Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

הרכב שלי היה בחניה ורכב מסחרי גדול אחר שנסע שפשף ושרט את הפגוש בצד שמאל(מצורפת תמונה).

הוא הודה באשמה ונתן פרטים, יש שיחה מוקלטת שהוא מפנה אותי למוסך שהוא מכיר כדי לסדר את הנזק ואמר שהוא ישלם.

הוא נשמע אחלה ולא רוצה לערב ביטוח, אין לי בעיה עם זה כל עוד זה יתוקן כמו שצריך.

יש לי כמה שאלות, אשמח לעזרה מכם:

1-לפי התמונה של הנזק שצירפתי, מה אני צריך לוודא שעושים במוסך כדי שהתיקון יהיה תקין לאורך זמן ושפתאום לא ירד הצבע?

המוסך צריך להוריד את הפגוש ולצבוע את כולו או שהם עושים תיקון נקודתי, האם צריך צביעה בתנור?

2- אם הוא פתאום יחליט להכחיש את העניין, פשוט לתקן לבד/ דרך הביטוח ולשלוח להם הקלטה של השיחה שהוא אומר לי ללכת למוסך לסדר את זה?

תודה רבה על העזרה.

IMG-20240409-WA0005.jpg

פורסם

דווח לביטוח שלך על האירוע (אל תגיש תביעה)

גש עם הרכב למוסך המקובל עליך וקבל הצעת מחיר ראשונית. אל תגרר למוסך ״ שלו״ שכנראה ינסה לבצע עבודה זולה ככל האפשר.

את הצעת המחיר הגש לפוגע ותן לו להחליט האם הוא משלם מכיסו או תובע את הביטוח שלו.

אם הוא מחליט לתבוע את הביטוח יהיה צורך בהליך שמאות.

תביא בחשבון אפשרות של המצאות נזק נסתר שיתגלה רק אחרי פירוק הפגוש.

אם הפוגע יתנער מאחריותו יתכן שתשקר להגשת תביעה משפטית, קרוב לודאי בתביעות קטנות.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אומר לך מה אני הייתי עושה.
מגיע איתו להסכמה על גובה הפיצוי, לוקח אותו ושם בכיס
לגבי הפגוש, ווקס יוריד חלק מהשפשופים ואת השפשוף הגדול הייתי ממלא לבד עם צבע מתאים (ניתן לרכוש ברשת ב ~ 100 ש"ח)
כנל בכנף, תיקון נקודת בלבד ולא צובע את הכנף

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 14 שעות, sperial כתב:

דווח לביטוח שלך על האירוע (אל תגיש תביעה)

גש עם הרכב למוסך המקובל עליך וקבל הצעת מחיר ראשונית. אל תגרר למוסך ״ שלו״ שכנראה ינסה לבצע עבודה זולה ככל האפשר.

את הצעת המחיר הגש לפוגע ותן לו להחליט האם הוא משלם מכיסו או תובע את הביטוח שלו.

אם הוא מחליט לתבוע את הביטוח יהיה צורך בהליך שמאות.

תביא בחשבון אפשרות של המצאות נזק נסתר שיתגלה רק אחרי פירוק הפגוש.

אם הפוגע יתנער מאחריותו יתכן שתשקר להגשת תביעה משפטית, קרוב לודאי בתביעות קטנות.

לפני 11 שעות, סולל הדרך כתב:

אני אומר לך מה אני הייתי עושה.
מגיע איתו להסכמה על גובה הפיצוי, לוקח אותו ושם בכיס
לגבי הפגוש, ווקס יוריד חלק מהשפשופים ואת השפשוף הגדול הייתי ממלא לבד עם צבע מתאים (ניתן לרכוש ברשת ב ~ 100 ש"ח)

תודה רבה לשניכם על העזרה.

לילה טוב.

פורסם
לפני 14 שעות, סולל הדרך כתב:

איזה צבע ? אתה יכול לתת קישור ?

• אהבתי 1
פורסם

צריך לוודא שהפגוש יושב כמו שצריך.

מבחינת צבע - חפש את קוד הצבע בטופס ההזמנה או על לוחית הזיהוי של הרכב (בד״כ בתא המנוע, אבל לפעמים במקומות מוזרים כמו קורה B מימין). הזמן שפופרת קטנה מאיביי, עניין של כמה עשרות שקלים. לפעמים לצבעי רכב יש שאריות קטנות מצבע שערבבו, יתנו צנצנת במחיר סמלי או אפילו חינם.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 שעות, Deutz912 כתב:

איזה צבע ? אתה יכול לתת קישור ?

https://www.facebook.com/Zeevicar/

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...