Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי 🙃

אתחיל מהתחלה - 

פולקסווגן פולו 2013, גרסת 1.2 עם 200k ק"מ

בשבוע שעבר התנעתי את הרכב בבוקר והתחלתי בנסיעה, אחרי בערך דקה של נסיעה הרכב התחיל לגמגם (במהירות איטית, בתוך העיר),

ואחרי כמה שניות נדלקו נורות EPC, בקרת החלקה, ונורת מנוע כתומה הבהבה ל-2 שניות ונכבתה.

נסעתי למוסך על 40 קמ״ש אחרי שכיביתי והתנעתי את הרכב, שם אמרו שאולי זה כוהל,

ובסוף בבדיקה ראו פלאג שרוף והחליפו לי את הפלאגים + חוטי הצתה שנקרעו בזמן החלפת הפלאגים.

נסעתי מאז  משהו כמו 90 ק״מ (כן, ביום אחד.. ככה זה כשגרים בחור) ,ויום אחרי, אותו סיפור..

התנעתי את הרכב בבוקר, נסעתי 2-3 דק׳, הפעם הספקתי לצאת מהעיר ולהגיע למעל 100 קמ״ש, וממש בכניסה לכביש המהיר התחילו לי אותם תסמינים בדיוק.

כיביתי את הרכב, התנעתי, נסעתי למוסך על 40 קמ״ש ושם הסתבר ששמו לי פלאגים לא נכונים (אני נוטה להאמין שזו טעות אנוש כי אדם אחד אמר שהזמינו פלאגים של bosh, והאדם שטיפל

ברכב לא שמע את השיחה ופשוט שם את מה שקיבל) - החליפו לי לפלאגים הנכונים (של bosh) ושחררו אותי לדרכי.. 

באותו יום כבר לא נסעתי עם הרכב, השארתי אותו בחניה.. למחרת שוב התנעתי את הרכב, נסעתי איתו, ושוב, בדיוק כמו יום לפני, נתקעתי עם אותם תסמינים..

נסעתי למוסך, החליפו לי כוהל ושלחו אותי לבדוק כמה ימים אם זה עוזר לפני שמחייבים אותי בכסף על הטיפול. נסעתי מאז משהו כמו 90 ק״מ,

וכרגע אמנם לא נדלקו נורות, אבל ההרגשה היא שהרכב עדיין מגמגם - לפעמים במהירות נמוכה על הילוך 6-7, ולפעמים במהירות גבוהה בסל״ד גבוהה.

כמה פרטים שאני לא בטוח שרלוונטים:

לפני 40k ק״מ הוחלפה מצערת,

לפני 20k ק״מ הוחלף רדיאטור בגלל נזילה (שעדיין קיימת, אבל למדתי לחיות עם זה.. ממלא מים כל יום),

לפני 70k ק״מ הוחלף מדחס מזגן, ויש רעשים לפעמים מהפתחי מזגן, כאילו מישהו מבפנים נותן אגרופים לדשבורד,

לפני 70k ק״מ הוחלפה שרשרת טיימינג,

לפני קצת יותר מ100k ק״מ הוחלפו קלאצ׳טים והגיר שופץ

לא יודע אם יש קשר בין הדברים, אבל בכל זאת זה נראה כמו משהו שחשוב לציין..

אני אובד עצות, הרכב גם ככה לא חדש ולא בא לי להיקרע בגללו ולהמשיך לנסות ולנסות פתרונות שמתייקרים בכל כניסה למוסך..

מה זה יכול להיות?

עריכה אחרונה על ידי lidorkalfa

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...