Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום התרשמות MG EHS

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה שקרה שהרכב שהזמנתי צפוי להגיע רק לקראת יוני ומאחר שהMG כבר חרגה מה- 3 שנים, קיבלתי חליפי לחליפי. 

הרכב שקיבלתי הוא קיה ספורטאז 23' מנוע 2.0 עם 84,000 קמ. 

הרכב כמעט זהה לטוסון שהייתה לי, אני עוד מתרגל אליו אבל בינתיים אני כבר נהנה מהנוחות העדיפה על הmg שבאה לידי ביטוי במושבים, במתלים ובחתך צמיגים. 

מערכות הבטיחות אפויות יותר, הנדסת האנוש מצויינת, מיכל הדלק מאפשר טווח נסיעה הגיוני ביחס לmg. 

בצד החסרונות הקיה מרגישה כבדה ועצלה, אני יכול לחיות עם זה אבל בהחלט צריך להתרגל למצב החדש ולחזור לתכנן עקיפות. 

הmg גם הייתה שופעת באבזור חלקו יכול להישמע כשולי אבל פתאום כשאין תא מטען חשמלי זה מורגש. 

החסרון השלישי וכמעט הכי חשוב הוא עניין השווי מס, הספורטאז צפוי לעלות לי כמה מאות שקלים נוספים כל חודש.

שורה תחתונה אני מרוצה מההחלפה, כמי שנוסע קרוב ל50,000 קמ בשנה נוחות הנסיעה קריטית לי ובזה הmg נכשלה מבחינתי. 

20260217_202030.jpg

20260217_201935.jpg

עריכה אחרונה על ידי daniel204

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני 11 דקות, daniel204 כתב:

כשאין תא מטען חשמלי זה מורגש

זה האבזור שהכי מעצבן אותי :-) עד שזה נפתח, עד שזה נסגר... אני מבין את הנוחות של פתיחה ללא מגע כשאר כל הידיים תפוסות אבל מעבר לכך, מעדיף באופן מוחלט פתיחה/סגירה ידנית. 

פורסם

בדיוק הזמנתי לעובד שלי י +MG3 Hybrid  כחלופה על פני איביזה או פאביה. הוא בחר.

גם הטבה בשווי שימוש, גם ערימה של אלקטרוניקה - קשה להתחרות בזה.

• מעניין 1
פורסם

כשאני חונה אני לוחץ על הכפתור מתוך הרכב, עד שאני יורד ומגיע לחלק האחורי של הרכב הוא כבר פתוח, כשאני יוצא מהבית אני לוחץ מהשלט עד שאני מגיע לרכב כנ"ל הוא כבר פתוח. משהו מאוד קטן אבל כשזה הופך להיות בשימוש יומיומי, פתאום מבאס כשאין.

גם בקרת שיוט אדפטיבית שאצלי נמצאת בשימוש לעיתים רחוקות, מבאס שאין בקיה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...