Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

CD אודיאו (מודפסים, לא צרובים) יכולים להחזיק עשרות שנים אם מאוכסנים נכון, אם לא הצלחת לקרוא אותם אז כנראה שהם התעקמו מעט וכונן איכותי עם התוכנה המתאימה יכול להציל אותם.

לסבר את האוזן, לפני כשנתיים אירגנתי את אוסף המדייה שלי שהיה צרוב על דיסקי DVD לצריבה מלפני כ 15 שנה. מתוך 100 דיסקים שניים עשו בעיות קריאה, שימוש עם תוכנה להנצלת אינפורמצייה מ DVD (קוראת את הסקטור הפגום מספר רב של פעמים) הצלחתי לקרוא אחד מהם. בסך הכל, אורך חיים ממש מכובד כשמדובר על מדיות זולות לצריבה....

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, Haim_gds כתב:

CD אודיאו (מודפסים, לא צרובים) יכולים להחזיק עשרות שנים אם מאוכסנים נכון, אם לא הצלחת לקרוא אותם אז כנראה שהם התעקמו מעט וכונן איכותי עם התוכנה המתאימה יכול להציל אותם.

לסבר את האוזן, לפני כשנתיים אירגנתי את אוסף המדייה שלי שהיה צרוב על דיסקי DVD לצריבה מלפני כ 15 שנה. מתוך 100 דיסקים שניים עשו בעיות קריאה, שימוש עם תוכנה להנצלת אינפורמצייה מ DVD (קוראת את הסקטור הפגום מספר רב של פעמים) הצלחתי לקרוא אחד מהם. בסך הכל, אורך חיים ממש מכובד כשמדובר על מדיות זולות לצריבה....

אכן, הדיסקים המודפסים (לא צרובים) מחזיקים כמעט לנצח, יש לי אוסף של כמה אלפים ורק 2-3 לא מנגנים וגם הם מקרה מאוד ספציפי של דיסק מחומר שהתחמצן עם העטיפה, תופעה שנקראת BRONZING וקורית בדיסקים מפס ייצור מאוד מאוד מסויים.

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם
לפני שעתיים, Haim_gds כתב:

צרוב על דיסקי DVD לצריבה מלפני כ 15 שנה. 

לקח לי זמן להבין.

לא הבנתי, איך DVD מלפני 15 שנה, הם עוד לא יצאו בכלל-שיט, רגע, 15 שנה זה 2010 :bugeyed::(

(הולך להכין לעצמי מקל הליכה בסדנה. שיט, רגע, יש לי כבר 2 שהכנתי ואחד קנוי לטיולים, WTF?)

• מצחיק 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...