Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

במחירון הרכב הוא יותר 70K (צריך לשקלל יד משרד הביטחון).
בגדול אני האחרון שיכול להגיד משהו למישהו ששילם על רכב מעל המחירון אחרי הרכישה האחרונה שלי, אבל שם זה "מקובל" נאמר את זה ככה.
לקנות צרפתיה ב"מעל" לעומת זאת לא היה עבור אצלי בגרון... אבל מה שחשוב הוא שבעל הרכב מרוצה.
זה ללא ספק רכב מדהים שנותן המון תמורה לשקל.

אני מקווה שהוא יגלה אמינות וישרת אותך נאמנה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לאחר שקלול משרד הבטחון המחירון הוא 91...

וגם כאן זה נמוך כי החישוב מוריד דיי הרבה אחוזים על רכבים של משרד הבטחון כי לוקחים בחשבון שאלו רכבים שהיו בשימוש מבצעי וסבלו מבלאי גבוהה.

כאן הרכב היה באחסנה של משרד הבטחון במגרש מספר חודשים ועבר לידם רק לשם המכירה והאחסנה, בפועל משרד הבטחון משמש בסוג של סוחר רכב בסיטואציה הנ"ל, לכן המחירון לא ממש יודע איך "לאכול" את זה.

Screenshot_2025-09-26-13-32-54-366_com.levinew.app.jpg

בסוף בפועל גם אני לא הייתי קונה רכב ממרכז בהנחה של 10% ממחיר השוק, אבל מה לעשות שבפועל זה רכב נדיר עם vfm גבוהה שאקזמפלרים שמורים עם קילומטראז נמוך ממנו פשוט כמעט ולא קיימים בשוק. 

לכן לא אכפת לי כ"כ שאדון לוי יצחק מעריך שהרכב שלי שווה 10 אלף שקל פחות מרכב מקביל לא שמור יד3 עם קילומטראז שחצה את ה100K. כי בסיטואציה של מכירה דיי ברור לי איזה רכב אני או כל רוכש אחר היה מעדיף לקנות.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

זה ללא ספק רכב מדהים שנותן המון תמורה לשקל.

עזוב עכשיו מחירון וכאלה;

לך תמצא אוטו כזה עם קמ כזה, ואז נדבר.

דיזלים עם קמ כזה - סופר נדיר, בטח כשמדובר במותג שלא מכר אלפי יחידות בשנה.

משרד הביטחון או לא, ברור שהייתי קונה ממנו מחר בבוקר את האוטו הזה. לא יודע כמה הייתי מציע עליו אבל ללא ספק זה מסקרן אותי אבל לא פחות מזה - מסקרן אותי איך הוא מתנהג ומרגיש.

מעבר לזה - כמעט כמו כל אחד מאיתנו כאן,  אנחנו חזקים בדיבורים.

ברגע שהלב שלנו נתפס על משהו, נשלם גם נשלם מעל המחירון ואם צריך אז גם כפול. זאת הסיבה שאני מבין את הרכישה הזו ב 200%.

הוא ראה, נדלק, לרכב יש נתונים מעולים - שלום על ישראל, נסגר הסיפור. הוא רוצה את האוטו והוא השיג את האוטו.

מברוק !

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כן. לא מזמן לאחר חיפושים מיגעים שילמתי גם שילמתי. אני מרגיש קצת פראייר עד היום, אבל בסוף זה סגר לי את הפינה אז שיהיה...
יש לא מעט רכבים כאלה עם נתונים טובים, מנוע בנזין אומנם אבל מדובר במנוע אפוי ודי אמין בפני עצמו עם אופי מאוד נעים.
הדיזל הוא אכן חיה יותר נדירה ואני מבין את הקסם.

לפני 18 דקות, Gavrik כתב:

לאחר שקלול משרד הבטחון המחירון הוא 91...

יכול להיות שאני טועה בפרטים... שיקללתי לפי מספר רכב, יד ראשונה משרד הביטחון מעל שנה וקיבלתי את המספר 69.

פורסם
לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

יכול להיות שאני טועה בפרטים... שיקללתי לפי מספר רכב, יד ראשונה משרד הביטחון מעל שנה וקיבלתי את המספר 69.

אז כאן מקור הבלבול.

יד ראשונה פרטית 

יד שניה משרד הבטחון פחות משנה

פורסם

הבנתי.
בכל מקרה זה לא משנה. גם אם שילמת 20K יותר ואתה מרוצה וקיבלת את מה שרצית וחלמת למי אכפת.
עוף נדיר שנותן המון תמורה לשקל. אני יכול להבין את הבחירה גם אם לא היה לי את האומץ לעשות אותה.

• אהבתי 2

פורסם (נערך)

טוב בואו נחזור לנושא השרשור ונרענן אותו עם כמה תמונות שלא הצלחתי להעלות כשפתחתי את השרשור.

1. הוו עגינה בתא המטען - עוד פרט להשקעה ברכב ולירידה לפרטים הקטנים, לא וו עגינה מפלסטיק פשוט אלא וו מעוצב מכרום.

2. תמונה של חיישן הגובה מתלה השבור שלא מאפשר לי כרגע להדליק את המתלים האדפטיביים, הוזמן חיישן חדש בעלות של 45 יורו, כשיגיע אסע לגבע להחליף ולכייל אותו.

3. תמונה של הרכב מאחורה בזווית קצת יותר מחמיאה :) (ניתן להבחין שהרכב נועל צמיגים סיניים חדשים שזה אולי הדבר היחיד שמבאס אותי)

IMG_20250923_123730.jpg

IMG_20250923_123358.jpg

IMG_20250921_132939.jpg

• אהבתי 3
פורסם (נערך)

בגדול אתה יכול לגרור איתם שנתיים, לא יקרה שום דבר, וזה יותר ידידותי לסביבה.
אם זה מציק לך תחליף כשהחורף התחזק. תמיד מבאס לקנות רכב עם צמיגים חדשים נחותים, אני במצב דומה (צמיגים הודים, מסתבר שיש), החלטתי להחליף בכל זאת.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם (נערך)

זה בערך מה שאני מתכוון לעשות, אם זה היה צמיג מדבקה סיני ממש גרוע הייתי מחליף מיידית, אבל זה צמיג סיני סביר מיצרן דיי גדול עם דרוג אחיזה סביר.

אחליף אותם בהזדמנות הראשונה בינתיים "not good not terrible"

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

כן. לא מזמן לאחר חיפושים מיגעים שילמתי גם שילמתי. אני מרגיש קצת פראייר עד היום, אבל בסוף זה סגר לי את הפינה אז שיהיה...

עשית עסקה טובה.

עסקה אמיצה מאוד - אבל יצא לך טוב.

ב 81,500שח לא היית משיג בשוק שום רכב כמו שלך שמפורסם.

נתחיל מזה שהרוב אצל סוחרים.

הכי קרוב לרכב שלך בלוח יד-2 זה רכב עם 60K ק"מ ודורשים עליו 115K.

בנזין לא רלוונטי - זו לא אותה חיה ולכן אין מה להשוות.

ב 90K יש רכב "כמו" שלך - אבל מעל פי 3 בקילומטראז (124000 קמ). זה ממש לא אותו דבר (ואתה מרגיש את הריח של החדש ברכב עם 38K קמ - מה שסביר להניח לא תרגיש ברכב עם 124K קמ).

בנוגע לצמיגים - אם הנוחות סבירה\טובה והאחיזה בגדר הנורמלי פלוס, תסחב כמה שאפשר ואז תחליף.

מאיפה בסוף הזמנת חיישן ?
נסה קודם להרכיב אותו, יכול להיות שהכיול יעשה אדפטיבית עם הנסיעה ולא תצטרך מחשב. נראה שההחלפה דיי קלה...

איציק

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

החיישן הוזמן מautodoc לכתובת של קרובי משפחה בגרמניה שיעבירו לנו את החלק בחגים.

ראיתי שניתן גם להזמין אותו מאליאקספרס (כ 240 שקל כולל משלוח למקורי) אבל בגלל שזה חלק שקשור למתלים לא יודע אם יעשו בעיות עם זה בדואר ולא רציתי להתסבך.

פורסם
לפני 3 שעות, איציק נ. כתב:

עשית עסקה טובה.

עסקה אמיצה מאוד - אבל יצא לך טוב.

ב 81,500שח לא היית משיג בשוק שום רכב כמו שלך שמפורסם.

האמת שכן. במבט שני לא יודע אם הייתי שיכור או עייף מדובר בעסקה טובה מאוד.
די מפחידה בהנתן התנאים אבל תמורה ענקית למחיר. רכב 2020 בקטגוריה הזו, באיכות הזו ועם הנסועה הזו... כנראה שלא ניתן להשיג משהו קרוב.

פורסם
בתאריך 26.9.2025 בשעה 14:15, Gavrik כתב:

ניתן להבחין שהרכב נועל צמיגים סיניים חדשים שזה אולי הדבר היחיד שמבאס אותי

אולי תשקול להחליף רק את הקדמיים בינתיים ולהזדכות על הקיימים או לאפסן

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...