Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקהילה הגרמנית בזכרון מייצר יופי של כריות. זה לא זול אבל עדיין לא יצא לי לשמוע על מישהו שהתחרט.

הם גם מציעים שירות  (כביסה, ניקוי נוצות, השלמה למשקל המקורי במידה ויש צורך) כך שאפשר לחדש את הכרית לגמרי ברבע-שליש מחיר כל כמה שנים. היא נתפרת מראש בצורה שיהיה אפשר לחדש אותה.

כמובן שיש שילובים של יחס נוצות\פלומה והכל בסופו של דבר מתבטא במחיר.

מאוד ממליץ להגיע לביקור בחנות המפעל. שלח הודעה אם תצטרך הנחת עובד :)

https://www.be-textile.co.il/כריות-שינה/?doing_wp_cron=1726237133.8312311172485351562500

• אהבתי 2

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם (נערך)

אם "ויתרת" כבר על הכרית (ז"א התייאשת ממנה סופית אך עדיין לא נזרקה לפח ואין לך בעייה לנסות משהו) - הייתי מנסה להעביר אותה במייבש כביסה 15-30 דקות, לא יותר.

כרית שפעם נרטבה (מאוד) אצלנו עברה את הטיפול הזה אצלנו וקיבלה מעט חיים חדשים.

גם אני חיפשתי בזמנו כרית נוצות אמיתית, והיה עסק אחד שמכר כזו ברח' קינג ג'ורג' בת"א (אאל"ט של פריד. רצה סכום של כ-140-150 שקלים ונרכשה בפחות מחצי העלות).

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

לי יש ורדינון משהן כמו קינג פרימיום בלה בלה. מילוי פתיתים סיננטיים מעולה. כשהיא שוקעת אני מערבל אותה כמו כרית נוצות.

יש כרית מומלצת לילדים?

פורסם

לילדים צריך סינטטי. לא פוך.

המלצות? הכתובת היא, כפי שנאמר, איקאה. יש להם מבחר כריות בדרגות קושי שונות, כל אחד יכול לבחור מה שנוח לו. אני אישית אוהב כריות "פיתה", הילדים שלי לעומת זאת אוהבים כריות קשות ונפוחות.

חזיר דיזל

פורסם

פות"ש

אל. תסתכל. אפילו. לכיוון שלי.

:LOL:

כאבי צוואר לא בהכרח מגיעים מהכרית, ולא בהכרח החלפת כרית תפתור אותם. 

כשאני לא מתאמן תקופה, הצוואר שלי מציק לי. 

זה יותר קשור לתנוחת ישיבה ועמידה, במקרה שלי. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעה, ברווז כתב:

כאבי צוואר לא בהכרח מגיעים מהכרית, ולא בהכרח החלפת כרית תפתור אותם. 

שכחת את הסלולרים, שמאלצים אותך ברוב המקרים להטות אליו את הראש למטה (ולא להרים את הנייד).

אבל זה כבר דיון אחר.

• רעיון טוב! 1

alfa 156 2.5.

פורסם

לא שכחתי. 

ואתה אל תשכח, שאלו שלא משתמשים בסלולרי אלא בחלופות אחרות, סובלים מכאבים, אה, אחרים מזה תמול-שלשום. :LOL:

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 12.9.2024 בשעה 09:32, GTאי כתב:

..הצוואר כואב.  גם ככה יש לי מעט שעות שינה בלילה :)..

...חייב להודות שאני לא נגד רפואה משלימה... 

....בגלל חוסר זמן אני נוטה ללכת רק כשהמצב ממש פוגע באיכות החיים.

המצב מתקרב לאט בלי שתשים לב.

אחרי 16 שנים נוצרים שינויים בגוף,  כרית שהתאימה אז, לא בהכרח תתאים היום.

יותר מזה, כרית נוחה לשכיבה על הגב לא תתן תמיכה מלאה לצוואר בשכיבה על הצד.

כריות "טבעיות" יקרות בד"כ,  לא תמיד היקר יותר = טוב יותר.

בריאות

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
בתאריך 13.9.2024 בשעה 17:25, Muzic4Ever כתב:

הקהילה הגרמנית בזכרון מייצר יופי של כריות. זה לא זול אבל עדיין לא יצא לי לשמוע על מישהו שהתחרט.

הם גם מציעים שירות  (כביסה, ניקוי נוצות, השלמה למשקל המקורי במידה ויש צורך) כך שאפשר לחדש את הכרית לגמרי ברבע-שליש מחיר כל כמה שנים. היא נתפרת מראש בצורה שיהיה אפשר לחדש אותה.

כמובן שיש שילובים של יחס נוצות\פלומה והכל בסופו של דבר מתבטא במחיר.

מאוד ממליץ להגיע לביקור בחנות המפעל. שלח הודעה אם תצטרך הנחת עובד :)

https://www.be-textile.co.il/כריות-שינה/?doing_wp_cron=1726237133.8312311172485351562500

וואו איזה מחירים. כמה דגמים. 

איך יודעים בכלל איך לבחור? 

אם אני ישן על הגב ועל הצד מה מומלץ?

פורסם

זו באמת שאלה. בשביל לקבל תשובה מומלץ להגיע להתיעץ במקום.

אמנם הנציגים בחנות אינם רופאים אבל גם לא אנשי מכירות. הם נמצאים שם המון שנים ונתקלו בהרבה מקרים כך שאני מניח שידעו לשאול את השאלות הנכונות בשביל להכווין אותך קרוב לדגם שיתאים עבורך.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

לי יש שתי כריות - אחת תפוחה ונוקשה, האחרת דקה מאוד. כל פעם מחפש את ההרכב והזוית הנוחה לֶנוחה הרגעית שלי.

חוץ מזה, מישהו ראה פעם סרטי time lapse של אנשים (וזוגות) ישנים? מעניין לראות את שינויי התנוחה במהלך הלילה. ממש לא נשארים בתנוחה קבועה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל אחד בוודאות לא ישן באותה התנוחה ומתהפך בליליה מספר רב של פעמים, יותר ממה שנדמה לנו.

אחת הבעיות עם כאלה שלא יכולים להתהפך מסיבות רפואות היא היווצרותם של פצעי לחץ במקומות בהם יש מגע מתמיד בין הגוף למזרון.

לכן במקרים כאלה דואגים למזרון מתנפח חשמלית בצורה מיוחדת כך שלא יהיה מגע של נקודה אחת של הגוף עם המזרן באופן קבוע.

אני חוזר על ההמלצה לפות"ש ללכת לייעוץ, אם יש בעיה היא כמעט בטוח לא תלויה בכרית.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...