Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 5008 / 3008 היברידית

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעונין לרכוש רכב 5 או 7 מקומות, עדיפות לחדש בגלל שאני אוהב אחריות ושקט (?).

בעקרון 5 מקומות יכול להספיק לי, אבל אני מחבב בגאז' גדול, שכמעט לא נפוץ ברכבי SUV שאינם 7 מקומות.

היתה לי בעבר קודיאק 2018, והייתי מאוד מרוצה (למעט מעלויות הטיפולים ומהשירות). לאחר מכן רכשתי סינית, מכרתיה ואני עם סינית נוספת, ושבעתי מהם.

אני שוקל כעת את ה-5008 וגם פוזל ל-3008 (לא החשמליות), ואשמח לשמוע תובנות בעניין.

כל תובנה על הרכב תתקבל בברכה; נוחות, מרווח, צריכת דלק, איכות, אמינות, מערכות הבטיחות ועוד.

כל תובנה על השירות של היבואן (והאחריות) תתקבל אף היא בברכה.

היתה לי גרמנית, היו לי קוריאניות וסיניות, אבל צרפת חדשה לי.

שואל כי לא מצאתי שום שרשור בעניין, ומשום מה גם לא מבחן ישראלי אחד (ל-5008) למרות שהדגם כבר 8 חודשים בארץ.

תודה מראש

פורסם

כיום אלו הדורות השלישיים של ה-3008/5008.

תא הנוסעים של הרכבים מרהיב ביופיו, נראה סופר מודרני ומושקע.

נוחות הנסיעה והתנהגות הכביש טובות.

חטיבת הכוח ההיברידת שם לדעתי זו נקודת החולשה של הרכב.

מדובר על יחידה של מנוע 1.2 136 כ"ס עם מנוע חשמלי 22 כ"ס.

הביצועים פושרים מאוד ביחס לרכב מודרני כיום ועלובים ביחס למחיר הרכב.

• מעניין 1

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

יש באי קאר מבחן השוואתי 5008,אקס טרייל,סקודייק,אוטלדר [באמת דרך הפגו הוא לא מביא אז אני נכנסתי דרך הניסן ואז הוא מביא מבחן השוואתי

• אהבתי 1

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

ואוו. 22 כס חשמלי.

כמה דלק זה חוסך בהנחה שאתה לא משנה הרגלי נהיגה באופן משמעותי??

הקוריאניות עם 100 כס אטקינסון ו40כס חשמלי נדמה לי אולי יותר, הספק משולב סביב 140כס.

המנוע החשמלי מספיק חזק כדי להאיץ בעדינות עד 120 במישור נדמה לי. לחיצה חזקה משלבת את המנוע בנזין, אבל שוב - זה מגיע מהגדרות היצרן. אני מניח שאפשר לכייל אותו יותר חסכוני. הבעיה בקוריאניות זה שהבטריה נגמרת די מהר.

אז 136 + 22 חשמלי זה לא רע אם זה מכוייל נכון. זה עדין מנוע 3 צילינדרים. איך הם מוציאים ממנו כל כך הרבה? אז הוציאו ממנו 130כס או 110. אולי רק הGT סחט ממנו יותר סוסים.

פורסם
לפני 3 שעות, israelwww כתב:

אני שוקל כעת את ה-5008 וגם פוזל ל-3008 (לא החשמליות), ואשמח לשמוע תובנות בעניין.

כל תובנה על הרכב תתקבל בברכה; נוחות, מרווח, צריכת דלק, איכות, אמינות, מערכות הבטיחות ועוד.

כל תובנה על השירות של היבואן (והאחריות) תתקבל אף היא בברכה.

לדעתי;

תתחיל מנסיעת מבחן.

אחר כך אפשר לדעת על השירות של היבואן (בערך כמו אצל כולם - שהכל טוב, הכל טוב. אם חלילה יש בעיה, לפעמים יש קשיים).

את ה 3008 כבר סיקרו בכמה מקומות, כולל תומר הדר (כלכליסט) ואתרים מקומיים אחרים.

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן ב3008 לפני כמה חודשים חשבתי להחליף את ה3008 שלי 1.6 טורבו 2019

האוטו מדהים תא נוסעים מאובזר עתידני, שקט מאוד.

אבל, משום מה הרגיש לי שהרכב צפוף יותר מהדור היוצא ויחידת ההנעה הייתה חלשה ההבדל מורגש.

בנסיעה עירונית פחות תשים לב לזה אבל כשעליתי לכביש 5 ונתתי גז המנוע מאוד אנמי.

הגיר עבד בסדר וחלק. לגבי אמינות לא יודע.

פורסם

אין משמעות בכלל לאמינות אם אתה מחליף את הרכב כל 3-5 שנים. מ-2018 עד עכשיו אני סופר 3 מכוניות...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 5 שעות, hans כתב:

אין משמעות בכלל לאמינות אם אתה מחליף את הרכב כל 3-5 שנים. מ-2018 עד עכשיו אני סופר 3 מכוניות...

יש משמעות לאמינות עמוק בכיס: 

רכב אמין  מקבל מחירים טובים יותר כמשומש במכירה (+בונוס של מכירה קלה יותר) לעומת רכב פחות אמין שהערך שלו יורד במהירות גבוהה יותר.

ואז תמיד יש את החוכמולוגים שקונים רכב ממודל חדש יותר של חברה גרועה ובטוחים שגילו את אמריקה, עד שהם מגלים שהמוסך הפך להיות הבית השני שלהם.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

תשמע, אני נצמד להוראות המדויקות של פותח השרשור - עלות מכירה לא הופיעה שם.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
בתאריך 5.11.2025 בשעה 07:35, hans כתב:

אני אכן מחליף די הרבה, ועדיין יש משמעות לאמינות גם בתקופת אחריות:

א. לא בא לי לבלות במוסכים (וכ"ש שלא לפתוח דיון אם תקלה x נובעת משימוש לא נכון או שהיא תקלה סדרתית).

ב. יותר מהנ"ל, חשוב לי רמת הסחירות כשארצה למכור בעתיד. גם המחיר עצמו וגם קלות המכירה. רכב לא אמין/עם שם רע לא יימכר בקלות ובמחיר טוב...

עריכה אחרונה על ידי israelwww
  • אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...