Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקשתי הצעה על צמיגים 205/60/16 92V ואחת ההצעות הייתה KLEBER.

הייתי בטוח שמדובר ב-HP4, אבל היא ציינה בפירוש HP5 (רביעייה ב-1800).

על הדרך, יש המלצות לצמיג "משפחתי" במידות האלה?

מה שהציעו לי בעיקר זה:

HNK KinergyEco 92V

TYO Nanoenergy R38 92V

TYO PROXES COMFORT 96V (96 עלול להיות פחות נוח)

FKN ZE310 96V (כנ"ל אבל משמעותיית זול)

פורסם

ה-HP5 הוא צמיג חדש ומחליפו של ה-HP4 שהומלץ רבות בפורום כצמיג עם תמורה טובה למחירו, בדומה לפאלקן ZE310. טרם יש עליו ביקורות מספקות אם בכלל. 

ההנקוק ברשימה שלך צריך להיות גם בסדר בסה"כ ואפשר להוסיף גם נקסן Nblue HD plus במסגרת הזולים. יתכן אגב שתוכל להשיג גודייר אפישנטגריפ פרפורמנס במחיר זהה לזה שהוצע לך הקלבר והייתי שוקל גם לחיוב. 

• רעיון טוב! 3
פורסם

אין לי תשובה חד משמעית עבורך. 

גם מתוך חוסר נסיון ספציפי בנידון וגם מתוך ההבנה המושכלת שכל צמיג (דגם אחר מחברה אחרת) ירגיש אחרת בהקשר זה ממילא, כי הם בנויים אחרת, לעיתים בקטגוריות מעט שונות ש"מכתיבות" את ההבדל הזה וכו'. 

פורסם

התאכזבתי מאוד מהעמידות של הטויו, אולי זה אנקדוטלי אבל כבר אחרי שנה זה לא היה זה.

אישית הייתי בוחר בגודייר - כמעט אותו מחיר וצמיג מעולה ושקט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 41 דקות, hans כתב:

התאכזבתי מאוד מהעמידות של הטויו

איזה מהם - ה-R38 (דגם "מקורי" של מאזדה 3) או הפרוקסס קומפורט?

על איזה רכב ומידה?

יש לך מה לפרט עוד מבחינת נוחות, שחיקה, רעש וכד'?

פורסם
בתאריך 27.7.2025 בשעה 17:22, good__one כתב:

FKN ZE310 96V (כנ"ל אבל משמעותיית זול)

אז ה ZE310 חזר לשוק או שמדובר ב ZE310R או בצמיגים ישנים?

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

ה310 מיוצרים בטורקיה ונחשבו לצמיגי VFM טובים מאד. עם התחלת הבעיות עם היבוא מטורקיה הם די נעלמו מהשוק ובמקומם צצו 310R שמיוצרים בתאילנד ומיועדים למזרח הרחוק.

האיכות שלהם פחות ברורה מה310 המקוריים.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

האם יתכן שמדובר במזדה 6 דור שני? הייתה לי כזו עם המידה הזו בדיוק.
לאחרונה התקנתי KLEBER HP4 SUV על CX5 ואני מאוד מרוצה. אכן מזכירים כמכלול את היתרונות של ה ZE310 (המקורי) שמותקן אצלי על CX5 אחרת.
VFM גבוה מאוד. נוחים ואוחזים.
ככלל הייתי ממליץ לשמור על קוד עומס ומהירות זהים לרשום ברשיון - כי ככל שהנתונים האלה גדלים, הצמיגים מתקשחים והנוחות נפגמת.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...