Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 14.9.2025 בשעה 16:30, anonport כתב:

בייחוד כשיש לי יומיים לאסוף?

למרות שמאיימים עליך אין שום חובה להגיע תוך יומים. גם אחרי 10 ימים עוד תוכל לקבל את החבילה.

יחד עם זאת, אני משתדל להגיע לנקודת החלוקה של כל החברות (דואר, צ'יטה, בר, HFD) סמוך להגעת החבילה אם אני יכול, כי ככל שעוברים יותר ימים החבילה טובעת בין ערמות של חבילות ישנות יותר וקשה לאתר אותה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתמול הייתי במרכז חלוקה של צ'יטה וגיליתי 'שידרוג' חדש - עומדת נציגה בכניסה, מבקשת לראות את ההודעה בטלפון ושולחת את הלקוח למדף למצוא את החבילה של עצמו לפי מספר המדף. ביציאה תופסת את הלקוח שוב וסורקת את החבילה כדי לסגור את המסירה במערכת. היא אמנם שאלה אותי אם בדקתי שהשם שלי מופיע על החבילה, אבל בפועל שומדבר לא מונע מלהזמין קשיות חד פעמיות ולצאת עם חבילה בגודל של שישיית מי עדן. 

• מעניין 2

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

מה החידוש פה? בהרבה נקודות חלוקה צריך לחפש לבד את החבילה. ואלה תמיד הנקודות שלא מסודר בהן על מדפים ממוספרים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, amosbmw כתב:

בהרבה נקודות

לא לגיטימי, וכנראה שגם לא חוקי, לתת לכל אחד גישה לדואר לא שלו.

ואני נתקלתי בזה רק פעם אחת, בנקודת איסוף שבה היה כאוס מוחלט ובגלל שהם לא מצאו כלום, איפשרו לכל אחד להכנס למחסן ולחפש, כשבעל העסק מתעצבן שזה מפריע לו לעבוד.

אף אחד לא מנע ממני לצאת משם עם 10 חבילות לא שלי. על הנקודה הזו התלוננתי, ואני לפחות לא נשלחתי לשם יותר.

אציע ל- @שי לעשות את אותו הדבר, סביר להניח שזו יוזמה אישית של העובדת.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, שי כתב:

אתמול הייתי במרכז חלוקה של צ'יטה וגיליתי 'שידרוג' חדש - עומדת נציגה בכניסה, מבקשת לראות את ההודעה בטלפון ושולחת את הלקוח למדף למצוא את החבילה של עצמו לפי מספר המדף.

יוזמה אישית של העובדת. ב-2 הנקודות של צ'יטה שאני נקלע אליהן הכול מתוקתק על מדפים ויש דלפק שחוסם כניסת לקוחות.

כמו שכבתו לפניי - אפשר ורצוי להתלונן, צ'יטה מגיבים וסוגרים נקודות גרועות.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 9 שעות, שי כתב:

אבל בפועל שומדבר לא מונע מלהזמין קשיות חד פעמיות ולצאת עם חבילה בגודל של שישיית מי עדן. 

עובדה שלא עשית. בתקופת הקורונה ראיתי סרטון של אחד המשקיעים בAIRBNB והוא התייחס בדיוק לעניין הזה של החשש מאנשים זרים שנכנסים אליך לדירה. אף אחד לא האמין שאנשים יסכימו להכניס זרים לבית שלהם. בפועל מיעוט שבמיעוט הם אנשים לא מוסריים שיפגעו בך.

לפני 4 שעות, hans כתב:

כמו שכבתו לפניי - אפשר ורצוי להתלונן, צ'יטה מגיבים וסוגרים נקודות גרועות.

למי להתלונן? לסגור עסק זה כל כך פשוט?

פורסם (נערך)
לפני שעה, anonport כתב:

מתלוננים לחברת ההפצה הרלוונטית ו/או לדואר ישראל.

מי דיבר על לסגור את העסק?

אם עובד פועל בניגוד לנהלים, הוא יוזהר או יפוטר, המחסן ימשיך לפעול.

אם מדובר בעסק שבמקביל מחלק חבילות, ולא מתנהל בהתאם לנהלים, אז הוא יוזהר או שיפסיקו להשתמש בשירותיו לחלוקה, העסק ימשיך להתקיים.

לפני 5 שעות, hans כתב:

ב-2 הנקודות של צ'יטה שאני נקלע אליהן הכול מתוקתק על מדפים ויש דלפק שחוסם כניסת לקוחות.

גם בנקודה שלי. הכי הרבה זמן שהמתנתי מרגע מסירת הקוד למסירת החבילה היה 15 שניות.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני שעתיים, anonport כתב:

נו, אל תהיה מצחיק.

כמעט כל חברת משלוחים כיום שולחת לך הודעה שמבקשת לדרג את נקודת המסירה, במעמד אישור קבלת המשלוח. תדרג ותכתוב מה הסיבה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...