Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי טויוטה אוריס היברידית 2015 עם 190 אלף קילומטרז' והלך לו הסוללה ההיברידית (לפי בדיקת מוסך).

אותו מוסך שבדק מציע להחליף ב7,000 שקל כולל עבודה, אבל לסוללה שהוא מספק יהיה רק חודשיים אחריות, שזה די מדאיג אותי.

בדקתי במוסך רשמי של טויוטה והם אומרים שזה יעלה באזור ה15,000 שקל כולל עבודה עם אחריות לשנה, שזה גם לא נשמע הכי טוב.

מה כדאי לעשות? אולי כבר עדיף להחליף רכב?

פורסם

יש לך 3 אופציות או לקנות בטויוטה ואז זה 15000 או להחליף בטויוטה באילת ואז זה בלי מע'מ ואז זה פער משמעותי

או לשפץ את הסוללה יש לך כל מיני חברות יש אחד בבית שמש שנקרא מומחה גדול ב5000 נראה לי קוראים לו הכל לרכב

או למצוא מפירוק מרכב שלא השתמש עם הסוללה הרבה שזה לכאורה הכי מומלץ

פורסם (נערך)

לגבי הסוללה ב7000 כנראה מדובר בסוללה מפרוק אם כן אתה צריך לראות אם הוא יודע מאיזה רכב פורק כמה קילומטר נסע וכמה זמן היה מותקן לפעמים אפשר להשיג דברים טובים מרכבים שעברו תאונה 

בכל מקרה של סוללה משפוץ/פרוק אחריות סוללה לא תוכל לחדש בחברה שזה דבר משמעותי במכירה 

עריכה אחרונה על ידי יהודה יהודה
פורסם
לפני 16 שעות, BobbidyBob כתב:

בדקתי במוסך רשמי של טויוטה והם אומרים שזה יעלה באזור ה15,000 שקל כולל עבודה עם אחריות לשנה, שזה גם לא נשמע הכי טוב.

אם מדובר על סוללה מקורית חדשה, אני לא רואה בזה בעיה.

לפני 10 שעות, ברנד כתב:

יש לך 3 אופציות או לקנות בטויוטה ואז זה 15000 או להחליף בטויוטה באילת ואז זה בלי מע'מ ואז זה פער משמעותי

או לשפץ את הסוללה יש לך כל מיני חברות יש אחד בבית שמש שנקרא מומחה גדול ב5000 נראה לי קוראים לו הכל לרכב

או למצוא מפירוק מרכב שלא השתמש עם הסוללה הרבה שזה לכאורה הכי מומלץ

או להביא לארץ בייבוא אישי.

פורסם

חבל שלא ביצעת ביטוח לסוללה בטויוטה, היית נמנע מהסיטואציה הזאת והיום היית כבר עם סוללה חדשה מטויוטה (לדעתי עבור 500 ש''ח בשנה\15 אלף ק''מ זה שווה את העניין, מה גם שקל יותר למכור רכב שיש לו אחריות לסוללה).

באשר למצבך או שתתקין סוללה חדשה בסכום הלא מבוטל שגם ככה חסכת על דלק בהנחה ואתה מחזיק בו כמה שנים, ותהנה ממנו לעוד כמה עשרות אלפי ק''מ בשקט.

או שתמכור במחיר נמוך מספיק כדי שהקונה העתידי ירצה ברכב בו הוא עצמו צריך להשקיע 15 אלף ש''ח על מנת להנות מרכב חסכוני ותקין.

פורסם
לפני 19 שעות, GaT כתב:

^^ יצא לך לבדוק על עלויות של ייבוא אישי של סוללה? 

1450 פאונד בבריטניה, ללא משלוח.

1660 דולר מיפן, ללא למשלוח.

5000 ש"ח מעסק אחר ביפן, ללא משלוח.

משקל: 38 ק"ג.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...