמשו בתמונה של משקולת תקנית :lol:

מעניין, אם זה היה רכב אמריקאי (שיוצר בארה"ב)- תמונה של מה הם היו שמים בתור המחשת המשקל? גרביל לעומס קל ובופאלו לעומס כבד?

Americans Will Use Anything But The Metric System

Funny pics. - ‪Americans will use anything but the metric system. ‬ |  Facebook

This is AMERICA where we measure using CHEESEBURGERS by BALD EAGLES 😤

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעה, ברווז כתב:

גולדן, רציתי לכתוב שתעלה תמונה של המדבקה, כי זה לא נשמע הגיוני. 

הצרפתים עשו משהו אחד נכון- והשתמשו בתמונה של משקולת תקנית :lol:

הייתי מעדיף שישתמשו בתמונה של 3 אנשים ו-2 מזוודות, לא הבנתי שזה משקולת. חשבתי שזה מיכל 🤣

פורסם

לא יודע, אולי אני הייתי חושב שזה סיר של חמין.

סיר קטן, סיר גדול, זה כבר משהו שבהחלט משפיע על... לחץ הגזים. והצמיגים. :lol:

תמונה של משקולת 1 קג תקנית להמחשה, אגב:

1kg Calibration Weight

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...