Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים אשמח לעזרה אני רוצה לעשות לסקודה שלי סטייג 1 ורציתי המלצה על מקום טוב ואמין אני גר בחיפה אבל אין לי בעיה לנסוע קצת עם זה שווה את זה 

על הדרך אשמח גם להמלצה על מקום טוב לפחחות וצבע עם זה אפשרי ותודה רבה לעוזרים 

עם מישהו מכיר מכשיר בשם Gan gt אשמח להסבר עליו פשוט שרשמתי סטייג בגוגל זה הופיע לי 

פורסם

תבדוק באנרגי בקריות או PCP שזה במרכז אבל יש סוכנים בכל הארץ שלהם

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

מומלץ מאוד לא לשים תוכנה של pcp, שעם כל הכבוד לה, יש לא מעט תלונות על נזקים שנגרמו משימוש בה.

בצפון יש לך את אנרג׳י או את יונתן מ m.y.power 

• אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 43 דקות, zaf כתב:

מומלץ מאוד לא לשים תוכנה של pcp, שעם כל הכבוד לה, יש לא מעט תלונות על נזקים שנגרמו משימוש בה.

בצפון יש לך את אנרג׳י או את יונתן מ m.y.power 

מכיר אישית לא מעט שנוסעים עם PCP והכל בסדר, סופו של דבר זה עניין של הלקוח והרצונות שלו, אחד שרוצה אגרסיבי במידה מרבית זה יבוא על חשבון אמינות

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, ik3 כתב:

זה עניין של הלקוח והרצונות שלו, אחד שרוצה אגרסיבי במידה מרבית זה יבוא על חשבון אמינות

אכן כן.

הנקודה החשובה היא שהsetup במיוחד אלה שמתקינים בבית , לא נבחן על דיינו ואין לך כל אינדיקציה מדודה מה העומס האמיתי המופעל על הגיר למשל.

התחושה אמנם של תגובת דוושה מהירה והרכב ״רץ״ מהר יותר מאשר ללא תוכנה, אבל זה לא בר מדידה מבחינת הכוח והמומנט ולכן לא ניתן לדעת מתי יקרה נזק, שבהרבה מאוד מיקרים שמדווחים גם כאן, קורה. 

כל אחד והבחירות שלו. 

בתאריך 25.3.2025 בשעה 11:27, Amit10_2 כתב:

Gan gt

זה מודול חיצוני שלא מתקין את התכנה ישירות למחשב המנוע אלא מתקשר דרך ה obd בחיבור קבוע.

היו בעבר כאלה שהתקינו כאלה - הם קראו לזה צ׳פ חיצוני. ֿזה די נעלם בארץ כאשר apr , revo, ואחרים התחילו להתקין בסדנאות מתמחות. 

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 26.3.2025 בשעה 12:56, ik3 כתב:

מכיר אישית לא מעט שנוסעים עם PCP והכל בסדר, סופו של דבר זה עניין של הלקוח והרצונות שלו, אחד שרוצה אגרסיבי במידה מרבית זה יבוא על חשבון אמינות

ואני אישית חוויתי חוויה שאף אחד לא רוצה להגיע אליה.

מי שעם dsg וכול הדאבל קלאצים למניהם 

שלא ישים 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...