Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

בערב יום שבת האחרון ירד אצלי ברד בקנה מידה תנ״כי. הרכב מלא בפגיעות פח קטנות במכסה המנוע ובגג (ספרתי כ-20 ומעלה אבל רובן מאוד קטנות), ללא פגיעות צבע. למען האמת, לא מפריע לי בעין יותר מדי, אבל אני חושב להחליף רכב בקרוב וחושש שישחטו אותי במכירה או טרייד אין.

דיברתי עם הביטוח שלי והם אומרים שיש לי כיסוי ללא השתתפות עצמית במוסך מורשה. זה כן יירשם כאירוע ביטוחי, אבל לא אמור להשפיע על הפרמיה כי יהיה רשום שמדובר בנזקי טבע.

אשמח להתייעצות לגבי מספר שאלות:

1. האם יש פה איזה קאץ׳ עם הביטוח או שזה באמת חינם אין דאגות?

2. מה לדעתכם ייראה יותר בחומרה ע״י קונה / טרייד אין פוטנציאלי - שהרכב יהיה כמו שהוא, או שתהיה היסטוריה של תיקוני פח ואז יתחילו לחשוד שאני מסתיר משהו?

3. אשמח להמלצות למוסך הסדר של הראל. באזור כרמיאל אלה האפשרויות שלי: מוסך האומנים, נ.ב. פרנסואה, מוסך סלאח אמון. אם יש המלצות טובות במקום אחר בצפון אשקול להתרחק.

תודה רבה!

פורסם (נערך)

תמונה תעזור להבין את מידת הנזק וכמה זה נראה נורא/עשוי לפגוע במכירה. זה גם תלוי איזה רכב מדובר, בן כמה הוא וכו'.. למשל ראיתי מישהו אתמול עם קיה פיקנטו שחורה שנתון 13 שמחפש סדנת PDR לטפל במעיכות קלות יחסית שיש לו. אם איך שהאוטו ממילא נראה לא הייתי משקיע שבריר של זמן/כסף לטפל בזה במקרה שלו אבל כל אחד והשיקולים שלו. במקרה שלי, רכב בן 45 יום זה על גדר החובה לתקן בPDR כמובן.

פתחתי שרשור דומה בעקבות נזקי הברד בפורום דיטיילינג עם תמונות וסרטונים של הנזק במקרה שלי - יש ברחוב שלי כאלו במצב גרוע פי 10, חלקם עם נזק על גבול הלא בר תיקון.. נראה שבעיקר רכבי יונדאי/קיה חטפו את הנזקים הקשים יותר מישומה, עם בורות של ממש בפח בהשוואה לרכבים אחרים.

כרגע קיבלתי הצעות משני סדנאות שעומדות על אותו סדר גודל מחיר (10K). כמובן שהפעלת ביטוח במקרה כזה הפכה לכדאית יותר מאשר תיקון עצמאי.

סלאח אמון - אני חושב שטל מPDR ישראל עובד עם המוסך הזה, שווה להרים לו טלפון כי עליו קיבלתי כמה המלצות.

סדנא נוספת שקיבלתי ממנה רושם טוב אחרי ביקור אתמול - דיטיילינג גרופ בחרמש 9 בכרמיאל. בחור בשם ולדי, ראיתי קצת עבודות תוך כדי ביצוע/אחרי ביצוע ונראה שעושים עבודה מאוד טובה.

בכללי - העדפתי לחפש מקום שמתמחה בתחום ולא מוסך כללי שעוסק בPDR על הדרך/דרך קבלן משנה עם הסדר ביטוח.

אגב, גם במקרה שלי בביטוח 9 נאמר שלא תיהיה עליה של הפרמיה אצלהם במועד החידוש, לא יכולים להתחייב מה יגידו בחברות ביטוח אחרות כי בגדול כן תיהיה רשומה תביעה וזה לא משנה אם אתקן במוסך הסדר או לא. במקרה שלהם הם גם אמרו שהם מאשרים אך ורק תיקוני PDR ברכב שלי.

עריכה אחרונה על ידי dalet11

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

תודה על התשובה המפורטת. האמת יצאתי עכשיו לצלם שוב את הרכב ואני תוהה אם זה שווה את המאמץ עכשיו, גם אם זה ״חינם״ (לא כולל הזמן האישי שלי, פספוס עבודה וכו׳). כנראה שפיג׳ו השקיעו באיכות הפח.

הרכב בן 3.5 שנים אז אין סנטימנטים של רכב חדש שצריך להיראות חדש. הדבר היחיד שאני מוטרד ממנו זה רוכשים חמדנים שינסו לנצל את זה לשחוט במחיר. אני אבדוק עם הביטוח והמוסכים לגבי PDR.

20241105_145214.jpg

20241105_145309.jpg

20241105_145320.jpg

20241105_145151.jpg

20241105_145345.jpg

פורסם

צלם את הרכב מכל הכיוונים, רצוי במינימום ברק. שמור את הצילומים כדי להראות לקונה הפוטנציאלי באיזה נזק מדובר.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

צלם את הרכב מכל הכיוונים, רצוי במינימום ברק. שמור את הצילומים כדי להראות לקונה הפוטנציאלי באיזה נזק מדובר.

האמת שבלי עיוות של השתקפויות ממש קשה לראות משהו, בגלל זה צילמתי ככה...

פורסם (נערך)

אפשר לתקן את זה בעזרת PDR, יש בארץ מומחים לזה, אפשר להפעיל ביטוח ואפשר גם בפרטי ...לא רואים כלום אחרי זה ולא צריך להפעיל ביטוח לירידת ערך.

גם אתם לא תדעו שהרכב עבר נזקי ברד.

מנסיון שלי 2 רכבים שלי עברו תיקון ללא הפעלת ביטוח ועד היום לא רואים כלום!

עריכה אחרונה על ידי bigmik

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...