Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קושי העברת הילוכים יונדאי וניו

מעבר לפיתרון נפתר ע"י yahaga,

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, כאן שוב שאלה על היונדאי וניו 2024 הסוררת של בת הזוג שלי.

הרכב עבר טיפול 15,000 לפני חודש בערך. מאז, הרכב מאוד מתאמץ להעביר הילוכים (לפעמים עד 6,000 סל"ד!) ולאחרונה, בת הזוג שלי טוענת שיש רעש מתכתי חזק מכיוון המנוע כשהיא מאיצה.  

במוסך טוענים שמדובר על תיבה רציפה אחרת לגמרי מהוניו של שנת 2021-2022 (נשמע לי חירטוט כי לא ראיתי את הפרסום מצד יונדאי), ולטענתם ההתאמצות במעבר הילוכים והרעש המתכתי לא ידע להם, ויש צורך לפרק את הגיר והמנוע כדי לבדוק את הבעיה. 

עכשיו מאוד קשה לי להאמין שברכב חדש שבסך הכול שנה על הכביש, טיפול שגרתי עשה לגיר כל כך הרבה בעיות שצריך לאפס אותו או לעשות לו עדכון גרסה. 

אין לי בעיה שמצידי המוסך ישבור את הראש מה הבעיה, הנקודה שכל פעם שהרכב אצלם הם לוקחים אותו ליום עבודה שלם ובת הזוג שלי צריכה את הרכב לעבודה ולשאר סידורים.

יש לכם אולי רעיון מה זה יכול להיות? תודה מראש

• פיתרון
פורסם

הרכב באחריות. פנה למוסך היבואן ודאג לתיעוד הפניה והטיפול. לעיתים הגיר ברכב הזה כושל. בדוק אפשרות לקבלת רכב חלופי מהמוסך. כדאי לפנות למוסך במהרה ולא לבזבז זמן במקום לנחש ניחושים. להתעקש ולעמוד על כך שהרכב תוקן לחלוטין ולא להסתפק בתשובה "ככה זה בגיר הזה". 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...