Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

לאחרונה שוקל בכובד ראש למכור את הגימני 15 שלי, כיוון שלא מספיק לטייל (סטודנט) וחושב שכנראה עדיף לעבור לרכב בטיחותי ומעט זריז יותר.

בנוסף מוצא את עצמי נוסע לא מעט בין עירוני (לא חשבתי שיקרה יותר מדי) על בסיס של פעמיים בחודש, והנסיעות הללו עם הגימני מאתגרות במעט.

מחפש ברכב:

1. תקציב של עד 65K ללא חריגה, 2017 ומעלה, ועם רקורד אמינות טוב יחסית (טראומה מה208GTI שהייתה לי).

2. אוטומטי בלבד, עם נסיעה בינעירונית נעימה יחסית (ברור לי שכל רכב שאכנס אליו לימוזינה לעומת הגימני).

3. ספורטיבי- על הצד של הקליל והזריז ולא החזק (שיהיה כיף לעוף בין פניות ומחלפים, לא מעניין 0-100).

4. עלויות אחזקה וביטוח סבירות.

5. בטיחותי עד כמה שניתן, אבזור אקטיבי לא קריטי כ"כ.

6. בגא'ז סביר, שיספיק לקניות ועוד כמה שטויות.

מה שחשבתי עליו בינתיים:

1. סוזוקי סוויפט 2017:  אני רואה שנמכרים בין 50K עד כ70K. על פניו יחסית חלשה, אבל מאוד קלילה ועם בקרת שיוט, מתכון טוב לקצת פאן?

מישהו במקרה מכיר את העלויות אחזקה שלה ורמת האמינות ויודע לפרט?

2. מאזדה 2- הדגם שלאחר 2015: גם כן בטווחים של הסוויפט, אם כי מעט מבוקשת יותר. על פניו מנוע חזק יותר, אבל מרגישה לי קטנה יותר מהסוויפט. בנוסף גם כן מתקון שנראה נחמד בפאן, עלויות אחזקה במקרה מישהו?

3. מאזדה 3 האצב'ק דור 3: על פניו הדגם המפתיע כאן, אבל אני רואה פעם אחר פעם שנסחרת במחירים חופפים לתקציב. על פניו החבילה המפתיעה וידועה כחבילה טובה. מה שמפחיד אותי ברכב הנ"ל הוא עלויות האחזקה והביטוחים הנלווים הנוספים שהרכב יעלה.

אשמח לכל דעה וחוות דעת נוספת,

תודה, אראל.

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם

אין קשר בין הכותרת לתוכן.

אתה רוצה רכב עם התנהגית טובה? ביצועים טובים? או סתם סופר מיני?

פורסם

אני חושב שמזדה 2 יכולה להיענות על הדרישות שלך, גם מבחינת ביצועים היא לא רעה, אמינה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי אלי,

בראש התנהגות טובה, אוטומטית ומחיר אחזקה סביר. למעט הדברים הללו השאר דיי בונוסים.

תודה על התגובה יוליאן,

מסכים, מפחד מעט מעלויות הביטוח של מאזדה בארצנו.

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

פורסם

אתה יכול לעשות סימולציה.

פשוט הסוויפט פחות זריזה אם כי אמינה.

ישנם רכבי טורבו כמו הגרמניות אבל שם הגיר פחות אמין, אך הביצועים טובים מאוד.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובה יוליאן,

אכן פוזל גם לגרמניות כגון VW פולו ו / או בעיקר הגולף.

החשש העיקרי שלי הוא מהגיר במחירים שאני יכול להרשות לעצמי. מכיר שיש ברכבים הללו גם קלאצ׳ים שנשחקים ועלותם סביב ה5,000 ש״ח להחלפה ומוח גיר שלעיתים מחזיר את נשמתו לאלוהי הואגיות ואני לא יודע מה מחירו (אשמח אם מישהו יכול לשפוך מעט אור על הנושא).

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

פורסם

החלפת מצמדים ב 3 אלף, שיפוץ מח גיר ב 4 אלף וחדש באזור ה 7-8 אלף.

פורסם

אם ככה, בהחלט אבדוק על הפולו או הגולף. המחירים שלהם של 2016 נסחרים נמוך מן המחירים של הסוויפט והמאזדה 2, מה שמשאיר עודף לתקלות הצפויות.

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

פורסם

זה לא המנוע הבעייתי שיש באסטרה?

פורסם

מכיר את הסוניק דיי טוב, עשיתי עליה בזמנו נסיעת מבחן והאמת שלא מאוד התלהבתי (בסוף נקנתה המיטו ששירתה אותי נאמנה 4 שנים).

משהו בהתנהגות שלה ובעיקר בגיר לא הסתדר לי, אם כי רכב מאוד מאובזר ומפנק לזמנו.

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

פורסם
לפני 46 דקות, yulianx כתב:

זה לא המנוע הבעייתי שיש באסטרה?

ובקרוז,

בהכללה גסה(אבל עם הרבה ביסוס..) רכבים שמזדקנים ממש לא בכבוד,הייתי נמנע.

פורסם (נערך)

היי חברים,

אחרי הרעיונות שעלו פה, לקחתי קצת זמן לתת למוח וללב לנוח (יש זמנים שצריך לעשות את הקנייה מהראש ולא מהלב- אהמממ 208GTI).

את הפולו פסלתי, פשוט מכיוון שהיא קטנה, והמחיר סחירות שלה כבר מאוד מאוד קרוב לגולף.

הסוויפט נפסלה כיוון שקטנה מדי בעיניי, והשילוב של המנוע החלש עם הגיר הרציף לא יורד לי בגרון (למרות המשקל).

המאזדה 2, קטנה ומבחינת VFM בעיניי יקרה מדי, כנראה עניין של היצע-ביקוש של מאזדה בארצנו.

חשבתי מאוד מאוד ללכת לכיוון של הגולף טרנדליין (או קומפורטליין אם בטעות אצליח למצוא) 2016 ומעלה, שאני רואה שנסחרות סביב ה55 אלף ש"ח לפני מיקוח.

השיקול שבראש אצלי הוא ההאצב'ק הלא חלשה, האיכותית והפרקטית, והפוטנציאל להוציא כמה חיוכים במחלף הקרוב.

החשש של הוא פחות מהמצמדים (אחרי קצת בדיקה סביב ה3K החלפה) והמשאבה (סביב ה2.5K להבנתי), אלא יותר המכטרוניק שעדיין לא הצלחתי להבחין עד כמה התקלה שכיחה בגולף באמת- בעיקר בדגמים של 2016 ומעלה, כיוון שהוצאה פתאומית של כ8K בהחלט עלולה להוות עבורי בעיה.

אשמח מאוד אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על נושא המכטרוניק בגולף מהשנים האחרונות.

בנוסף, כמובן שאשמח מאוד לרעיונות נוספים במקרה בקטגוריית המשפחתיות הקומפקטיות שלדעתכם עלול לענות על הצרכים שלי.

תודה רבה,

אראל.

עריכה אחרונה על ידי Erel

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

פורסם

עם מכטרוניק צריך מזל. אבל אם בשנים שאתה מחפש עוד לא הוחלף, הסיכוי שזה יהיה במשמרת שלך גדל.

• מעניין 1

פורסם
לפני 21 שעות, Erel כתב:

בנוסף, כמובן שאשמח מאוד לרעיונות נוספים במקרה בקטגוריית המשפחתיות הקומפקטיות שלדעתכם עלול לענות על הצרכים שלי.

V40 - משנת 2016 עם מנוע 2.0 של וולוו, לא הכי מהנה לנהיגה אבל חבילה משתלמת, מנוע טורבו, גיר פלנטרי, מושבים נוחים, ביטוח זול.

ג'ולייטה - כפול מצמדים כמו בגולף, אבל נסחרת במחירים הרבה יותר נמוכים.

הונדה סיוויק - חלופה סבירה (וקצת מבאסת) למי שמתקשה למצוא את עצמו בשוק ההזוי של המאזדות (2/3).

VW Golf GTI 2006 Manual

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...