Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר הרבה זמן מחפש רכב שני משפחתי.

הרכב נועד בעיקר להסיע ילדים לגנים בתי ספר (4 ילדים רזים)

ולנסעות לעבודה.

חשבתי שאולי כדאי לי דווקא רכב קטן כי רוב הנסיעות שלי הם לבד לעבודה.

נוסע כל יום מהשומרון למרכז. יש עליות וירידות  לכן רצוי רכב שלא יתפגר בעליות.

התקציב שלי 30K חשוב לי  אמינות. ורצוי צריכת דלק לא גבוה  

אשמח להמלצה האם כדאי ללכת  על רכב קטן . ואיזה רכב יכול לענות על הדרשות ?

תודה

פורסם (נערך)

קטן עבור 4 ילדים יהיה צפוף לאורך זמן , שלושה מאחור אפילו אזים, לא נוח. 

חפש משהו ברמת יונדאי i20 או דומה , פשוט, ללא טורבו . אפשרות נוספת מזדה 2 שנת 2014 אם תמצא בתקציב. 

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אפשר לבדוק מיצובישי ספייס סטאר שדי מרווחת מאחור, בעיר נוחה, מאובזרת,חסכונית ואמינה מאוד.

לרעה רוכנת בפניות ורועשת בהאצה. אבל גם תהיה יחסית חדשה לתקציב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על ההמלצות.

לפי מה שראיתי i20 רק רכב קטן בלי יתרון משמעותי בצריכת דלק בנסיעות מחוץ לעיר.(שזה רוב הנסיעה שלי)

האם סוזוקי סוייפט יכול להתאים גם ?

פורסם

אני דווקא כן הייתי קונה רכב משפחתי.
לארבעה ילדים שאומנם רזים יהיה צפוף ברכב קטן.
רכב גדול יד שניה כמעט זהה במחיר לרכב קטן, צריכת הדלק של רכב גדול כמעט זהה לזו שברכב קטן בנסיעה בין עירונית, גם נוחות הנסיעה ברכב גדול טובה משמעותית.
חפש קיה פורטה עם 6 הילוכים שתתרום לצריכת דלק פחות גבוהה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, avielda כתב:

תודה על ההמלצות.

לפי מה שראיתי i20 רק רכב קטן בלי יתרון משמעותי בצריכת דלק בנסיעות מחוץ לעיר.(שזה רוב הנסיעה שלי)

האם סוזוקי סוייפט יכול להתאים גם ?

הi20 אכן לא חסכונית בכלל. אבל נחשבת לדי אמינה.

סוויפט חסכונית יותר, החסרון העיקרי שהיא תהיה ישנה יותר לתקציב עקב שמירת ערך טובה ותא מטען קטן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא מבין איך אתה רוצה להסתדר עם 4 ילדים בסופרמיני, אלא אם הם לא מצריכים מושבי בטיחות, ולפחות אחד רשאי לשבת מלפנים. אם תנאים אלה אינם מתקיימים אתה זקוק לרכב 6-7 מושבים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 שעות, sperial כתב:

אני לא מבין איך אתה רוצה להסתדר עם 4 ילדים בסופרמיני, אלא אם הם לא מצריכים מושבי בטיחות, ולפחות אחד רשאי לשבת מלפנים. אם תנאים אלה אינם מתקיימים אתה זקוק לרכב 6-7 מושבים.

יש לי רכב 7 מקומות 

זה רכב שני

אני רק לוקח אותם בבוקר לבית ספר ולגנים נסיעה של 5 דקות .

אחד יכול לשבת מקדימה.

וממש לא אכפת לי שהיה להם קצת לא נוח 5 דקות ביום.

פורסם

לא מעניינת הנוחות. חשובה הבטיחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ידני בא בחשבון?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...