Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למצבו האמיתי. בבדיקה נכתב כי הוחלף מכסה המנוע, הערה זו ועוד זוטות אחרות הוגדרו כלא מהותיות.

שלושה שבועות אחרי הרכישה התברר כי כנפי הצד טופלו/הוחלפו/נצבעו מחדש בצורה מקצועית ומטעה, דבר זה לא קיבל כל ביטוי בדו"ח הבדיקה כולל חסרונם של מגיני רפש ומצב גריל פלסטיק קידמי.

אודה לכם באם תוכלו לומר לי אילו אמצעים עומדים לרשותי כדי לבוא חשבון עם מוכר הרכב (סוכנות מכובדת ליד שנייה) או עם מי שעשה את הבדיקה? ומה עלי לעשות כדי להתקדם בעניין זה?

תודה מראש!!

פורסם

הרכב נבדק באחד ממכוני הבדיקה בצפון, בתום לב האמנתי שהרכב תקין - הרי שילמתי כסף לבדיקה שהיתה אמורה להיות מהימנה כזו שאוכל לסמוך עליה.

הכנסתי את הרכב לטיפול במוסך (חדש עבורי כי עד עכשיו היה לי רכב מתוצרת אחרת) וביקשתי מהם חוו"ד לגבי מצב הרכב - הם הופתעו מהעובדה שאני לא יודע מהנזק שספג הרכב כי כל בעל מקצוע יכול לראות מיד שהכנפיים ברכב טופלו!!

אני מרחיק במחשבה לכך שהסוכנות שמכרה לי את הרכב עשו יד אחת עם מכון הבדיקה!! וכולם מרוויחים ואנחנו התמימים "אוכלים אותה" יש המלצות מה לעשות?

משרד התחבורה הוא הכתובת?

פורסם

לעניות דעתי, קודם כל פנה למכון והסבר להם בתקיפות את חומרת מעשיהם. בקש לקבל פיצוי בשווי ירידת הערך של הרכב, ואפילו יותר.

סביר להניח שהם יזרקו אותך מכל מהמדרגות.

אז תצטרך לחשוב כמה אתה בטוח בעצמך, ולנסות לתבוע אותם בבית המשפט.

אני לא רואה דרך אחרת....

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מקרה דומה קרה למישהי שאני מכיר שקנתה מכונית

ממגרש בנתניה והלכה לבדיקה במכון באותו עיר.

לאחר שבוע התברר לה שהאוטו פגום ושווי התיקונים

הוא כ 10K. היא פנתה למגרש ולאחר פניה של עו"ד

הוא הסכים להחזיר לה את כל כספה ולקח את האוטו בחזרה.

פורסם
לעניות דעתי, קודם כל פנה למכון והסבר להם בתקיפות את חומרת מעשיהם. בקש לקבל פיצוי בשווי ירידת הערך של הרכב, ואפילו יותר.

זה צעד ראשון הכרחי. אם תענה בשלילה, או בפיצוי לא הולם, נעבור לתכנית ב'...

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...