Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעתיים, Gauss כתב:

זה לא חייב להיות רשמי.

שינוי מיבנה לא עובר טסט

שלי אפשר להחזיר את הספסלים 

בתמןנה הקבוצה בפייסבוק

IMG_8389.png

טוב. לסיכום היום עבר מצויין אבל מעייף-אחרי הכול סינים זה עבודה צפופה

מחר לקחתי חופש לנחיתה רכה

האחראי הסיני רצה אותי גם מחר-על אף העבודה הלא מלוטשת-זה המחמאה הכי גדולה

• אהבתי 3
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, דובצע כתב:

יש לי קבוצה בפייסבוק לגמפי בצורה כמו שלי שהם עושים אותו אוטו בית ומשם אני רואה רעיונות. 

העניין הוא שלי לא שווה להיות אוטו בית רישמי אסור להם לחנות בכול מני מקומות

וגם יש לי פוצנציאל 9 מקומות

שתכיר לאט לאט את המקומות, אז אתה תדע איפה מותר איפה אסור, יש שלטים בדרך כלל שרשום אין לעמיד קראוונים, לרוב אם אין אז אתה יכול וגם הרכב שלך לא עובר את ה 4 טון, אז מעבר להגבלה שאסורת חניית קראוון, אתה יכול לחנות, תתחיל לשאול בקבוצות של זה.

חבל לישון באוטו בלי מזגן ועם חלון פתוח, זה לא נוח לטווח הארוך.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם
לפני 5 דקות, Liquidator כתב:

שתכיר לאט לאט את המקומות, אז אתה תדע איפה מותר איפה אסור, יש שלטים בדרך כלל שרשום אין לעמיד קראוונים, לרוב אם אין אז אתה יכול וגם הרכב שלך לא עובר את ה 4 טון, אז מעבר להגבלה שאסורת חניית קראוון, אתה יכול לחנות, תתחיל לשאול בקבוצות של זה.

חבל לישון באוטו בלי מזגן ועם חלון פתוח, זה לא נוח לטווח הארוך.

סבבה. אני לא סגור על כלום אני זורם. ברגע שתהיה בעיה אני כבר ימצא פיתרון

פורסם (נערך)

רצתי עכשיו 4 קילומטר וראיתי כמה שבוע אחד מנוון בגלל הישיבה הממושכת

לדעתי חובה לרוץ קצת כול יום אחרי העבודה בשביל הבריאות. לדעתי זה חלק בילתי ניפרד מהמיקצוע הזה

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • רעיון טוב! 5
פורסם

האם יש חובה בסיום יום עבודה להשאיר את המנוף כך שלא יבלוט מחוץ לאתר בניה? לא פעם אני עובר ליד אתר בניה וגוש הבטון הזה של משקל נגד של מנוף בולט לכיוון מדרכה/כביש.

פורסם
לפני 5 שעות, דובצע כתב:

יש לי קבוצה בפייסבוק לגמפי בצורה כמו שלי שהם עושים אותו אוטו בית ומשם אני רואה רעיונות. 

העניין הוא שלי לא שווה להיות אוטו בית רישמי אסור להם לחנות בכול מני מקומות

וגם יש לי פוצנציאל 9 מקומות

המספר הצהוב נשאר? אתה מקבל איזשהוא תג?

מה בדיוק הבעיות לחנות אותם בכל מקום?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 22 דקות, avngas כתב:

האם יש חובה בסיום יום עבודה להשאיר את המנוף כך שלא יבלוט מחוץ לאתר בניה? לא פעם אני עובר ליד אתר בניה וגוש הבטון הזה של משקל נגד של מנוף בולט לכיוון מדרכה/כביש.

עושים שיחרור לילה-ניוטרל. והרוח מסובבת אותו לאיפה ש״משתלם״ לה ככה הוא לא נופל ברוח חזקה

לפני 2 דקות, DareDevil כתב:

פקח רושם מספר רכב-רשום לו שזה מגורים. יכול להיות שמחיר הטסט שונה אבל אני לא יודע בדיוק כי לא היה לי אוטו רשום למגורים-כי זה נישמע לי לא משתלם בארץ

פורסם
לפני 3 שעות, DareDevil כתב:

המספר הצהוב זהה, השינוי הוא ברשיון רכב.

הבעיה היא שמחלקים דוחות/גוררים.

• אהבתי 1
פורסם

בוקר טוב. אחרי יומיים הפסקה-מודיעין פרוייקט של דונה מנוף פותן עד 10 טון. שנת יצור 2008 קבינה מוזנחת  מקווה ליום טוב. בנתיים סבבה. נחמדים פה ואין לחץ בכלל

IMG_8415.jpeg

עובדה מעניינת להיום-כשאני מרים משהו כבד למשל 6 טון המנוף רוכן קדימה ואם אני יוריד אותו הוא יגיע לריצפה מטר/שתיים קדימה-אז כדי להוריד באותו מקום אני יצטרך להכניס עגלה בהתאמה

• אהבתי 3
פורסם

תודה על העדכונים. אני מאוד נהנה לקרוא על התפקיד הזה שאף פעם לא הכרתי מבפנים.

לגבי המסמך האחרון שפרסמת, אני שואל את עצמי האם זה מותר, זהו לכאורה מסמך פרטי של החברה - זה כמו שאכנס לרכב שלך ואפרסם את רשיון הרכב שלך וכדו' ללא רשות, גם אם אין שם שום דבר חריג.

• אהבתי 1
פורסם

מגניב התת-פורום עגורנים שמתפתח פה...

אז כמה שאלות:

יש עגורנים עם זרוע אופקית שלרוב מכסה אתר בנייה סטנדרטי,

ויש עגורנים עם זרוע בזווית אנכית יותר, לרוב על רבי קומות.

מה ההבדל העקרוני ביניהם?

בצילום יש אתר נמוך יחסית עם לא פחות מ-3 עגורנים אנכיים (לא מכיר את המונח המקצועי, בטח יש כזה),

כשעל פניו נראה כאילו עגורן אחד אופקי היה מכסה בקלות את כל המבנה.

מה יכול להיות השיקול בלהקים 3 מנופים במקום אחד?

(צולם אמש במרינה הרצליה)

Untitl22ed.jpg

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

יש בזה כמה יתרונות 

אפשרות לעשות שלוש פעולות בו זמנית כי יש לך שלושה מנופים

הסיבה העיקרית לדעתי היא מרחק ומשקל, המנוף לא יכול להרים בקצה שלו משקלים גבוהים ואם יהיה רק מנוף אחד הוא יהיה מוגבל ברוב החלקים של האתר בנייה חוץ מהמקום שקרוב אליו

במגדלים לפעמים גם בונים את המנופים משני צידי הבניין כדי שהמפעיל יוכל לראות מה הוא עושה

ואם יהיה מנוף אחד הוא לא יראה מה קורה בצד השני 

עריכה אחרונה על ידי tan tan
פורסם
לפני כשעה, במבליק כתב:

תודה על העדכונים. אני מאוד נהנה לקרוא על התפקיד הזה שאף פעם לא הכרתי מבפנים.

לגבי המסמך האחרון שפרסמת, אני שואל את עצמי האם זה מותר, זהו לכאורה מסמך פרטי של החברה - זה כמו שאכנס לרכב שלך ואפרסם את רשיון הרכב שלך וכדו' ללא רשות, גם אם אין שם שום דבר חריג.

לא חשבתי על זה-אני יברר אם אפשר לפרסם

מבחינת בטיחות הענף אסור שיהיו סודות אבל אני יברר

לפני 58 דקות, BoazB11 כתב:

מגניב התת-פורום עגורנים שמתפתח פה...

אז כמה שאלות:

יש עגורנים עם זרוע אופקית שלרוב מכסה אתר בנייה סטנדרטי,

ויש עגורנים עם זרוע בזווית אנכית יותר, לרוב על רבי קומות.

מה ההבדל העקרוני ביניהם?

בצילום יש אתר נמוך יחסית עם לא פחות מ-3 עגורנים אנכיים (לא מכיר את המונח המקצועי, בטח יש כזה),

כשעל פניו נראה כאילו עגורן אחד אופקי היה מכסה בקלות את כל המבנה.

מה יכול להיות השיקול בלהקים 3 מנופים במקום אחד?

(צולם אמש במרינה הרצליה)

Untitl22ed.jpg

הלאפינג-זרוע מתרוממת הוא כמו פול טריילר מביא לך כול פעם חבילה ענקית וזה מתאים לרבי קומות ואפשר לשים דיי קרוב אליו עוד אחד כי בזרוע לגובה אין לו רדיוס גדול 

הרגיל-ככה קוראים לו אצלנו הוא יותר וורסטילי רץ יותר מהר גם יכול להיות בחפיפה כשהגבוה עם זרוע ארוכה והנמוך עם זרוע קצרה שלא תגיע למיגדל של הגובה -לעומת הלאפינג שאתה שם 2 אותו דבר אחד ליד השני 

זה בגדול

לפני כשעה, tan tan כתב:

יש בזה כמה יתרונות 

אפשרות לעשות שלוש פעולות בו זמנית כי יש לך שלושה מנופים

הסיבה העיקרית לדעתי היא מרחק ומשקל, המנוף לא יכול להרים בקצה שלו משקלים גבוהים ואם יהיה רק מנוף אחד הוא יהיה מוגבל ברוב החלקים של האתר בנייה חוץ מהמקום שקרוב אליו

במגדלים לפעמים גם בונים את המנופים משני צידי הבניין כדי שהמפעיל יוכל לראות מה הוא עושה

ואם יהיה מנוף אחד הוא לא יראה מה קורה בצד השני 

יפה. חוץ מהקטע של מאחורי הבניין אפשר לעבוד חובה עם אתת שנימצא שם ומכוון אותי בקשר-יש מנופים שיש מצלמה מעל הכבל שמאוד עוזרת אבל חוקית גם כשיש מצלמה חובה שיהיה אתת

• תוכן חדש...