Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, דובצע כתב:

מנוף פותן עד 10 טון.

איך אתה יודע מה העומס שתולים לך על המנוף ואם הוא קרוב את המקסימום או עובר אותו?

לפני 49 דקות, דובצע כתב:

חובה שיהיה אתת

ואם כל האתר סינים, איך מתקשרים עם אתת סיני?

עריכה אחרונה על ידי Fazer
  • תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 2 דקות, Fazer כתב:

איך אתה יודע מה העומס שתולים לך על המנוף ואם הוא קרוב את המקסימום או עובר אותו?

אם יש מסך אני רואה כמה משקל שמו

לימדו אותנו בקורס לחשב לפי נפח וצפיפות חומרים-אבל לא משתמשים בזה

אם עובר את המישקל גובל עומס צריך לצפצף ולעצור את ההרמה

כול בוקר בודקים גובל עומס על ידי חיבור משקולות מבחן-שמיועדות לבדיקות-בעומס של 110 % ונסיון להרים אותם

לפני 7 דקות, Fazer כתב:

ואם כל האתר סינים, איך מתקשרים עם אתת סיני?

הם לומדים מילים בעיברית כדי לתקשר

יש כאלה עם אוצר מילים מוגבל ויש כאלה שיכולים לספר לך סיפורים

• אהבתי 5
פורסם

תודה שאתה ממשיך לעדכן. תבדוק באמת לגבי החוקיות של פרסום מסמך כמו שפרסמת, שלא תסתבך. שיהיה לך שקט אם מבחינה החוק מותר לך.

מעניין אותי מה אתה לומד עם הזמן והניסיון על התחום הזה של הבנייה בארץ.

למשל כתבת בפרויקט של דונה שהקבינה של המנוף מוזנחת. האם אתה מצליח למצוא מכנה משותף לתנאים טובים ולעבודה טובה, או שאין לך איך למדוד דבר כזה? למשל אם הסביבה של המנופאי נראית מתוחזקת כראוי, ולא מוזנחת, האם זה יבוא ביחד עם פועלים איכותיים כמו שסיפרת בעמודים הקודמים? הסינים, שמתקתקים ועובדים בקצב שתיארת.

מעניין אם תרצה לשתף במסקנות שלך בהמשך. מה אתה מספיק ללמוד שם עם הזמן על התחום הזה. יש לך היתרון שאתה מבקר בכמה וכמה אתרים שונים בכל פעם. כך שאתה נחשף בכל פעם לקבלן אחר, עובדים אחרים, מנופים.

מה שמאפשר לך לעשות השוואה.

מה שכן, היה זהיר. אל תלכלך כי עם כמה שנהנים לקרוא את היומן שלך. שלא יתגלה שיש מנופאי שמשתף יותר מדי מתוך העבודה ומוציא באור לא חיובי קבלן זה או אחר - שלא יתנקם בך אח"כ. 

פורסם
לפני 6 שעות, דובצע כתב:

בוקר טוב. אחרי יומיים הפסקה-מודיעין פרוייקט של דונה מנוף פותן עד 10 טון. שנת יצור 2008 קבינה מוזנחת  מקווה ליום טוב. בנתיים סבבה. נחמדים פה ואין לחץ בכלל

IMG_8415.jpeg

עובדה מעניינת להיום-כשאני מרים משהו כבד למשל 6 טון המנוף רוכן קדימה ואם אני יוריד אותו הוא יגיע לריצפה מטר/שתיים קדימה-אז כדי להוריד באותו מקום אני יצטרך להכניס עגלה בהתאמה

מורשת, גבעת אשון מאחוריך. נייס

90 מעלות ימינה ויש לך אחלה שקיעה

• אהבתי 1
פורסם

במסמך שצילמת רשום בסעיף 5.2: מגרזות אוטומטיות ריקות ותאריך יעד להחלפה 1.5.24:

image.png.ef4a63975acdf3caa1dfab0b6bd90e21.png

איך יודעים שזה בוצע?

פורסם
לפני שעה, פאר האורה כתב:

תודה שאתה ממשיך לעדכן. תבדוק באמת לגבי החוקיות של פרסום מסמך כמו שפרסמת, שלא תסתבך. שיהיה לך שקט אם מבחינה החוק מותר לך.

מעניין אותי מה אתה לומד עם הזמן והניסיון על התחום הזה של הבנייה בארץ.

למשל כתבת בפרויקט של דונה שהקבינה של המנוף מוזנחת. האם אתה מצליח למצוא מכנה משותף לתנאים טובים ולעבודה טובה, או שאין לך איך למדוד דבר כזה? למשל אם הסביבה של המנופאי נראית מתוחזקת כראוי, ולא מוזנחת, האם זה יבוא ביחד עם פועלים איכותיים כמו שסיפרת בעמודים הקודמים? הסינים, שמתקתקים ועובדים בקצב שתיארת.

מעניין אם תרצה לשתף במסקנות שלך בהמשך. מה אתה מספיק ללמוד שם עם הזמן על התחום הזה. יש לך היתרון שאתה מבקר בכמה וכמה אתרים שונים בכל פעם. כך שאתה נחשף בכל פעם לקבלן אחר, עובדים אחרים, מנופים.

מה שמאפשר לך לעשות השוואה.

מה שכן, היה זהיר. אל תלכלך כי עם כמה שנהנים לקרוא את היומן שלך. שלא יתגלה שיש מנופאי שמשתף יותר מדי מתוך העבודה ומוציא באור לא חיובי קבלן זה או אחר - שלא יתנקם בך אח"כ. 

הסדרן שלנו אמר שאין בעיה לפרסם את המיסמך

סבבה-אני עוד חדש להכיר את ניבכי הדברים

אבל זה תמהיל של כמה דברים ביחד

הקבלן העובדים הציוד ומהירות העבודה משתנים לפי העניין

הקבינה שלי מוזנחת א מנוף מ2008 ב המנופאי לא מהסוג שמקפיד לנקות וכולי

לפני כשעה, avngas כתב:

במסמך שצילמת רשום בסעיף 5.2: מגרזות אוטומטיות ריקות ותאריך יעד להחלפה 1.5.24:

image.png.ef4a63975acdf3caa1dfab0b6bd90e21.png

איך יודעים שזה בוצע?

יש דברים שהבוחן נותן כמה ימים שיתקנו

ולא פוסל את המנוף עד שיתקנו

אך אני לא יודע. אולי הוא מגיע ואולי עושים לו סירטון-אפשרות 2הגיונית לי

פורסם

השרשור הזה מרתק, לומדים דברים חדשים בכל גיל. תודה לך שאתה מעדכן - החכמתי. 

בדרך לחוג כדורסל של הבן עברנו עכשיו ליד אתר בניה קטן: 

20240516_162126.thumb.jpg.7ff8258de694f74875c11f17032e5222.jpg

בדיוק המנוף הנמוך יותר (זרוע צהובה) היה במהלך סיבוב שאם היה משלים אותו, היה נתקל בכבל של המנוף הגבוה יותר - נשמעו כמה צפצופים עצבניים וה"צהוב" ברח לכיוון הנגדי...: 

20240516_162121.thumb.jpg.276ce92628e4cf9fbce8e070d7e413f3.jpg

מה שמעניין הוא שזה לא נראה "אוטומטי" אלא כאילו שמישהו צפר באופן יזום. 

• אהבתי 2
  • מבאס 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 5 שעות, דובצע כתב:

הם לומדים מילים בעיברית כדי לתקשר

יש כאלה עם אוצר מילים מוגבל ויש כאלה שיכולים לספר לך סיפורים

ראיתי פעם "משפט"- כדורגלן זר ידבר תוך חודש עברית כמו שכדורסלן זר לא ידבר אחרי 5 שנים...

אז זה נכון גם לפועלי בניין / שיפוצים. די מהר הם מכירים את השפה, ובטח את אוצר המלים הספציפי למקצוע.

• אהבתי 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תודה על השיתוף בשרשור. 

כמו שכבר אמרו, מחכים מאוד. 

זה לגמרי תלוי בגובה המנוף, אבל כמה זמן לוקח לך (±) לתפס למעלה? 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, yohai71 כתב:

השרשור הזה מרתק, לומדים דברים חדשים בכל גיל. תודה לך שאתה מעדכן - החכמתי. 

בדרך לחוג כדורסל של הבן עברנו עכשיו ליד אתר בניה קטן: 

20240516_162126.thumb.jpg.7ff8258de694f74875c11f17032e5222.jpg

בדיוק המנוף הנמוך יותר (זרוע צהובה) היה במהלך סיבוב שאם היה משלים אותו, היה נתקל בכבל של המנוף הגבוה יותר - נשמעו כמה צפצופים עצבניים וה"צהוב" ברח לכיוון הנגדי...: 

20240516_162121.thumb.jpg.276ce92628e4cf9fbce8e070d7e413f3.jpg

מה שמעניין הוא שזה לא נראה "אוטומטי" אלא כאילו שמישהו צפר באופן יזום. 

המנוף למטה יותר מועד להיתקל כי רק כבל קל לפספס-האנטי קולוזן עוצר את תנועת המנוף ומצפצף-גם גובל עומס מומנט וכו גם מצפצפים

Just now, דובצע כתב:

המנוף למטה יותר מועד להיתקל כי רק כבל קל לפספס-האנטי קולוזן עוצר את תנועת המנוף ומצפצף-גם גובל עומס מומנט וכו גם מצפצפים

הוא ברח לצד השני כי להגיע ליעד הוא יעשה את כול הסיבוב אם הגדול לא יכול לפנות לו-אם הוא רק הוא מפנה. אם לא שם לב השני יעלה אליו בקשר שיפנה

לפני 3 שעות, שביט כתב:

ראיתי פעם "משפט"- כדורגלן זר ידבר תוך חודש עברית כמו שכדורסלן זר לא ידבר אחרי 5 שנים...

אז זה נכון גם לפועלי בניין / שיפוצים. די מהר הם מכירים את השפה, ובטח את אוצר המלים הספציפי למקצוע.

הפועלים מדברים בשפה שלהם/סינים /מולדובנים/ רק האתת שמאותת לי ומדבר בקשר חייב לילמוד מילים

אתת זה דרגה בהיררכיה של הפועלים מעליו יש ׳בעל הבית גדול׳  והם מתקדמים בתפקיד בצורה מסודרת-לפחות אצל הסינים זה ככה

לפני 3 שעות, topop כתב:

תודה על השיתוף בשרשור. 

כמו שכבר אמרו, מחכים מאוד. 

זה לגמרי תלוי בגובה המנוף, אבל כמה זמן לוקח לך (±) לתפס למעלה? 

כמה דקות. אולי 5-אם קשה עוצרים במירפסת להסדיר נשימה וממשיכים

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 37 דקות, דובצע כתב:

האנטי קולוזן

אנטי קוליז'ן

סליחה שאני מתעקש, אבל העיוות הישראלי הזה קצת מציק בעין 😆

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 4 שעות, שביט כתב:

לפני כמה שנים היו פועלים סינים יושבים ברחבת מרכז הקניות הקטן הקרוב אלי, ממתינים לעבודות מזדמנות, בדרך כלל גינון ומעט עבודות קטנות/צבע וכדומה.

העיברית הייתה בסיסית - ״יום סיסי, סעה סלוס , סלוס מאות סקל״ 
למרבית השכנים יש את הכלים הדרושים, ואם לא לפועלים תמיד היה תיק עם כלים. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

פה זה סיפור אחר. זה צוותים של רוצחים שלא נחים לרגע. בטח הם חוזרים לסין עם הכסף והם פשוט עשירים. אחרת אני לא יודע להסביר מוטיבציה כזו גבוהה

פורסם (נערך)

זה עניין של תרבות, ומוסר עבודה.

יוצא לי לראות סינים שעובדים בבניין, תמיד בראש רצה לי השאלה -

מה זה הדבר הזה, בן אדם או מכונה?

אגב, בניגוד לערבים, היומיות שלהם הם בד”כ 11-12 שעות..

עריכה אחרונה על ידי - XM -
  • אהבתי 2

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

• תוכן חדש...