Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 27 דקות, נירו72 כתב:

יצא לך לראות מאיפה הן נקרעו? זה היה עוזר לאבחן יותר במדויק

אין לי צילום של החליפיות אבל יש לי צילום של המקוריות של טויוטה צד ימין ושמאל שסחבו 16 שנה:

.thumb.jpg.71595e980f6ec3643a0d889f2157a352.jpg2.jpg.d7904f6f6f36030b68b4932d640d1dfb.jpg

לפני 32 דקות, נירו72 כתב:

יכול להיות שמשהו שם לא תקין ברמה שגורם לחץ יתר על הגומיות הפחות איכותיות והחניה בסיבוב מלא יומיומי מאיץ את הבלאי שלהן.

יש לי אפשרות להיכנס לחניה בלי סיבוב. זה יצריך עלייה ברוורס בעליה צרה וכניסה ברוורס למדרכה ואח"כ לכביש, דיי סיוט. עד כמה קריטי הסיבוב המלא בחניה?

פורסם
לפני 20 שעות, גל_123 כתב:

יש לי אפשרות להיכנס לחניה בלי סיבוב. זה יצריך עלייה ברוורס בעליה צרה וכניסה ברוורס למדרכה ואח"כ לכביש, דיי סיוט. עד כמה קריטי הסיבוב המלא בחניה?

זו לא הסיבה העיקרית לבעיה בגומיות. יכול להיות קצת הזרז אבל לא ברמה שכתוצאה ילכו אחרי שנתיים, אחרת כל המכוניות בעיר היו מחליפים כך גם. התמונות של המקוריות לא עוזר כי בכל זאת עשו 16 שנה. כמה שנים הרכב אצלך ומתי עשית כיוון פרונט? לדעתי שילוב של דברים. גומיות באיכות נמוכה, אולי לא שמו מספיק גריז או גריז איכותי, ומהחום שנוצר כתוצאה מהחיכוך הגומיות התייבשו מהר מהחום. תנסה אולי להזמין גומיות איכותיות מחו"ל, ותן אותן למוסך שיחליף ותדאג שישים גריז כמו שצריך.

פורסם

אתה מחנה עם הגה ישר? זאת אומר כשאתה עוזב את האוטו ההגה ישר? אם אתה משאיר אותו עם גלגלים מופנים זה גם יכול להשפיע, הגומיות עומדות מתוחות כל הזמן. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
בתאריך 26.5.2025 בשעה 00:07, Buki כתב:

אתה מחנה עם הגה ישר? זאת אומר כשאתה עוזב את האוטו ההגה ישר? אם אתה משאיר אותו עם גלגלים מופנים זה גם יכול להשפיע, הגומיות עומדות מתוחות כל הזמן. 

בעיקרון מחנה ישר אבל אשתדל לשים לב ולהקפיד

פורסם

לפות"ש,

זה לא קשור להגה ישר או חניה על המדרכה וסיבובי הגה. זה גם לא קשור לגריז ששמים כמו שמישהו אמר.

הגומיות האלה נקרעות כי זה גומי זול ודק. ההתקנה באמצעות מכשיר שפותח אותם לא עוזר לגומי הזה שהוא גם ככה חלש, ואחרי שמותחים אותו עם המכשיר הוא עוד יותר נחלש.

לא תסובב את ההגה, לא תעשה סיבובי פרסה תאריך את החיים שלהם בחצי שנה.

לא מפה תבוא הישועה.

גם הגריז לא נועד לגומיות. הוא נועד לגולות בתוך הפעמון. לא בגלל סוג הגריז או כמות הגריז הגומיות נקרעות כפי שאמרו פה במהלך השרשור.

רוצה להימנע מהחלפת גומיות - שים גומיה מקורית, תתקין אותה בצורה נכונה ( הוצאת הפעמון ולא עם המכשיר שמרחיב אותה) ותהיה בטוח שהגומיה תחזיק 10 שנים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני כשעה, asix כתב:

גם הגריז לא נועד לגומיות. הוא נועד לגולות בתוך הפעמון. לא בגלל סוג הגריז או כמות הגריז הגומיות נקרעות כפי שאמרו פה במהלך השרשור.

אני אמרתי. גריז נועד לגולות זה נכון, להוריד את החיכוך. אבל פונקציה של חיכוך = חום (ושחיקה). כתבתי שהשילוב של גומי לא איכותי פלוס חום גבוה כתוצאה מהחיכוך בהעדר גריז יכול לקצר תוחלת חיים. זה לא מוריד שנים, אבל בהחלט יכול לקצר חיים בשבועות או מס' חודשים. מרכיבים כל יום לא מעט גומיות אוניברסליות, לרוב האנשים זה לא הולך בתדירות הזו.

פורסם

הבעיה עם הרכבה שכוללת הוצאת פעמון היא שהבנתי שהפעמון יכול להישבר בעת ההוצאה. בהרכבה האחרונה הוציאו את הפעמון והוא שרד אבל זה לא ערבות לכך שישרוד גם בפעם הבאה (צריך לזכור הרכב בן 20)  ואז צריך להתארגן על פעמון מראש אחרת הרכב נתקע במוסך. ראיתי שפעמון זה לא סיפור יקר (120 שקל כולל גומיות חדשות, כמובן לא מקורי), השאלה היא מה תוחלת החיים של פעמון לא מקורי - כלומר האם ברגע שמחליפים את הפעמון המקורי של טויוטה אני אכנס ללופ של החלפת פעמון כל שנתיים, ואז נפלתי מהפח אל הפחת, יהיו לי גומיות מקוריות שיחזיקו אבל פעמון שלא מחזיק.

פורסם
לפני 16 דקות, גל_123 כתב:

הבעיה עם הרכבה שכוללת הוצאת פעמון היא שהבנתי שהפעמון יכול להישבר בעת ההוצאה. בהרכבה האחרונה הוציאו את הפעמון והוא שרד אבל זה לא ערבות לכך שישרוד גם בפעם הבאה (צריך לזכור הרכב בן 20)  ואז צריך להתארגן על פעמון מראש אחרת הרכב נתקע במוסך. ראיתי שפעמון זה לא סיפור יקר (120 שקל כולל גומיות חדשות, כמובן לא מקורי), השאלה היא מה תוחלת החיים של פעמון לא מקורי - כלומר האם ברגע שמחליפים את הפעמון המקורי של טויוטה אני אכנס ללופ של החלפת פעמון כל שנתיים, ואז נפלתי מהפח אל הפחת, יהיו לי גומיות מקוריות שיחזיקו אבל פעמון שלא מחזיק.

מה ההפרש לפעמון מקורי..?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...