Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי הייתי שמח לדעת איך אתם מסתדרים עם אנדרואיד אוטו?

ממש אהבתי את הרעיון אבל הביצוע בפועל ממש נורא.

אי אפשר להקליד בוייז מהרגע שהטלפון מחובר והחיפוש הקולי פשוט לא עובד פעם הייתי פשוט נותן לנוסע להקליד או מקליד בעצירה/החלפת יעדים וכו... אבל כרגע זה מאלץ אותי לנתק את הטלפון להקליד כתובת ואז לחבר חזרה מה שממש מעצבן ומיותר.

ואי אפשר להשתמש באפליקציית המוזיקה שאני רוצה, אני משתמש בYmusic כי יוטיוב מיוזיק וספוטיפי זה לדעתי פח אשפה.

האם יש איזה דרך להסיר את ההגבלות האלו על אנדרואיד אוטו ולהפוך אותו לאשכרה שמיש?

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • רעיון טוב! 1
פורסם

משהו אצלך לא עובד תקין. אני עם אנדרואיד אוטו - אתה יכול להקליד בוייז, החיפוש קולי עובד טוב ומאוד השתפר בחודשים האחרונים בעברית.

מבחינת אפליקציות - יש אפליקציות שמאושרות לאנדרואיד אוטו, אני משער שזה תלוי במפתח ובגוגל כמובן...

הבעיה הגדולה היחידה מבחינתי היא שבאנשי קשר אין מקלדת בעברית וכך אי אפשר להגיע לאנשי קשר בעברית כמו שצריך.

פורסם

אתה לא יכול להקליד כשאתה בנסיעה. אם אתה עוצר, אפילו אם נשאר ב-D ולא מעביר ל-P אתה יכול לכתוב מה שבא לך.

מקווה שלא ימצאו דרך לבטל את זה.

• מעניין 1
פורסם (נערך)

זה ספציפית תלוי ברכב. אצל אבא שלי לדוגמה היה צריך להוציא לניוטרל ולמשוך אמברקס כדי שיהיה אפשר להקליד. אצלי מספיק שהרכב במהירות 0. מניח שהרכב פשוט משדר לאנדרואיד אוטו אם הוא במצב בטוח להקלדה או לא, ומי שקובע את זה הוא יצרן הרכב.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel
  • אהבתי 1

"ai motoare capul doare"

פורסם

זה "פיצ'ר" מכוון, הרעיון היה למנוע הקלדה תו"כ נהיגה. אז לא חושב שתמצא דרך לבטל את זה דרך האפליקציה עצמה. בגדול אתה צודק, זה מעפן. אני משתמש באנדראויד אוטו בנסיעות ארוכות, אבל בנסיעות שמצריכות הכנסת נקודה כל כמה זמן יותר נוח וייז ישירות מהטלפון.

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

אתה לא יכול להקליד כשאתה בנסיעה. אם אתה עוצר, אפילו אם נשאר ב-D ולא מעביר ל-P אתה יכול לכתוב מה שבא לך.

מקווה שלא ימצאו דרך לבטל את זה.

בקונה חייב להעביר לP. מסכים מאוד עם פותח השרשור, הרעיון טוב הביצוע גרוע. זה רק גורם להתעסק עוד יותר עם הפלאפון ולסכן.

גם החוסר במקלדת עברית מאוד בעייתי, בעיקר בחיפוש אנשי קשר לשיחות.

משפיעה לי גם על אפליקציות אחרות כמו של האזנה לפודקסים וכדו' שממש מצומצמות בAA.

לגבי אפליקציות מוזיקה נוספות - תצאפשר DEVELOPER MODE בAA. זה נותן אפשרות להוסיף עוד קצת אפליקציות. תחפש בגוגל איך.

פורסם

יצא לי לבדוק בסופ"ש את האנדרואיד אוטו אצלי בפורד פוקוס 21 - אין בעיה להקליד בוייז בזמן נסיעה.

גרסת אנדרואיד אוטו 12.3.642624

כך שכנראה המגבלות נמצאות היכן שהוא בקשר בין הגדרות הרכב לאנדרואיד אוטו...

• תוכן חדש...