Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הסתכלתי לא מזמן על כמה צינורת ליד המעבה והשסתום התפשטות בקיר האש, שניהם היו עם קרח עליהם. המזגן עובד יופי אך לאחר חצי שעה של עבודה הוא יורד בתפוקת הקירור ומקרר סביר.

הרכב הוא גולף 4

מה גורם לתופעה הזאת? בטוח לא משהו תקין

אשמח לתגובות בעניין

פורסם
לפני שעה, Pavtul כתב:

היי

הסתכלתי לא מזמן על כמה צינורת ליד המעבה והשסתום התפשטות בקיר האש, שניהם היו עם קרח עליהם. המזגן עובד יופי אך לאחר חצי שעה של עבודה הוא יורד בתפוקת הקירור ומקרר סביר.

הרכב הוא גולף 4

מה גורם לתופעה הזאת? בטוח לא משהו תקין

אשמח לתגובות בעניין

היי, 

מה מצב הפילטר מזגן? מתי הוחלף לאחרונה? 

מקריאה קצרה בפורומים בחול נשמע שמדחס מזייף/סתום יכול לגרום לתופעה כחלק משלל אופציות נוספות.. 

מה שכן גם נאמר שכל עוד המזגן מקרר ועובד תקין זו לא סיבה לדאגה .. 

מאיפה אתה? אולי אוכל להפנות אותך לאיש מיזוג אוויר רכב בסביבה שלך שיציץ.

בכל אופן תחכה לעוד חוות דעת מחברי הפורום, תקבל עזרה מקצועית יותר.

פורסם
בתאריך 29.5.2024 בשעה 20:35, Mr 44 כתב:

היי, 

מה מצב הפילטר מזגן? מתי הוחלף לאחרונה? 

מקריאה קצרה בפורומים בחול נשמע שמדחס מזייף/סתום יכול לגרום לתופעה כחלק משלל אופציות נוספות.. 

מה שכן גם נאמר שכל עוד המזגן מקרר ועובד תקין זו לא סיבה לדאגה .. 

מאיפה אתה? אולי אוכל להפנות אותך לאיש מיזוג אוויר רכב בסביבה שלך שיציץ.

בכל אופן תחכה לעוד חוות דעת מחברי הפורום, תקבל עזרה מקצועית יותר.

היי איש יקר.

פילטר מזגן מחליף כל שנה בערך, בטיפול הגדול האחרון גם. שהוא היה בספטמבר 23.

טיפול קטן כל 10 אלף, שמן + אוויר. לפעמים גם פילטר מזגן, תלוי בלכלוך.

טיפול גדול כל 30. כולל פילטר סולר וגם פילטר קבינה, עושה לבד בחניה.

אולי מה כן שמתי לב שהקלאץ של המדחס קצת מרעיש, יכול להיות המיסב כבר שלו לא משהו.

אני גר באשקלון אבל נמצא גם במרכז והשפלה הרבה עם הגולף

לפני 20 שעות, ronrobin כתב:

חסר לך גז במערכת ,  אם המאייד קופא לא יזרום אויר דרכו ולא יהיה לך קרור תקין.

החליפו לי פעמיים בהיסטוריה את שסתום ההתפשטות בקיר האש שדרכו ברח גז, לפי בדיקה עם זרחן. היום הוא רק קופא.

גז לא חסר בכלל. המזגן מקפיא בחצי שעה הראשונה, פשוט לא שומר על אותה עוצמת קירור בקיפאון של החלקים.

אצלם ביום חם את המכלולים שקופאים ככה שתראו יותר טוב.

פורסם
לפני 13 דקות, Pavtul כתב:

היי איש יקר.

פילטר מזגן מחליף כל שנה בערך, בטיפול הגדול האחרון גם. שהוא היה בספטמבר 23.

טיפול קטן כל 10 אלף, שמן + אוויר. לפעמים גם פילטר מזגן, תלוי בלכלוך.

טיפול גדול כל 30. כולל פילטר סולר וגם פילטר קבינה, עושה לבד בחניה.

אולי מה כן שמתי לב שהקלאץ של המדחס קצת מרעיש, יכול להיות המיסב כבר שלו לא משהו.

אני גר באשקלון אבל נמצא גם במרכז והשפלה הרבה עם הגולף

החליפו לי פעמיים בהיסטוריה את שסתום ההתפשטות בקיר האש שדרכו ברח גז, לפי בדיקה עם זרחן. היום הוא רק קופא.

גז לא חסר בכלל. המזגן מקפיא בחצי שעה הראשונה, פשוט לא שומר על אותה עוצמת קירור בקיפאון של החלקים.

אצלם ביום חם את המכלולים שקופאים ככה שתראו יותר טוב.

אהלן ידידי, 

אני מתאר לעצמי שאני לא מחדש לך כלום אבל אני ממליץ לך לשקול לבדוק אצל ג'אנח אצלכם באשקלון (אני אשקלוני במקור) הוא האיש שלנו במשפחה בכל מה שקשור למיזוג אוויר/חשמל רכב.

צר לי שאני לא יכול לעזור לך, כרגע לא עולה לי פתרון. אך אולי אצלו תוכל לקבל אינדיקציה לבעיה בעלות של בדיקה.

שבת שלום.

נאור

פורסם
לפני 12 שעות, Mr 44 כתב:

אהלן ידידי, 

אני מתאר לעצמי שאני לא מחדש לך כלום אבל אני ממליץ לך לשקול לבדוק אצל ג'אנח אצלכם באשקלון (אני אשקלוני במקור) הוא האיש שלנו במשפחה בכל מה שקשור למיזוג אוויר/חשמל רכב.

צר לי שאני לא יכול לעזור לך, כרגע לא עולה לי פתרון. אך אולי אצלו תוכל לקבל אינדיקציה לבעיה בעלות של בדיקה.

שבת שלום.

נאור

לא אצלו, בכלל לא.

באתי אליו עם בעיה אחרת (אלטרנטור שמצריך שיפוץ כי מתנתק לשניה בעומס) והתור אצלו היה כלכך ארוך באותו רגע שבא לך רק לברוח.

פקידת הקבלה התייחסה בזלזול שבאתי אליה עם ההבחנה שלי, לפי מה שהם טוענים הם רוצים לבדוק ואז לאבחן שוב ועל זה צריך לשלם לפני כל הטררם

הסתובבתי והלכתי לציון המוכר והידוע מול רמי לוי

גנרטור של בוש שהצלחתי להציל מלהפוך למחזור.

• תוכן חדש...