Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. 

היום בצהריים נסעתי בירושלים ופניתי שמאלה ברמזור שזכור לי שהיה מותר לפנות שם שמאלה. 

עצר אותי ועוד אחד מאחורי (זה הרגיש כמו טרמפיידה כי שניה לפני שעצר אותנו הוא שחרר מישהו ואחרי זה חזרתי למקום לראות אם יש באמת תמרור וסימון על הרמזור והוא עצר עוד מישהו) שוטר ואמר לי שאסור לפנות יש תמרור, אני מ2008 נוהג ללא שום דוחות אז ביקשתי ממנו שימיר לאזהרה.השוטר אמר לי שאם יהיה אפשרי הוא ימיר לי אחרי כמה דקות הוא חוזר אלי עם דוח 500₪ ו6 נקודות ואומר לי שיש לי עוד דוח על מהירות (250₪ בלי נקודות) מ31/03/25 על הרכב השני שעל שמי ואישתי נוהגת בו ולכן לא יכול להמיר לאזהרה. 

השאלה שלי היא כזאת. 

אם אני מעביר את הדוח של המהירות על השם של אישתי האם אני יכול לבקש להמיר לאזהרה את הדוח שקיבלתי היום? 

חשוב לי הרישיון שלי (אני עובד עם הרכב) אז אני מנסה לחסוך את הנקודות. 

תודה מראש. 

20250629_161133.jpg

Screenshot_20250629_141245_Samsung Notes.jpg

פורסם

לפי הגוגל מאפס יש פניה שמאלה מרח' תורה מציון אל רחוב שמגר.

אבל, מדובר בתמונות מ2011, מניח שהרבה השתנה מאז.

השוטר ככל הנראה לא נמצא שם "במקרה", אני מאמין שהיו שם שינויים בהסדרי התנועה והוא נמצא שם "לדוג" כאלו שלא שמו לב או רגילים.

אתה יכול לבקש להמיר את הדו"ח לאזהרה (ראה כאן: https://www.gov.il/he/service/drivers_inquiries_forms ), אבל לפני כן תמיר את דו"ח המהירות על שם אשתך.

פורסם

תודה רבה.

בדקתי עכשיו בגודל מפס גם כן ויש תמונות מ2018 שגם היה מותרת פניה שמאלה. 

וכן השוטר לא עומד שם סתם בטוח. בהפרש של רבע שעה אני ראיתי ש5 כולל אותי קיבלו דוחות.  

במידה והמירו לי את הדוח לאזהרה הנקודות נמחקות גם כן? 

Screenshot_20250629_173219_Maps.jpg

פורסם

אחדד את שאלת פות”ש: האם המרה לאזהרה תתכן לאחר הסבת דוח המהירות לאשתו? 

דהיינו התאריך הקובע לרישום נקי של 3 שנים הנו תאריך מתן הדוח או תאריך הגשת הבקשה להמרה?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

זה משנה כהוא זה.

@nisim91 ציין כי ר.נ. חשוב לו מאד.

העברת הדו״ח ע״ש האשה ואח״כ בקשת ההמרה אינם עולים ממון, והזמן הנדרש לפעולות הנו זניח, כך שהפעולות משתלמות בכל מקרה, בין אם יקבל תשובה חיובית ובין שלילית.

וכן, במידה ותתקבל תשובה חיובית, הניקוד ״נמחק״ גם כן (לא נחשב בצבירה).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני שעה, kompy כתב:

זה משנה כהוא זה.

@nisim91 ציין כי ר.נ. חשוב לו מאד.

העברת הדו״ח ע״ש האשה ואח״כ בקשת ההמרה אינם עולים ממון, והזמן הנדרש לפעולות הנו זניח, כך שהפעולות משתלמות בכל מקרה, בין אם יקבל תשובה חיובית ובין שלילית.

וכן, במידה ותתקבל תשובה חיובית, הניקוד ״נמחק״ גם כן (לא נחשב בצבירה).

תודה רבה. אישתי עם 9 שנים וותק וגם ללא שום דוחות אז לא רציתי שיקרה מצב שאני מעביר אליה את הדוח של ה250 ושורף לה את העבר הנקי וגם שלי נשרף עם ה500 ו6 נקודות. 

אבל אם הנקודות נמחקות אז שווה את הניסיון.

תודה רבה.  

לפני שעה, pasat04 כתב:

יש שם שינוי תנועה בעקבות עבודות של 

השוטר אמר לי שזה כבר שנתיים לפחות. אני חושב שזה מאז שפרקו את רשות השידור. 

שאני חושב על זה אני לא מצליח להבין למה ביטלו את השמאלה גם ככה לכולם יש אדום שלצד שאני הגעתי ממנו יש ירוק. 

פורסם

יש גם שאלה של עמידה בלוחות הזמנים - האם פרוצדורת הסבת דוח המהירות לאישה תסתיים לפני  המועד האחרון לבקשה להסבת הדו״ח השני לאזהרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי מבצע את הדברים הבאים ביחד כדי לא להיכנס לבעיית מועדים 

מסב את דוח המהירות לאשתך

מבקש להופכו לדוח אזהרה

מבקש להפוך את הדוח שלך לאזהרה 

• אהבתי 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה רבה לכולם. 

ישה הרבה זמן לא ראיתי תגובות שלך אז או שאני פחות פה או אתה 😃😃

ביצעתי בקשה להעברת הדוח על שם אישתי.

ביצעתי בקשה להמרת הדוח שלי לאזהרה. 

אחרי שיעבירו את הדוח על שם אישתי נבקש המרה לאזהרה על ה250₪ האלו גם כן. 

אני יכול לבקש להמיר לאזהרה את הדוח שלה עכשיו לפני שענו שהעבירו על השם שלה? 

פורסם

מנצ״ש לשאלה -

למה שני הרכבים רשמים עליך כשבפועל היא הנהגת העיקרית?

מניסיון עבר של חברים, זה רק פתח לצרות, למשל כמו שפות״ש נתקל. 

בעבר הרחוק בעלי החברה שעבדתי בה רשם את רכבי הבכירים שהיו ״נחשבים יותר״ על שמו על מנת למכרם כפרטיים בבוא העת. זה הופסק כאשר החלו מצטברים דוחות של שנים מהרכבים שננהגו בידי נהגים חדשים (הילדים של אותם בכירים) והבעלים קיבל הזמנות לדין בגין אותן עבירות. 

את הרכב שרכשתי לבני רשמתי מיד על שמו , כלקח מאותה סאגה, וגם בגלל עבירות שביצע עם רכב החברה שלי (היה רשום על שם החברה) שבגינן שולם כפל קנס (הייתי בחו״ל וקצין הרכב לא הסב דוחות, הקנס הופחת משכרי) 

הצעה שלי לפות״ש תוסיף את אשתך בעלים נוסף ולאחר זמן תסיר את עצמך. ככל שאני יודע, זה לא מוסיף יד. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

הרכב נקנה ממכרז ואני נרשמתי במכרז אז לא היה אפשרי לשנות שם אחרי הזכיה. 

לשנות עכשיו שם/להוסיף בת זוג זה להוסיף יד משהו שלא כל כך רציתי אבל אני רואה שזה מסבך אותי בדוח של מצלמה אז כנראה שנבצע את ההעברת בעלות. 

פורסם
לפני 3 שעות, nisim91 כתב:

תודה רבה לכולם. 

ישה הרבה זמן לא ראיתי תגובות שלך אז או שאני פחות פה או אתה 😃😃

ביצעתי בקשה להעברת הדוח על שם אישתי.

ביצעתי בקשה להמרת הדוח שלי לאזהרה. 

אחרי שיעבירו את הדוח על שם אישתי נבקש המרה לאזהרה על ה250₪ האלו גם כן. 

אני יכול לבקש להמיר לאזהרה את הדוח שלה עכשיו לפני שענו שהעבירו על השם שלה? 

אכן לא הייתי כאן זמן רב

כאמור כדי לא להיכנס לבעיית מועדים מבקש כבר עכשיו להסב את הדו"ח שלה לאזהרה תוך מתן הסבר שהדוח מוסב על שמה כנהגת בעת המקרה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני שעתיים, ישה כתב:

אכן לא הייתי כאן זמן רב

ברוכים השבים, טוב לראותך!

לפני 5 שעות, kompy כתב:

אין תוספת יד.

נכון, אבל גם לא היה עוזר לו. כמדומני, אם יש שני בעלים, עבירות מצלמה נרשמות על שם הראשון.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...