Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, 

יש לנו כלב בבית עם נשירה לא קטנה, ורציתי לדעת איך אתם מתמודדים עם נשירת שיער של בעל החיים שלכם, למי שיש. 

חשבתי לקנות שואב אבק של דייסון, אבל לא בטוח אם זה מספיק. 

Mazda 3 2.0L, 2016 

פורסם

טוב,  אז מנסיון מצטבר של כלבים שעירים (סמוייד ,האסקי סיביריות ואלסקן מלמוט) רק הברשה תכופה של הפרווה.

ובאופן יומי, בתקופת הנשירה. יעזרו להפחית את כמות השערות המעופפות בבית. וכן שואב חזק כמו הדייסון.

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

יש את הכפפה הזאת שעוזרת להבריש.

שואב אבק רובוטי שמשוטט בעיקר בסלון פעם בכמה ימים.

התכוונתי לכפפה הזאת

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

התמודדות עם נשירת פרווה מגיעה בשני מישורים.

שאלת על דייסון, כלומר החלק של אחרי הנשירה, יש גם את החלק של צמצום הנשירה.

אז לגבי ה"אחרי":

1. לוותר על שטיחים. אני עם 3 בעלים חיים בבית כבר מעל 20 שנה, ופשוט ויתרתי על שטיחים. בחורף של מישור החוף זה ממילא מיותר לי. ומי שגר באיזורים קרים יותר, לשקול פרקט.

2. לחפש בדי ריפוד שקלים לשאיבה. לבחור ספות, כסאות ווילונות עם בד שנוח יותר לתחזוקה. איך בוחרים? קשה לי להסביר במילים, זה הגיע מנסיון.

3. ואם בכל זאת יש בית מרופד, אין ברירה אלא לרכוש שואב חזק. לא חייבים דייסון, הם יקרים מאוד ובעבר אומנם היו היחידים בשוק, אבל היום יש להם מתחרים לא רעים, לעשות סקר שוק.

לגבי מניעה:

1. כמו שהזכירו פה, הברשות הברשות הברשות. לא משנה אם לכלב יש פרווה ארוכה או קצרה. לקנות מברשת או מסרק בהתאם לסוג הפרווה ולהבריש באופן שגרתי לפחות 3 פעמים בשבוע. אם הכלב לא התנסה מעולם בהברשה, להכיר לו את המברשת והתחושה בהדרגה, עם חיזוקים. שיהפוך לחוויה חיובית, לא קרב.

2. יש כל מיני תוספים שאנשים טוענים שעזרו, כגון שמן דגים. אני לא ניסיתי.

3. מעבר לתזונה טבעית. שוב, גם לא ניסיתי, אבל נתקלתי ברבים שטוענים שזה צמצם את הנשירה ללא מורגשת. הבעיה, יקר. בערך כפול מעלות המזון היבש הכי יקר. אז אם זה כלב קטן, לא נורא, בכלב גדול זה הבדל משמעותי.

• רעיון טוב! 4
פורסם (נערך)

עם הזן המתאים (נניח כלב זאב עם הפרווה הכפולה) שום דבר לא יעזור. פשוט לוותר.

אצלנו יש חתולה, וריאנט של פרסית, ואלמלא טקס ההברשה הכמעט יומיומי - לא היינו רואים את השטיח. יש גם דייסון חזק, כל שואב אבק חובט יעזור כאן. למזלי החתולה בגודל של חתולה, אילו הייתה בגודל של כלב... אין. הצילו.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ובאותו עניין - עושים עם שערות של פיטבול שהן קצרות אבל קשיחות כמו קוצים קטנים?

בפעמים הראשונות שלקחתי אותו באוטו בלי לכסות את המושב, הריפוד התמלא שיער

שאפילו שואב חזק לא הצליח למשוך מתוך הבד.

רולר דביק עזר חלקית, ואת השאר שלפתי באצבעות ועם פינצטה,

ועדיין אפשר למצוא 'קוצים' כאלה בתוך הריפוד.

עכשיו הוא אצלנו בבית לשבוע-שבועיים, ולמרות שהוא לא עולה על הריהוט, השערות 'מטיילות'

וממש לא בא לי לעבור על כל הבית עם פינצטה...

פורסם
לפני 53 דקות, BoazB11 כתב:

שערות של פיטבול שהן קצרות אבל קשיחות כמו קוצים קטנים

הן מאוד קוצניות, אפילו הצליחו פעמיים להתקע לי בעור הקשה של כף הרגל ולתפקד על תקן קוץ עד ששלפתי.

הפתרון הוא דומה למה שהצעתי למלא, לבחור בדי ריפוד מסוג שפחות מאפשר להן להתחפר. לצערי כאמור, זה מגיע מנסיון אחרי 4 כלבים עם פרווה קצרה. הספה הנוכחית שלי ממש נהדרת בקטע הזה, השואב מוציא כמעט הכל בקלות.,

באוטו, רק כיסוי, זה אחד הריפודים שבהן השערות האלה הכי נתקעות.

מעבר לזה, להבין שזה חלק מהחיים. כלב בבית = פרווה בבית. הבית שלי נקי ל-10 דקות אחרי שסיימו לנקות אותו. השמחה שהם מביאים איתם שווה את זה מבחינתי.

image.thumb.png.37f9e90fa8b9168a2f4c0c3aeec8e656.png

• אהבתי 5
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לאור ניסיון עם כלבים שעירים (והנוכחי הנושר מביניהם) -

1.  ככל שתטפל יותר בשיער ככה ינשור פחות בבית.  אז לסרק כל יום או הרבה ככל שניתן.

2.  שואבי אבק -

- יש לי דייסון נגרר (DC52), להבנתי דייסון מייצרים היום רק נטענים, אבל אפשר יד שניה (כמו שלי) אם תמצא.  אחלה שואב.  לדעתי גם כל שואב חבית יעשה עבודה טובה ואם יש לו שקית - יהיה יותר נוח לפינוי השערות מהדייסון.

- רובוט.  יש לי רומבה 980 ישנה.  שואבת שערות בצורה מדהימה.  הן עדין מיוצרות אבל אפשר גם יד שניה (כמו שלי....).  לא פחות מה 980 כי בדגמים הנמוכים יותר אין שני גלילי איסוף וזה משפיע. החסרון - מיכל לא גדול כך שייתכן ותצטרך לנקות הדירה בחלקים.   רובוטים מודרניים עם עמדות איסוף מסוגלים להתגבר גם על זה (אם המיכל מתמלא הם יחזרו לעמדה, יפרקו את הלכלוך ויחזרו להמשיך בשאיבה), אבל אין לי ניסיון איתם בפועל להשוות מול ה 980 הישן והטוב.

• אהבתי 1
פורסם

מחזק לנושא הרומבה.

המכשיר שלי כבר וותיק (2012 , עבר ריענון סוללה ומברשות בחסות אמזון) ) ועדיין שואב מצויין את השערות שנושרות מהכלבות.  אכן צריך לרוקן את מיכל האיסוף כל כמה ימים אבל הרצפה נקייה יחסית , כח המכשיר מתוכנת להסתובב פעם ביום .

מעבר לזה פעם בשבוע -10 ימים שואב חבית של קרשר משלים את המשימות בעיקר בכל המקומות שהרובוט לא יכול להגיע.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

לברדורית מעורבת,משירה כמו 10 כלבים ביחד

דבר ראשון - קנה מסרק פשוט במקסטוק ב5שקל,תבריש לפחות 3 פעמים בשבוע,חשוב להתמיד

דבר שני - שואב חזק,לאמא שלי יש את הדייסון V11 אבסולוט (נראה לי שהוא מתויג לחיות),גם נותן עבודה,אבל יקר יחסית,די בטוח שהמקבילים הסינים גם טובים באותה מידה (או יותר)

דבר שלישי - תספורת כל עונה\ארבעה חודשים,את של אמא שלי אני לוקח לתספורת אצל אחת תותחית (אחרי שאכלתי מרורים מכל מיני "ספריות") שבאמת עושה לה אבו גרעה\גלאח רציני.

לאחרי התספורת הנשירה די אפסית במשך חודש וחצי בערך,ואז זה מתגבר,אז חוזרים להבריש כמו שכתבתי,לשאוב שואבים כשצריך \ אלא אם כן שוטפים את הבית פעם בשבוע,אז אחד "מייתר" את השני

בהצלחה,הרבה עבודה אבל כלב זה פרויקט :)

עריכה אחרונה על ידי ezuf
  • אהבתי 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
בתאריך 28.9.2024 בשעה 09:05, BoazB11 כתב:

ובאותו עניין - עושים עם שערות של פיטבול שהן קצרות אבל קשיחות כמו קוצים קטנים?

אכן, בניגוד למה שחושבים, שערות קצרות זו בעיה קשה יותר מפרווה ארוכה וסמיכה...

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...