Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמת הטיפול "לפי הספר" במוסכים מורשים לא יבואן

FoxLight

פוסטים מומלצים

בתאריך 12.1.2025 בשעה 09:14, avhyh כתב:

וגם קרה לי הפוך שמוסך יבואן אמר לי שאפשר לחכות לטיפול הבא. הכל תלוי במוסך ובמצב הרכב כמובן. אבל הכי חשוב לדעת מה אמורים לעשות ברכב שלך ולא לוותר מעבר לזה שזה כסף זה גם בטיחות. 

צריך מאד להיזהר במקרים שהרכב עדיין באחריות.
מי שמשלם על מימוש אחריות זה לא היבואן אלא היצרן, ואם מדובר בתיקון יקר אני די בטוח שהיצרן ירצה הוכחה שהרכב טופל ״לפי הספר״. אם לא בוצע אחד הדברים שכתוב בספר הבעלים (ובד״כ כתב האחריות גם אומר מפורשות שביצוע כל רכיבי הטיפולים ובזמן הוא תנאי לאחריות), ותדרוש מהיבואן מימוש אחריות, יש סיכון שהיצרן יסרב ליבואן. אם אין לך סימוכין בכתב שאמרו לך במוסך היבואן לא לבצע רכיב בטיפול, היבואן גם עלול להתכחש לנושא. בארצות אחרות (למשל ארה״ב) יש תקדימים וחוקים שהיצרן צריך להוכיח שהתקלה נגרמה בגלל אותו טיפול שלא נעשה -- אבל לא בארץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...