Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

החיים לפעמים מפתיעים והמשפחה הזמינה מהרגע להרגע - סופ"ש בירושלים.

אני מחפש מסעדה בשכונת רחביה (פחות מתאים לנו צעקות תו"כ האוכל אז נוותר על השף של ראשת הממשלה), קרוב לאנ"א אגרון..

לא חייב high end כי יש ילדודס. משהו סולידי ושימלא את הבטן.

הארוחות שיהיו זה חמישי בצהריים, חמישי בערב ושישי בצהריים.

אנחנו רוצים לעשות סיור בשבת בבוקר, לא חייב שתהיה הדרכה אפשר סתם להמליץ על הליכה שקרובה לאנ"א..

תבורכו ידיכם.

וכמובן שתהיה ביקורת על הספינג' 😁. אז בשאיפה למשהו שקרוב לשוק מחנה יהודה (רחוב יפו 132)

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

פשוט להסתובב במחנה יהודה ולאכול קצת מכל דבר

חוויה קולינרית לא רעה

ספציפית אני יכול להמליץ על קרייב

• אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

כבר שכחתי שפתחתי כבר שרשור בנושא לפני 3 שנים.

האם ההמלצות שאני משרשר פה למטה עדיין רלוונטיות?

בתאריך 11.7.2021 בשעה 07:41, Potato כתב:

הייתה מסעדה במתחם התחנה שנקראת אדום.

בתאריך 12.7.2021 בשעה 21:02, יובל .מ. כתב:

כשרות:
נאיה בבית נקופה, פתחו סניף בבית הכרם אבל לא הייתי בו להגיד איך האווירה או המקום.
ג'אקו סטריט ליד השוק.
רופטופ בממילא.

לא כשרות:
דה ז'בו שהמליצו פה סבבה.
סאטיה.
צ'אקרה לא הייתי אבל חברים שאוכלים כל הזמן אומרים שהיא טיל.
מחניודה או הסדנא שתיהן אסף גרניט.
מומה קריית ענבים.

בתאריך 13.7.2021 בשעה 13:56, locus כתב:

ב״המוציא״ של אבי לוי

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אנ"א מציעים באתר שלהם סיור חמשוש, יש אחד אפילו בסופש הקרוב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ברחביה אם אין בלגנים שתוכלו לזהות מרחוק כיש הרבה ניידות אז יש את החומוסיה "בין עזה לברלין" שכבר לא נמצאת בין עזה לברלין אלא קצת יותר למעלה. סושי רחביה היא סושיה בסדר - לא נפילה אבל לא משהו לספר עליו. לסושי ואסייתי מעולים וקצת יותר יקרים תיסעו לנאיה בבית נקופה.

אם אתם חובבים חומוס עם תוספות יש את "חומוס טחינה" לא רחוק מהשוק.

אגריפס הופך למדרחוב ביום חמישי בערב כשרוב המסעדות מוציאות שולחנות. תוכלו ללכת ולהתרשם.

ברחוב האגוז בשוק עצמו יש את פסטה בסטה או מולם את הפיש אנד ציפס (שניצל דג יותר מאשר פישנציפס).

בשבת עצמה כמעט כל המקומות סגורים חוץ מבמתחם התחנה הראשונה. לאחרונה הייתה שם תחלופה כך שאין  לי המלצות למקומות שיש שם כרגע.

בתיאבון.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

מעל " בין עזה לברלין", במעלה רחוב עזה, יש את "קפה יהושע" ומעט יותר למטה יש את פיצה "פלורה" המעולה.

ואם כבר אוכלים בסביבה אז ממשיכים עוד קצת למטה מ"פלורה", על רחוב עזה ומקנחים בגלידה "ג'לטו וריגטו" המצויינת.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

קיבלת המלצות טובות.

מאחר וכבר יום שישי, צאו לטייל, לכו לאורך רחוב המלך ג''ורג', לכיוון מרכז העיר (הכיוון ההפוך ממתחם התחנה), ותעלו לכיוון שוק מחנה יהודה, או מרחוב אגריפס, או ברחוב יפו (מסלול הרקל"ה).

מה לאכול שם? תסמכו על מראה עיניים וחוש הריח. וגם, איפה שיש הכי הרבה לקוחות/סועדים.

ארוחת צהרים "עממית"? ב"רחמו" או "עזורה".

• תוכן חדש...