Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם, מצרף טופס בדיקה מלפני שנה שהמוכר הציג לי לפני שאני אערוך חדש. מאזדה 3 מנוע 2 ליטר, מתלבט האם להכנס להרפתקה הזאת. בדוח מלפני שנה רואים שיש בעיות שהמוכר לא סידר עדיין. אני מתכוון להעביר לבדיקה אבל מה שכתוב שם כבר קיים וראיתי למשל שהבעיות העיקריות חוץ מכסתח רגיל של מכון הבדיקה זה תותבים יבשים שצריך להחליף.

ככל הנראה צריך להחליף גם תושבות מנוע למרות שלא הרגשתי רעד בזמן עמידה. 

מה שמטריד אותי זה שני דברים- הערת תיבת הילוכים "השהייה בשילוב הילוכים ושחיקה בדיסקיות בלאי, רעש מהמתלים בנסיעה" 

ו- רעשים מרצועת מנוע והפרש לחצים בצילנדרים מנוע צורך .."

לפי מה שאני רואה מדובר בהחלפת משולשים בוודאות (בדקתי התותבים יבשים לגמרי), ככל הנראה בזמן הקרוב החלפת תושבות ורצועת מנוע/אביזרים ייתכן החלפה אם קיים רעש מהבדיקה.. 

מה אני יכל להסיק מההערה על הגיר ולגבי שאר ההערות במנוע ?? 

20241231_143713.jpg

20241231_143742.jpg

פורסם

הרוב ניראה כמו כסתח כמו למשל תיבת הילוכים שהם תמיד רושמים. בגדול לרכב בן 9 שהיה בזמנו בדיקה טובה.

הייתי בודק מה עלות ההצריות/ תותבים במוסך והאם באמת הם זקוקות להחלפה ומוריד מה שאפשר מהמוכר. אך הבדיקה בסדר גמור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המוכר שיתף באותה בדיקה כי שאלתי וגם כדי לקבל אינדיקציה. וזה החשוב לי אינדיקציה מקדימה לעלויות.  כי אני אחרי 2 בדיקות וכספים שהעברתי לרכבים שהתבדתי בעלות הייישור שלהם. וכמובן שאני אערוך עוד בדיקה משל עצמי במידה ואבחר להתקדם עם הרכב. 

פשוט ציינתי שהוא לא טיפל בהילוכים או בתושבות מנוע ובתותב משולשים. לכן אני תוהה אם המצב לאחר שנה לא החמיר (ראיתי שהמשולשים אכן יבשים וספק  ומה המשמעות מבחינת תיבת ההילוכים בהערות. לדעתי אפשר יהיה לדחות הכל עד לטסט באוגוסט. אבל עדיין מדובר בהוצאה רצינית. 

אם למישהו יש עוד תובנות לגבי ההערה בתיבת ההילוכים שצירפתי מהמכון אשמח לעוד חוות דעת

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...