Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב..

מכונה של BOSCH... משמיעה רעש מוזר כאילו יש ברגים שמסתובבים עם התוף... אבל הרעש הוא לא מהתוף, אם אני מסובב את התוף כאשר המכונה לא עובדת, אין רעש.

זה גם לא נשמע בזמן סחיטה.
אתמול ניסיתי להבין מהיכן הרעש, מסתבר שזה נשמע מתחת לתוף, וזה לא קורה ברציפות, לא הצלחתי לדייק את הזמן שזה קורה, אולי בזמן סיבוב לצד נגדי? או בזמן שנכנסים מים מכונה?

לא ממש ברור.

מישהוא נתקל בדבר דומה, לפני שאני מתחיל לפרק חלקים?

פורסם (נערך)

אולי התוף מתחכך בגוף החימום רק כאשר קיים משקל בתוף. הייתי בודק את מצב הבולמים/קפיצים וגם בדוק שגוף החימום מהודק היטב למקומו.

בת כמה המכונה ?

Untitled.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

נסה להעמיס על התוף משקל של כמה קילו בלי להפעיל את המכונה ובדוק האם בזמן סיבוב ידני הרעש חוזר.

פורסם

רעיון טוב, תודה.

זה יכול לפסול את נושא העמסת יתר(למרות שנראה לי שאשתי כיבסה רק מפה קלילה ועדיין היה רעש.

פורסם

הייתי מפעיל אותה כשהיא הפוכה. אם אין רעש - הכיוון שלכם נכון 🙃

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אצלנו היה פעם רעש כזה ברמה של "אני עוד מעט מתפוצצת/מתפרקת" ובסוף התברר שסתם נתקע איזה רבע צעצוע באזור הניקוז. ממליץ להתחיל מהקל - ניקוי כל מה שאפשר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, Michazzz כתב:

הייתי מפעיל אותה כשהיא הפוכה. אם אין רעש - הכיוון שלכם נכון 🙃

הפוכה 180 מעלות או 90 מעלות ?

• תוכן חדש...