Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב 7 מקומות

Anton Gu

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אשמח לעזרה בבחירת רכב 7 מקומות למשפחה עם 3 ילדים בגילאי 10-13, במטרה שיהיה הרכב העיקרי להרבה זמן, שיכול לשמש גם בסופי שבוע ליציאות עם סבא וסבתא.

דרישות:

- מרווח

- שורה שנייה רחבה שמתאימה 3 מבוגרים (עדיף 3 מושבים נפרדים)

- שורה שלישית סבירה (ניתן להתפשר על המרווח / גודל הבגאז')

- אמין ברוב המקרים (אין זמן לביקורים במוסך)

- לא אכלן דלק גדול מדי

- 100-120 אק"מ

תקציב כ-40K

אפשרויות שבחנתי

פורד S-MAX / GALAXY - מתאימים לגמרי מהבחינה של המקום הפנימי ומרווחות - אבל אין לי דרך להבטיח שלא אכנס לבעיות עם תיבת ההילוכים הבעייתית (גם לא ברור כמה פעמים זה יכול לקרות), הבנתי שהתיקון יכול להגיע ל-20K

סיטרואן C4 - גם מרווח ונוח מאוד, אבל שמעתי על הרבה בעיות. הבנתי שדגמי הדיזל יותר אמינים. האם יש דגם שאפשר לצפות ממנו לאמינות גבוהה?

שברולט אורלנדו - מתאימה מבחינת החלל הפנימי, שמעתי על הרבה בעיות - אמינות של המנוע / הגיר. כמה זה רציני? האם דגם עם מנוע דיזל יתן לי שקט?

אופל זפירה - זולה, אבל אני לא יודע עליה כלום, אם יש דרך לקנות אחת בלי להיכנס לבעיות רציניות אני בפנים

השאלה בדגמים האלה, האם יש דרך בטוחה יחסית ללכת על משהו שלא יעשה בעיות כל הזמן?

היום אני נוסע על ניסאן נוט 2007 וכמעט לא היו בעיות והוצאות גדולות של אלפי שקלים, לא רוצה לשנות את הסטנדרט הזה יותר מדי :)

יש כיוון נוסף של כ-60K, שאני מנסה בכל דרך להימנע ממנו, שזה

אאוטלנדר

סנטה פה

קיה קארנס בנזין / דיזל

טויוטה ורסו

תקציב הקנייה גדול יותר ובקרוסאוברים תקציב התחזוקה, הצמיגים / טסט וכו - יקרים יותר

תודה לכל העוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

איזה שנתון אתה מחפש?

שמע הדרישות שלך גבוהות מדיי 100 אק"מ,7מקומות, אמין ולא זללן דלק מדי עד 40 אלף זה לא כל כך ריאלי.

הייתי מותח את התקציב וקונה אאוטלנדר היא תהיה הכי אמינה ויחסית לקטגוריה היא חסכונית רק לוודא שהוחלף שמן גיר.

אתה יכול לקנות גם אאוטלנדר משנתון 2009 2010 שם גם יש 7 מקומות ותוכל להביא בפחות מ40 אלף השאלה אם תמצא בקמ המבוקש.

אאוטלנדר משנתון 2013 2014 תוכל כבר לקנות בסביבות 45 50  בערך 

סנטה פה הייתי ממליץ על הדיזל 2012 2011 אבל הסיכוי שתמצא רכב כזה בקמ שאתה מבקש נמוך מדי

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הדגמים שציינת עד 40 אלף הם רחוקות מהאמינות שאתה מחפש ,אם אמינות זה העיקר אז לא ממליץ על הדגמים שציינת.

וכמו שאמרתי עד 60 אלף עם קמ נמוך ב7 מקומות ושתהיה יחסית חסכונית  אני חושב שרק תוכל למצוא אאוטלנדר.

קיה קארנס הדיזל זה גיר רובוטי, הבנזין טובה תחפש אחת שטופלה בזמן אבל אין הרבה וקשה למצוא עם קמ נמוך.

הורסו זכור לי שברובם יש בעיות בגיר הרציף.

תוכל גם ללכת לכיוון של מאזדה 5 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 39 דקות, יועץ רכב כתב:

תוכל גם ללכת לכיוון של מאזדה 5 

לפי התמונות אני רואה שבמאזדה 5 בשורה השנייה המושב האמצע ממש צר, אני בספק אם הספסל האחורי מתאים ל-3 מבוגרים.

לפני 40 דקות, יועץ רכב כתב:

קיה קארנס הדיזל זה גיר רובוטי

תודה, לא ידעתי את זה. אני מבין שזה לא טוב. ונכון, בקושי אפשר למצוא את קארנס בכלל

מבחינת האמינות אני מוכן להתפשר על תקלה אחת גדולה (חד פעמית), אפילו אם תעלה 5-10K. אבל שלא יהיה מצב שכל הזמן צריך להגיע למוסך.

למשל

אם יש דרך לקנות פורד ב-25 ולהחליף גיר פעם אחת ב-20K - ואחר כך הכול יהיה בסדר - אני מוכן

או אם סיטרואן C4 דיזל ב-40K לרוב לא עושה בעיות / לפעמים דורש קצת יותר תחזוקה - גם בסדר

מצד אחד אני שמעתי על הרבה בעיות מהרכבים האלה, מצד שני יש דגמים שאני לא מכיר שאולי הם בסדר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן האמצעי בשורה השנייה במזדה 5 די צקמוק, בשווקים מסויימים זה בכלל היה 2+2+2 ואז גילו שיש דרישה בכל מיני מקומות מוזרים ל-7 ודחפו שם משהו.

היתה לי אחת (לא בארץ) אחד הרכבים הכיפיים שהיו לי, אבל שמעתי על הרבה לימונים.

• מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, יועץ רכב כתב:

הורסו זכור לי שברובם יש בעיות בגיר הרציף.

זכור לך לא נכון.

הרכב אמין מאוד ועם צריכת דלק קצת יותר טובה מאשר אאוטלנדר. 

גם השורה השניה מחולקת ל 3 מושבים נפרדים. 

הבעיה העקרית - שורה שלישית צפופה לרגליים.

ניתן לשחק עם כל אחד מהמושבים קדימה- אחורה,

אם אתם לא אנשים גבוהים, אפשר להסתדר.

אבל, לא תמצאו ורסו עם נתונים שרשמת בתקציב נמוך.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אאוטלנדר כמובן.

בתקציב זול יותר מיצובישי גרנדיס או מאזדה5 - בשתיהן קשה למצוא שמורות וברגנדיס יש עד 2011 בלבד.

אישית בתקציב נמוך הייתי רוכש זאפירה, (או סיטרואן כהימור, אבל זה אני).

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, Anton Gu כתב:

100-120 אק"מ

זה התנאי הכי בעייתי פה.

אם חשובה לך האמינות, אתה תהיה חייב להתפשר על הקילומטראז'. הרבה יותר חשוב איך הרכב טופל מאשר כמה הוא נסע.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, Deutz912 כתב:

כיוון נוסף - פיג'ו 5008 דיזל 1.6 (לבטל אוריאה אם עדיין לא ביטלו), מרווח, חסכוני, אמין. רק תמתח את התקציב מעט ל 50K ותהנה

כן, רכב צרפתי אמין? איך מסבירים את זה? 

לפני 13 שעות, tinoki כתב:

רוכש זאפירה

זאפירה גם הימור מבחינתך? יש לך מה להגיד עליה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, tinoki כתב:

אופל בכללי רכב אמין ולא מוערך מספיק בישראל.

אם כך, האם זה לא רכב שיכול לענות על כל הדרישות שלי?
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/lqoz7a80
או שאני מפספס משהו? ומה עם הטענות על הגיר האירופאי?

עריכה אחרונה על ידי Anton Gu
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...