Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 23 שעות, Buki כתב:

אף אחד לא התייחס לנורת כרית אוויר דולקת. 

או לנקודה של ההילוכים שלא עוברים חלק. 

ממליץ לחפש רכב אחר. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 17.10.2025 בשעה 20:14, איציק נ. כתב:

כסת"ח רגיל לחלוטין לרכב בן 10.

בגילאים כאלה יהיה לך קשה לצאת עם דוח נקי ממכון בדיקה - ועוד יותר קשה להבין מה באמת מצב הרכב (רמז: ייתכן ומוסך מורשה יעזור לך יותר בהבנה של המצב).

כמה קמ יש לרכב ? מצבו הכללי טוב ? (חיצונית  פנימית, תא מנוע)

הרכב שלי בן 10 והדו״ח שלו נקי (נרכש לפני פחות משנתיים) וגם הדו״ח שלו היום יצא נקי. הכל שאלה כמה משקיעים ומטפלים. לא היו אף כסת״חים כי הכל היה מושלם.

-

@ShadowMuffin בתור אדם שלא חובב רכב, לדעתי אתה נכנס פה לצרה צרורה שלא תצא ממנה. יש לך פה הרבה דגלים אדומים שאסור להתעלם מהם. הרכב הזה, גם אם נראה טוב ונוסע טוב בכמה דקות עם הסוחר, נראה שלא טופל כראוי ומכיל הרבה תקלות יקרות מאוד. אני בטוח שגם האחזקה הרגילה שלו לא זולה, והאם בחנת בכלל את נושא הביטוח והדלק?

קח בחשבון גם שמאוד קשה למצוא לרכבים האלה מוסך אמין אז הייתי קודם מוצא מוסך כזה לפני שהייתי מסתכל על רכב כזה בכלל.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

פורסם
בתאריך 19.10.2025 בשעה 11:33, Fraysa כתב:

הרכב שלי בן 10 והדו״ח שלו נקי (נרכש לפני פחות משנתיים) וגם הדו״ח שלו היום יצא נקי. הכל שאלה כמה משקיעים ומטפלים. לא היו אף כסת״חים כי הכל היה מושלם.

כשמדובר ברכב בן שנה, שנתיים, גג שלוש - אני עוד איכשהו באמת מאמין... אבל אם מדובר ברכב בן 8 (לא ציינת כמה ק"מ עבר) או 10 עם נסועה ממוצעת - אני לא מאמין כבר לדו"חות שהם "נקיים מידי". כנראה שעם הניסיון לאורך השנים (יש לי "רק" 30 שנה רישיון נהיגה) פיתחתי סקפטיות...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היי כמו שאיציק אמר הבלאי סביר לחלוטין. צריף להחליף בולמים ובלמים. לא סיפור יקר. אגב זה לא רכב פרמיום. אם אתה אוהבב את המנוע יש אותו גם במאליבו שתעלה לך חצי מחיר וגם ברמה גבוהה. קח בחשבון שהמנוע הזה שתיין בצורה יוצאת דופן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...