Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

66 כ"ס מזכיר לי את הרנו קנגו 2005 שהיתה לי כ- 60 כ"ס (נפח 1.9) עגלה שלא זזה, בשביל להגיע מ- 0 ל 100 קמ"ש לוקח למעלה מ 20 שניות. הרכב לא עובר 120 קמ"ש דוושה עד הסוף ואין לו כח (בירידה היה "מצליח" 130) זה קצה היכולות שלו ביצועים פשוט גרועים.

יד שמינית ומנוע בעייתי באמת תחפש רכב אחר

פורסם

תתחדש. 

תחליף כבר עכשיו שמן ופילטר ותסגל מנהג לבדוק שמן כל שבוע. 

תראה אם יש צריכה שמן חריגה. 

אל תתן לו לעבוד עם מפלס שמן קרוב למינימום, תדאג שתמיד יהיה במקסימום או קרוב למקסימום.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 10 שעות, החיים הם קומדיה כתב:

יש מהרכב ריח חריף של אגזוז ..

זה בעיה או שזה תקין...?

תקין זה לא.

(אלא אם סבבה לך לחטוף כאב ראש או לאבד הכרה באמצע נסיעה...)

אחד מגזי הפליטה הוא CO, נטול ריח וקטלני. מה שאתה מריח מעיד על נוכחותו בין השאר.

פורסם (נערך)

מתי הרכב עבר טסט?

ריח חריף כמו שאתה מתאר היה מכשיל אותו בבדיקת גזים.

זה יכול להיות דבר קטן כמו להדק איזה בורג בסעפת,

ויכול להיות ממיר סתום או מנוע גמור שזה כבר סיפור די יקר, עד יקר מאוד בהתאמה.

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
פורסם

ריח של אגזוז זה לא דבר טבעי, זה שהרכב עבר טסט לפני חודש לא אומר שהיום הוא תקין.

האם מנורת מנוע דולקת ? כשאתה פותח סוויץ לפני התנעה האם אתה רואה את המנורה הצהובה דולקת וכבית אחרי שהרכב הותנע ?

אווה לך בדיקה, יתכן והרכב נוסע על תערובת עשירה וזה מתכון לצרות, בלי קשר להעיף מבט אולי פגיעה כלשהו במערכת הפליטה מכניסה לך גזים לרכב במסיעה, בריא זה בטוח לא, לא לך ובטח לא לרכב.

מקווה שתהנה מהאוטו, נשמע שקנית בכל זאת רכב שלא בהכרח מתאים לך.

פורסם

אני חושב שעכשיו החלק הכי חשוב הוא לקחת את הרכב לבדיקה וטיפול.

עד כה התעלמת מכל ההודעות שרשמו לך פה (הרכב לא יסחוב בעליות, המנוע חלש, דורש אוברול ב 100-150 אלף קמ, הרכב יד שמינית, מחיר ומידע שמאוד מחשיד) ובכל זאת עשית מה שאתה חושב.

אז לדעתי (וכנראה לדעת רוב המגיבים פה) מישהו מוסמך צריך לבדוק לך את הרכב ולהבין מה הולך שם.

זה שהמוכר היה אמין זה נהדר, אבל לפניו היו עוד 7 (!!!!!!!!!!) בעלים שלך תדע איך הם טיפלו ברכב.

בהצלחה עם תחזוק הרכב (בכנות), אני במקומך הייתי הולך כבר אתמול למוסך שאני סומך עליו שיעשו טיפול ויישור קו, בטח ובטח אם אני מריח את האגזוז בנסיעות..

Ford Fiesta 2014 Manual

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...