Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

אשמח לעצה טובה מאנשי מיזוג האויר כאן בפורום, או כל אחד אחר שנתקל בתופעה.

מזגן טורנדו... בן כ12 שנים.

כאשר אני מפעיל אותו... הוא מראה כאילו הכל בסדר... אולם לא יוצא אויר מהיחידה שבחדר, לאחר כדקה המזגן כבה... ומנורה של שעון מתחילה להבהב... ברגע זה המזגן לא מגיב יותר לשלט או לכלום.

הוצאתי מהחשמל ל10 דקות והחזרתי, לא עזר.

החלפתי את 2 הקבלים שביחידה החיצונית... לא עזר.

רעיונות למישהוא?

מנסה להעלות סרטון אך הוא גדול מדי... אנסה להקטין את הקובץ.

תודה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי michaelbe6
פורסם

ראיתי עכשיו שיש מדבקה עם תקלות על גבי המזגן... נראה שהתקלה הראשונה שהקפתי מדגימה את הבעיה...

"חוסר תקשורת למהירות מנוע מאייד יותר מדקה", זה באמת אחרי כדקה מפסיק לעבוד

מישהוא מבין מה זה אומר ומה אמורים לעשות?

Screenshot_20240718_194251_Gallery.jpg

פורסם

יכול להיות הקבל של המאיץ, 

תנסה בזהירות לדחוף את המאיץ שהמזגן עובד. אם הוא ממשיך להסתובב תקין זה קבל, אן הוא לא מסתובב יכול להיות מנוע מאיץ/מאיץ/משהו בכרטיס. 

המזגן מגיע ללחץ גבוה כנראה כי אין לו איך להומיא את הלחץ ביחידה הפנימית וכהגנה מכבה את עצמו. 

• אהבתי 1
פורסם

שבת שלום

קודם כל .... היום בצהריים ניסיתי את מזלי , הכנסתי לשקע הדלקתי את המזגן שוב... עובד... פשוט לא ברור🤪

דבר שני..  מה זה מאיץ?🤣

פורסם
בתאריך 19.7.2024 בשעה 22:46, michaelbe6 כתב:

קודם כל .... היום בצהריים ניסיתי את מזלי , הכנסתי לשקע הדלקתי את המזגן שוב... עובד... פשוט לא ברור🤪

זה מה שרציתי להגיד. לפעמים 10 דקות זה לא מספיק זמן. הנבלה לוקח לעצמו את הזמן שרצוי לו לעבוד. 

(שלי משנת 2002 אם אני זוכר נכון). התקלה הזו קורית לעיתים (לא מוכן לעבוד, מראה שגיאה כלשהי, ניתוק מהחשמל לא תמיד מחזיר אותו בפרק זמן סביר). הניסיון שלי- בעיקר אחרי הפסקות חשמל.

מה? למה? איך? לא ברור. כל עוד הנבלה חי אני לא מחליף אותו לחדש. כשיתפגר, זה סיפור אחר. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...